A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Pedig 16-65 úgy 9:40 körül még 206-osként cserélt utast a Kolosy téren (van a két vonal közt átszerelés? Azt tudom, hogy 34/106 közt igen, de onnan a 206-osra?).
Írok vmit MEGJEGYZÉS szinten erre te kioktatasz! Láttam, amit írtál, tudom, h. mi alapján frissítesz, csak gondoltam megemlítem, h. mire készülj majd ha megkapod a "hiteles" listát! Ennyi voltam, többet nem teszem......
Mert Kelenföldi garból kimegyek a Keletihez, hogy 23:41-kor visszajöjjek utasokkal együtt a Móriczra. 00:36-kor Móriczról átmegyek utasokkal a Döbrentei térre, hogy visszamehessek üresen a Móriczra műszakizni.
A Cinkotás kolléga meg 23:35-kor kijön a Cinkotai garázsból üresen az Astiráig, hogy utasokkal együtt visszamehessen a Cinkota H-ra.
Igen. Hétköznap a 25-ösről szerel át és marad rajta estig. Hétvégén szólószám egy emberrel (igen rövid forda a 11 menetével...). Májustól 121, 147 (kiv. ap) , 170 Óbuda.
De akkor minden járathoz oda kellene írni, hogy + csonkamenetek, nem? Minek írnád oda, ha eleve a csonkamenetek száma és paramétere folyton változik, mivel a csonkamenet többnyire meghirdetett üzemi menet.
De akkor odaírhatnák, hogy + csonkamenetek. Mert ha ezt így nézi valaki, jelentős ritkítást jelent szerintem, vagy nincs igazam? Hol van leírva, hogy megmaradnak a csonkák?
Májusig a 908-ason a Cinkotáról (5) ill. Keletiből való indulás (+1) száma 6 a Móricz felé.
Móriczról 6 egy Gazdagréti csonkával, Gazdagrétiről 1 Cinkotára az plusz 1 és a 00:10-kor induilo Astoriás az még +1 Cinkota felé. Szerintem ez több mint 9.
Amúgy eddig nem úgy volt hogy kezdéskor 30 perc a sűrítések miatt, majd átvált 60 percre?
Vagy a csonkákat nem számítják menetszámnak? Én úgy tudom, hogy az is az.