A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
341: hátsó ülésen a bőr szét lett szakítva, a szivacs is borzalmas már benne. Két hónapja még semmi baja nem volt a 166-oson, most meg tök kényelmetlen volt rajta ülni. :( Ezen kívül -ahogy írtad is- össze-vissza van firkálva a hátulja. Eléggé lelakott lett hátul az a kocsi. :-/
17-91: A hátsó ajtó lassan 1,5 éve olyan firkás, a hátsó részen a többi helyen pedig kb. október-november óta olyan... Reméljük egyszercsak eltávolítják őket onnan (már amit lehet)...
Feltettem 3 darab képet, amik 15 perc leforgása alatt készültek. Két extrolis a többségében kőbányás kiadású 30-ason, meg az egyik kedvenc 280-asom 122-esen. Mi legyen rajta olyan érdekes vagy baj, hogy feltettem őket? :O ^o) Fotoshoppoljak rájuk 845 féle díszítéseket csak neked? :D Inkább nem... D:
Bőven elég az a keletiig. Aki budáról menne, az mehet metróval vagy trolival stadionokig tovább. Aki pedig a pesti oldalról menni esetleg a stadiig, annak egyértelműen ott a metró.
Valami betétkábel szakadt el a 18/41/47-es villamos vonalán KOcsiszín és Elágazás között. akkor ezért láthattam ~19:37-kor megállni egy Ikarus 215-öt a Fonyód u.-nál a villamosperon mellett.
~20:44-kor Budafok fele ment egy Ikarus 215, a Fehérvárin az mi célból? Utasokkal. Valakinek van tippje? Garázsba menő nem lehetett, hisz' az nem arra van.
Üdv!
Hű. Itt aztán vannak hozzáértők gazdagon. :-D
Azt a betétkábelt felsővezetéknek, ami leszakadt a villamosról, azt áramszedőnek hívják. Tudod, ami a betétkábelből veszi az áramot hogy a villamos tudjon közlekedni.
Az Autóbusz típusa Ikarus 415-ös volt, meg Ikarus 435-ös nomeg Volvo 7700.
Ami meg a leszakadt betétkábel miatt nem közlekedő villamos helyett megy, villamospótló autóbusznak hívjuk.
Esetleg tovább vinni valahova? Bár ha jól emlékszem, mintha azt írtam volna nem szerencsés Kerepesire vinni a 78-ast. Ez van. Nem vált be a kis szakasz.