Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
ez a mostani válság annyira nem hasonlít semmi korábbihoz és annyira kiszámíthatatlanul reagálnak a piacok az egyes dolgokra (mondhatni homlokegyenest ellenkezően a józan ésszel várhatónak), hogy csodálkoznék rajta, ha erre te megnyugtató választ kapnál
gyermekemet kérdeztem, mit mondanak nekik az okos tanarak (akiknek ugye hivatalból a legjobban kéne érteniük ehhez az egészhez), de állítólag kerülik a témát
Majd én bedobok:)) Arra vagyok kiváncsi, mint akinek a közgazdasághoz semmi köze, hogy a válság mitől múlik el?:) Azt írja az index, hogy Amerikában kezd fellendülni az ingatlanpiac meg egyebek...akkor ez azt jelenti, hogy ha belerántották a világot a trágyába akkor most ha náluk kezd alakulni akkor mi is kikerülünk belőle?
Egyébként szerintem lehetne. Úgy látszik, dicséretesen magasodott a moderátor ingerküszöbe, egész kellemesen kibeszélhettük volna a nyomasztó dolgokat a másikban, ha nem jön az az (cenzúrázva, mert itt mindenkit szeretük) észt osztani.
nekem a cicóm labdabuzi:) néha egyszerre kettővel is játszik, van itthon neki ezer. van ilyen céges labda (kicsi és pattog), múltkor kértem egyet, mondták, hogy kinek. mondom, nekem. mégse vallhattam be, hogy kiccicának lesz:))
viszont ha fogy, az új, akkor biztosan sikerül mégtovább fogyasztani és egészséges lesz.
A mi két szukánk (!) jó másfél év után kezdte el gyilkolni egymást. Még szerencse, hogy az Ember éppen a közelben volt, ha nem szedi szét őket, az enyém megfojtja a másikat.
Mi is szokunk, nem csak a kutya. Most megint ott tartunk, hogy marad. Tényleg csuda édes ám. Hullámzik a hangulatunk, mint a kutyáé, de alapvetően nagyon örülünk neki. Ha nem így lenne, nem is jöhetett volna.
Holnap megmérem a dögit. 11,5 kiló volt köztük a súlykülönbség 2 hete. Szerintem sokat fogyott (de még mindig dagi), és szeretném tudni, hogy jól látom-e, vagy csak szeretném belelátni a kutyába ezt a fogyást. 20 kiló volt. A másik meg gebe, 9 kiló, ami kész rémálom elvileg, de tényleg kicsi a fajtájához képest, és hiába etetjük, ez leugrálja. Labdabuzi! Most kb 6 labdája van, ha nem rúgjuk neki, nem hagy békén. :))