A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Legfőbb hiba ez a, váltás előtt gondolkozik és utána vált csak. Hiába vitték be múltkor is ezzel a hibával, most ugyan az van vele. Hidegen még nem produkálta ezt (mellesleg most a rádió is nulla és még lehetne sorolni). Normafán biztos örülnek ma majd neki :/
A HÉV megállót jelenleg Árpád híd-nak hívják, a buszvégállomás ebből következőleg Árpád híd H (Szentlélek tér), csak rövidítettem, úgyis mindenki tudja miről van szó.
OFF:Ezt tudom mi ez,rFactor az egyik legjobban modolható játék,csomó versenypálya,és jármű van hozzá,megvan nekem is,és egész jó a fizikája az autóknak stb. Érdemes kipróbálni szerintem,de lehet benne haverokkal együtt tolni mert mutliplayer lehetőség is van,csak valakinek egy szervert kell csinálnia és kész is,mehet a buszverseny 03-03-al. ON.
"A BAJCSY ZSILINSZKY úton a Harmincad utca vonalában az Erzsébet térnél is megkezdik a közműépítést, ezért a 105-ös autóbuszok a teret nem tudják megkerülni, mindkét irányban a József Attila utcában haladnak tovább megállva a Harmincad utca közelében."
1) A 16-osok igen? A méretük miatt?
2) József Attila utcában hol tud megállni a Harmincad utca közelében? Bajcsy és Október 6. utca közötti szakaszról van szó. :)
A 2) pontnál, tudom, hogy a Hercegprímás utcáról van szó.