A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nekünk is (a mi osztályunknak is csak azért volt szerencséje), mert ugyan az az irodalom, nyelvtan és történelem, majd angol és matek tanár se volt egész héten. (Matek heti 5, angol heti 5 óra). Ebből fakadóan nem tudtak hhonan helyettesítést hozni arra a napra amikor: Egye három órám van a történelem talárral, majd utána egy angol és végül egy matek.
Ma ezért nem volt suli mert az iskolánk egy nappal elöbre tette nerkünk a március 15.-ei ünnepélyt, mert 1 naőőal meghosszabította nekünk a szünetet. (Pl: Jövőhéten egész héten nem kell bemenni a Péceli diákoknak a Petőfi S. Álltalános Iskolába)
Milyen (vagy melyik) iskolába jársz te? Amikor én általánosos voltam akkor is voltak ilyen tanítás nélküli munkanapok (ill. 1-1 alkalomkor különféle iskola programok tanítás helyett), de olyan soha nem volt, hogy mivel a fél tanári kar hiányzott ezért ne kelljen bemenni, mert épp nem lehetett biztosítani a helyettesítést.
Volt már rá példa, amikor a terhelési próba volt, akkor érdekes módon a terelés mellett döntöttek. Egyébként a 75-76 trolit nem érinti a dolog? Csak mert arról nem ír a BKV oldala.
Azoknak, akik el tudják képzelni egy Margít híd lezárását, egy hozzá kapcsolódó forgalmi torlódást a Lánchídon és környékén, azoknak annyira nem. Neked persze egyértelmű, hogy érdekes.
Egészen konkrétan Április végén terveztem (illetve majd nyáron). :-) De 17-59 tuti nem lesz nyáron, szóval muszáj lesz következő hónapban menni (akkor lesz több időm).
Napkeltétől kb. 11-12-ig tudsz a Víztorony megálló után, a felüljárónál, illetve Újpest-Központban, Városkapuban ajtósból, de 30-ast/25-öst is, ajtótlanból. Olyan déltől kb. 14-ig az Erdőkerülő utca 27-nél ajtótlanból lehet 46/96/130/196/296-ost. Kb. 10-11-től 13-14-ig a Szentmihályi úti végállomáson lehet ajtósból. Kb. 15-16-tól tudsz a Zsókavár utcában ajtótlanból, illetve ugyanebben az időszakban a Páskomliget utca/Bánkút utca kereszteződésnél (ezek inkább nyáron működnek, utóbbit kifejezetten a hosszabb napokon ajánlom, amikor még elég magasan van a nap). Kb. 14.40-től a temetőnél (a Bánkút utcában) a Tompa Mihály utcai kereszteződésben ajtósból. Jelenleg olyan 16 óráig működik, nyáron nyilván tovább. Ugyanitt kb. 10-től 13.30-ig ajtótlanból is tudsz.
Újpest-Központban az István úton kb. 13-tól van lehetőség 30-as/25-ös fotózására ajtósból, a Nyár utcai kereszteződésben, illetve a St. Stephen's Basilicánál is ugyanígy.
Lehetséges, hogy valamelyik mondatot elrontottam, illetve az időintervallumok változhatnak a nyár közeledtével (plusz még az óraátállítás). :-)
Az hogy az elmúlt két vagy három héteben, egy héten egyszer nem volt sulim, mert a fél tanári kar hiányzott, és helyettesítést nem tudtak szerezni, arról én nem tehetek. De garantálom neked hogy mostmár ilyen nem lesz. Meg másrész minden iskola rendelkezik 3 nappal amikor ő azt kiadhatja a diákjainak hogy nem kell bejönni :)