A válaszom az,hogy majdnem :))
Még a seregben nevezett el így az üti! Azt mondta: ...(a vezetéknevem), maga hülyébb, mint egy segg, maga egyenesen egy fenék!! Aztán rajtam ragadt szvsz jó név, prsze akkor nem örültem neki :))))
Követem őt minden fórumba, ahova csak ír! Szavait élvezettel kóstolgatom, egy teljes napja lelkesen idézgetek belőlük barátaim körében. Fenék Tibi a üdvözült boldogság harcosa, a jókedvű tisztaság letéteményese. Take it from me.
(Mellesleg az én évem albuma a "Black Cherry" volt a Goldfrapptől, nem mintha az számítana.)
olyan mintha válogatás lenne, ahány producer, annyiféle, az a neptunesos szám tényleg nem a legjobb, vagyis fülhallgatóval azért nem olyan rossz, csak hülye pharell szokás szerint telelihegi tök feleslegesen, meg nekem az eminemes se jön be, tisztára eminem, viszont vannak faszák, a what more can i say ütős nagyon, produced by the buchannans, gőzöm nincs, kik ezek... meg szeretem, amikor az első, ilyen nagy büszke, önmagát ünneplő számban az anyukája mondja, hogy: i bought him a boom box that was my way to keep him close to me and out of trouble, tök kedves, meg fasza a rick rubinos szám is, 99 problems, kemény, mint a kurvaélet, és a végén van egy finom elszállás, nagyon kellemes gitármintával
SEDI-nek tökre igaza van! Hülyeség ezeken vitatkozni, viszont Britninek formás kis popója van és az a lényeg :)
Meg a Dido, Madonna aztán a Beckhem csaja, Shania Twain! Ezeket is jólmegpakolnám :DD Meg a zenéjük se rossz! A Dupla Kávénál biztosan jobb!
:)))
Te első helyre raktad a White Stripes-t? Abszolút egyértünk, láttam Szőrös is odatette, viszont a te listádat nem láttam, egyébként meg csatlakoznék én is, abszolút nr1, nálam csak a Fun Lovin C. verte meg egyedül.
tiszta idegek vagytok. lazuljatok el. gondolatban távolodjatok el a Földtől és nézzetek le.
Britney miatt ilyen ideges mindenki?
vitatkozni ilyeneken...
na jó, itt egy nem agyonhájpolt lofi-pop felfedezettem 2003-ból:
aidan smith - at home with aidan smith 1
aidan smith - at home with aidan smith 2
sőt, a bbc collective session-beli liveja is.
én éppen azt csinálom. szelektálok. azt a szerencsétlen franz ferdinand-ot meg a blueskins-t is ugyanúgy hypolják. csak az elöbbivel semmi bajom, az utobbiról meg eszre kéne venni, hogy hugykaksi.
mekkora humor!
egyszómint száz: 2003 három legistencsászárabb lemeze, melyek nélkül, nem lett volna érdemes eltelnie még egy évnek:
manitoba: up in flames
pram: dark island
four tet: rounds
tökéletesen egyetértek. emlékszel amikor 87-ben kijött a Bad, Jackótól? rögtön az els? helyen landolt a billboardon. na, abban az évben jelent meg a napalm death-t?l a scum, nagyon akartak a fiúk, nagyon akartak, de még az els? 5-be se jutottak ba! hahahahahahaha. ezt nevezem én égésnek!
jóvanna. de ki beszél itt no wave-röl? meg mi közöm van egyáltalán hozzá?
a lentebbi két lista nem az enyém. csak bekopiztam, hogy ilyen is van. a w.s.-szal meg semmi bajom, csak annyira azert nem jo, hogy mindenhol elsö helyre rakjak.