A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
178-as pl. nem volt este vagy 1 órán át, 5-ösök össze-vissza, de már lassan a helyükön, 7/173 egymás seggében (ez is szokásos...) a gyorsok meg eléggé megtömve mentek.
Amúgy ilyenkor mennyire örülnek bent a garázsban,hogy össze vissza ragasztgatod a buszokat?Jó persze egy olyan matrica jópofa meg díszíti is a buszt amin a busz típus jelzése van mint pl:"IKARUS 260" vagy a busz beceneve mint a volvokon egy név.Szerintem sokkal pofásabb lenne így egy gép. Viszont a rácson lévő csikócskák jól állnak:)
Mértékhez: majd rájössz, ami sokáig fent lesz a buszon az senki szemét nem fogja zavarni és akkor tudni fogod, hogy azok bizony a mértékkel szóban simán benne vannak.
A törléshez meg annyit, előttem jóval nagyobb nicknevek ajánlották rendesen, hogy töröltesd. Remélem mégegyszer kép miatt nem kell szólni a modiknak se nekem, se másnak.
Szombaton kezdtem neki, majd ma megint itt volt a gazdájával és be lett fejezve ...
Amúgy meg a gazdája kérdezte tőlem hogy visszakapja -e az árnyékolóját a nap ellen. Én meg mondtam neki ha kell akkor veszek anyagot, és megcsinálom.... (tovább inkább nem folytatom :))
A várva várt frissítés napja elérkezett, új leállított lista, aktuális állománylista (remélhetőleg, mert lassan követhetetlen egy-két kocsi ide-odadobálása).
15-53 szélvédőjén is elég régóta rajta van az ezüst csík. A fülkeablakról viszont egy héten belül eltűnt. 01-08-nál is főképp arra gondoltam... (Igaz, nem volt elég egyértelmű, ti meg nem vagytok gondolatolvasók. :) )