A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Az lehet, hogy vezérlő csere volt, de ilyen esetekben szoktak szólni a telephelyről is, de amikor el vagyok "kényeztetve", akkor a Vultronnál betöltik az adatokat..
Már egy párszor be lett írva, hogy nincs frissítve a kijelzője ezáltal semmilyen viszonylat nincs benne!!!
Én ezt nem olvastam...valahogy biztos "átfutottam" rajta.
Nah, ezt meg, hogy: "Egyszerűen f..z volt a vezető..." ezt szerintem gyorsan fejezd be, és szerintem olyan dolgokba ne szólj bele amiről fogalmad nincs!
Tapasztalat, hogy akkor sem használják, ha éppen működőképes (pl. 26-on). Nem egy emberről tudok, akire már lett szólva (telephelyi és menetir. diszpécser által), hogy használja helyesen.
Már egy párszor be lett írva, hogy nincs frissítve a kijelzője ezáltal semmilyen viszonylat nincs benne!!!
Nah, ezt meg, hogy: "Egyszerűen f..z volt a vezető..." ezt szerintem gyorsan fejezd be, és szerintem olyan dolgokba ne szólj bele amiről fogalmad nincs!
Ki mondta neked, hogy pénteken pénteki munkarend lesz? Egészen konkrétan HÉTFŐI munkarend lesz és éppen ezért az alap H-C (hétfőtől csütörtökig érvényes) menetrend lesz. Hiszen ez a péntek NEM a hét utolsó munkanapja lesz. Szombaton pedig (mint a hét utolsó munkanapja) pénteki menetrend lesz érvényben. Megspékelve azzal, hogy a kiiktatásos, mert bőven elég lesz az is, mint ahogy általában elég szokott lenni az ilyen áthelyezett szombati munkanapokon eddig is.