Nem feltétlen. A szerződésében lehet olyan kitétel, hogy milyen feltételek mellett távozhat ingyen.
Remek ember, sportember, igazi vezér, de ha a szívemre teszem a kezem, eddig maximum rövid epizódokig hozta azt a teljesítményt, amiért le lett szerződtetve.
Ez nem is lehet vitás. Az elmúlt 3 alkalommal 2x a Szöged húzta be és ha reálisan nézzük, akkor bizony a 20-as is minimum 50-50 de inkább nekik állt, már akkor a nyakunkon voltak.
Bevallom én alapvetően egyetértek azzal, hogy az elsődlegesen szerezzük vissza a hazai koronát. Megrendült a hazai hegemóniánk, azzal kell valamit először kezdeni, akkor biztos a BL-indulás. Ha bejutunk a F4-ba jó, de nem lehet elvárás, amíg hazai porondon előttünk van egy olyan csapat, akik még nem jártak Kölnben.
A klubelnök ő lesz 3 évig, de a csapatot működtető társaságot nem ő fogja vezetni. Én így értettem. A miénkre lefordítva: Csík Zoli a Zrt. vezére, Szabó János a klubelnök. Az lesz nyilván a kérdés, hogy a klub mekkora befolyást fog tudni gyakorolni a társaságra, lesz-e esetleg rajta kívül másik tag is.
Persze, egyértelmű, hogy nem reális. Az Aalborg egy nagyon szisztematikusan és eredményesen felépített csapat, kész játékkal és taktikai elemekkel. Bár egy hete már Momo is villantott ezt-azt mi ettől még nagyon messze vagyunk. Azért remélem, hogy két igazán komoly meccs után mi jutunk majd F4-ba, de sok víz lefolyik még addig a Dunán