Mondjuk az is igaz, hogy kegyetlenül büntette azokat akik 1920 -tól degeszre keresték magukat a németek szenvedésén és kiszolgáltatottságán magukat, akik elkezdték szétt zülleszteni a közerkölcsöt stb....ez is igaz.
Viszont nagyon sok párhuzam van a huszasévek németországa és a mostani Mo. között......gondolom ezért ugrik be a helyezt megváltoztatásának szószólival kapcsolatban az enyikőféléknek az ántisémitizmus......elszólván magukat a helyezet előidézőivel kapcsolatban.
Oxa akkor vissza a topik témájához! Kezelhetönek tartod Orbán skizofréniáját? Ha te érted a beszédét regéld el a világválságból kilábaló Orbáni program részleteit!
Ha 3x hallgattad meg a beszédet és csak ennyi jött le belőle, akkor neked kár volt meghallgatnod. Látod, én egyszer hallgattam csak meg. Nekem ennyi elég volt.
Ajánlom, még soxor hallgassad a beszédet, hátha más is lejön belőle. Például a neminyerjünkalegtöbbet, a kayaibrahim, meg a jósiftot és poltpeti!
Hát a rettegők ...no nem azért rettegnek mert a nyilasnácizmus utat tör magának az európai unijó szívében egy Nato tagországban (no meg a szellemi agytrösztjei ennek a mesterségesen előidézet helyzetnek igen is gyakorló apartheidista fasiszták csak abból nem csinál a globálmedia hisztériát..sőt)
Hanem attól rettegnek, hogy a közeljövöben nulla produktummal, komaság rokonsági alapon vagy vallási csoporthoz tartozván, vagy komprádor vezérként nem lehet milliárdos vagyon csinálni a semmiből és az évente eseteleg nem lehet megduplázni.
Te tényleg beteg vagy. Hitler egy ember volt. Rossz dolgokat tett, mint még sokan mások is. Számodra az, hogy olyan államot próbál építeni egy közösség, ahol az állam valóban szolgálja az őt fenntartó állampolgárt, miért olyan szörnyű?
3x- or hallgattam meg a beszédét! Esetleg nem a becses személyemröl, hanem a topik témájáról cseverésznénk? Tudom nehéz feladat számodra,de próbáld meg!
Meg aszondta, ha öt választják meg akkor olyan megoldással áll elö amivel törleszteni lehet a az államadósságot, az állampolgárok életszinvonala is nö és az államnak is jó. Ismered az Orbán-Messiás erre vonatkozó programjainak részleteit? Mert a beszédéböl annyi jött le,hogy skizofrén, elmekórtani eset. Napóleonnak és Hitlernek képzeli magát
"A rosszabbul élünk, mint négy éve meg akkortájt épp nem volt igaz általánosságban..."
Á, tényleg nem volt igaz. Dübörgött a gazdaság,köszönte szépen, jól volt, és ráadásul még bőszen ugrált a Pannon-puma is.
Egészen a 2006-os választásokig. Aztán utána hirtelen kiderült, hogy mégsem így van, utána meg jött az öszödi beszéd, és a megszorítások.
HÁT MIT MONDJAK, TÉNYLEG AZ ORBÁN HAZUDOTT EGY ORDASAT!
Arról meg már nem is beszélve, hogy a "nagyajólétet" hitelből sikerült LÁTSZÓLAG előállítani, aminek aztán most így a válság beköszöntével issza a levét is a jónép rendesen.
De nem baj, az a lényeg, hogy szerinted az Orbán verte át a népet, és nem az MSZP.