Ez nem vicc, ez a valóság! Ez az amerikai nő is azért perel, mert szerinte nem lett tájékoztatva arról, hogy a mozgó járműre való felszállási kísérlet veszélyes! De pl a lakóautóknak is benn a kezelési útmutatójában, hogy menet közben nem szabad hátramenni, mert egyszer valaki az autópályán hátrament kávézni, alig élte túl. És persze ki más, mint a gyártó lehet a hibás. A RedBull nemrég vesztett milliós pert, mert valaki beperelte, hogy nem lettek szárnyai.
Az autópályák mellett óriásplakátokon hirdetik magukat az ügyvédek, perelnek azok bárkit bármiért, zsíros pénzek fejében...
Tom, Hungarosiculo, Zizi, és Nachstern (bocsánat, ha véletlenül tévedtem a név leírásában, belejövök) szép napot, vagy jó pihenést kívánok, kinek mi van a soron! Talán erre jár majd Icika is!
Az a hülye vonat... (Amúgy a jenkik már csak ilyenek... Urban leged-e vagy sem, nem tudom, de állítólag a mikrosütőre rá kell írni, hogy a macskát nem szabad benne szárítani. Egy vénasszony egyszer megtette, utána beperelte a gyártót, hogy ez nem volt ráírva... )
Most pereli a munkaadómat egy amerikai nő. Fel akart ugrani egy már ajtajait bezáró és elinduló vonatra. Elesett, a vonat levágta a lábait, és természetesen a vonat volt a hibás szerinte :-)
Most még csak tanulgatom ezt a felületet, de menni fog, valószínű! Nem hiszem, hogy gond lesz vele. Hungarosiculonak is megadtam az URL-t, meg az itteni azonosítómat is. Este jövök, megpróbálok képet, vagy megy ma, vagy nem, de megpróbálom.