A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Megvan még a két DUH Óbudán, nem? Egyiket a 117-esre, másikat a 183-asra rakják és már meg is van oldva az AP kérdése. ;-)
Amúgy már aznap be lett írva ide, amikor belinkelte valaki ide az idei pk-t, hogy az ex midis járatokhoz miért írták be a midiket. Ehhez nem kellene sokat visszaolvasnod, csak pár oldalt. ;-)
Mivel egyik sincs benne a listában, amit kaptam, így gondolom, majd a következőben lesznek. Ha jól nézem, akkor a mostaniban a március 1. a legutolsó leállítási dátum (két balesetes kocsit kivéve).
Hát ez a 2011-es pk annyira nem jön be, bár lesz benne 1-2 érdekesség.
931-esen és 994-esen 1-1 AP. Vajon a 931-re Kelenföld fogja adni(?), vagy Dél-pest újra beszáll a 67-esbe és oda szerel majd?
908-asnál ahogy látom erőltejes ritkítás lesz, összesen kocsival. Sűrítő és a Döbrentei csonka érzésem szerint nem lesz.
7E-re 6 Volvo? Szerintem még az 1 is sok. Lassan gyorsulnak, nemigen lehet vele ügyeskedni, stb. Menetkimaradásuk lesz gazdagon.
26-os végre visszanyeri régi mivoltál, a Nyugatihoz fog menni. De hogy nehogy túl jó legyen, nyáron, hétvégén is megint szóló lesz.
A 178-as viszonylat ugye a Keletihez fog menni. Közös lesz tehát a 178-as busz járműparkja a 178-as viszonylattal, valamint össze is hangolják. Na azért ez már nem semmi. :-D
A 224-esen hétköznap megszűnik a Nógrád Volán. Hétköznap átszerelő járművekkel lesz kiadva. Hétvégén vajon Cinkota fogja kiadni?
A 250A viszonylat 2 kocsiját elvileg a VT-Transman fogja adni.
Valami hozzáértő le is ellenőrizte ezt a Paraméterkönyvet, vagy úgy voltak vele, hogy ők sosem hibáznak, vagy már előr isznak a medve nem létező bőrére?
a 117-esen nem csak az az érdekes, hogy midik lesznek, de hogy még lesz egy ap-s midi is, az már több a soknál. Ezt sem mostanában írták, az biztos.
Akkor a harmadik. Lényeg, hogy a Corvin sétánynál legyen! Amúgyis - ahogy többen is írták - hülyeség az egész! Megszavaztatnak olyannal, ami úgysem az lesz!
Szerintem ha nem állunk arrébb,az képes lett volna elütni is.
Ritka nagy paraszt volt szegény...Na nembaj,ha netán olvasná a fórumot,amit kétlek,mert értelmi szintjét meghaladja,akkor hasonló jókat kívánok neki én is.
A Boráros téri "kedves" buszsofőr klónja fellelhető Örsön... Már két hete mikor fotóztam, már akkor kedvesen mutogatta a középső ujját! A mai nap viszont kissé elméretezte a szerepét.
15:47-kor 85E-be indult Örsről. Igaz, hogy nem a járdáról fotóztunk, de ez volt az egyedüli bűnünk... Kép sajnos akkor nem készült, mivel volt kedves rámhúzni a buszt, majd lelassítva - épphogy nem állt meg - kiordított az ablakon, hogy "Miért nem mentek el az anyátokba?"!
Multkor és most is a 17-99el volt, gondolom saját kocsija! Megértem, hogy egyes sofőrök nem szeretik, ha fotózzák őket, de azért ne szálljanak már el maguktól...
Még a treffen csináltam egy képet a buszról, amin látszik a "kedves" sofőr.
Lehet azért, hogy _dél_ körül azért járt ott, így, mert a Határ útról 11.41-kor garázsba megy, és ugye végig a Nagykőrösi úton megy, és a sofőr szándékozott utast szállítani...