Igen én is úgy tom 24 ig van szerződése.Mem jelenleg a világ legjobb jobbátlövője szerintem,nem tudom érdemes e rá várni 2 évet ha egyáltalán van alapja a szerződtetésének… 2 év a Yahia Ilic parossal kicsit sok…
Remélem, ma győzni fogunk. Pontosan a sokat emlegetett kétarcúság miatt. Momo gyakprlatlanabb, mint Davis, igaz, de nem olyan fafejű mint Pastor, akinek agyára ment a system. Cserél bátrabban, ha Petar ugyanolyan öncélú lenne, mint tegnap Bombac, leszedi. A tegnapi bénázást felülmúlni lehetetlen, még Sipi is jobb beálló, mint Rosta, ráadásul a mi szélsőink nem csak dísznek vannak a pályán. Hajrá!
Sztem is a fejek és a szívek különbsége fog dönteni, ill. dominálni. Pl. annyit mondanék, kérdeznék pl. Makitól, hogy ment az ott mikor ott játszott és mindenki odatette magát? Mondjuk a küzdés 'látszatával' itt sincs nála gond, csak közben a tudása kopott meg kicsit. Kell a kapusteljesítmény, átlagos védekezés és kitünő támadójáték, ennyivel meglehet, de ehhez elöl nem szabad hibázni, az orosznak elvenni a kedvét és 'már' kész is. De a legfontosabb, h Yahiát ismét pályára kellene állítani, intézni neki vmi hazait, v mittomén mit, el kellett volna engedni, h lazítson kicsit satán jöjjön vissza mikor fejben is itt tud lenni.
Davis felhergeli a csapatát és lemeccseli Ilicséket. Kérdés, hogy ezt a mi erősebb keretünk mennyire tudja majd ellensúlyozni. Szerintem egy max 3 gólos kinti vereségnek már örülni kell majd.
Az edzés videókon ott van, persze ez semmit nem jelent, mik a megérzések? Én nagyon nehéz meccsre számítok, remélem Corralles és Cupara a Füred ellen letudták azt a meccset ahol nem tudtak igazán hozzátenni.
Pásztor Pista Blagot mondta a harmadik félidőben ,hogy valószínű ő fog távozni 23 ban és szerintem Nilsson se kap már szerződést és azt is mondta ,hogy Siposnak szerződés ajánlott adott a klub .Szóval középen 23tól Fabregas ,Peshmalbeck ,Sipos trió várható ami azért nem lenne rossz .De ahogy előttem szólók írták még lövőben főleg jobb lövőben még kéne egy klasszis mondjuk egy Mem,Magnusson ,Kay Smits triból ha valakit sikerülne meggyőzni 23 tól vagy 24 től az azért szép jövőt sejtetne .Mindenestre mióta Lacinak nincs több feladata (Válogatott ,MKSZ) azóta több ideje van tárgyalgatni játékosokkal és már egyre több nevet is hallani.Fabreggassal is az a hír járja ,hogy jó fél évet húzódott a tárgyalások mire megállapodás született.
igen,az eddig bejelentett játékosok szerintem klasszisok a posztjukon. Ha tudnànk igazolni két vilàgklasszis lövőt a kielce mögött nekünk lenne a második legerősebb keretünk.
Yahia amit hónapok óta művel(illetve nem művel)az tragédia… ay olimpia óta nulla. Megy a falra vagy átsodródik kb ennyi. valami nem ok nála,igen muszaj igazolni elé egy balkezest! Ez a meccs rajta es Ilicsen ment el. Aznigazolások örömteliek jövőre és talán 23ra ,de ket klassis lövőt le kell akasztani ha a bl cím a cél és a jövő ezt vetíti előre.
Nahát, aki nézi a Füred-Fotex meccset, az most láthatja, miért szar a magyar kézilabda. Lélektelen, szétesett Füred, feladták a harcot 11-15-nél. Már visszafutni se akarnak a fiúkák. Nem csoda, ha nemzetközi szinten szart se ér a magyar játékos.