A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Valami betétkábel szakadt el a 18/41/47-es villamos vonalán KOcsiszín és Elágazás között. akkor ezért láthattam ~19:37-kor megállni egy Ikarus 215-öt a Fonyód u.-nál a villamosperon mellett.
~20:44-kor Budafok fele ment egy Ikarus 215, a Fehérvárin az mi célból? Utasokkal. Valakinek van tippje? Garázsba menő nem lehetett, hisz' az nem arra van.
én is pár szót szólok a 00-30-ról: picit rázkódnak az ablakok, de nagyon jó a motorhangja, ráadásul a külső SPAR-os reklámot is szépen felrakták rá, szóval jól néz ki. :-) de azért kíváncsi leszek, milyen lesz, ha leszedik róla a matricát...
04-73: Motorikusan, műszakilag változatlan (azaz kiváló), de..sűrgősen küldjék vissza KF-re a régi gazdájához, ugyanis délpesti időtöltése óta 1 merő firka az egész hátsó rész valamint a gépes rész se a legtisztább...kelenföldön totál firkamentes volt a busz...
HLN-324: Bitang király busz, a hangja, az ereje, olyannyira megszerettem, hogy 2 kört megtettem vele a 133-ason :) De amikor nagyon ment akkor nagyon is szólt az a busz...mesés volt :)
00-23: A váltója totál szétb*szva, csúszik össze-vissza, valamint a motorja is lefulladt időnként, amúgy megy rendesen...
19-90: Totál király gép, nem csoda, hiszen a 04-53 gazdija vezette :)
Nekünk is (a mi osztályunknak is csak azért volt szerencséje), mert ugyan az az irodalom, nyelvtan és történelem, majd angol és matek tanár se volt egész héten. (Matek heti 5, angol heti 5 óra). Ebből fakadóan nem tudtak hhonan helyettesítést hozni arra a napra amikor: Egye három órám van a történelem talárral, majd utána egy angol és végül egy matek.
Ma ezért nem volt suli mert az iskolánk egy nappal elöbre tette nerkünk a március 15.-ei ünnepélyt, mert 1 naőőal meghosszabította nekünk a szünetet. (Pl: Jövőhéten egész héten nem kell bemenni a Péceli diákoknak a Petőfi S. Álltalános Iskolába)