Micsoda? Az hogy Trump NÉZI az ATV-t? Ne röhögtess már, megnéztem az összes linket, látom azt a kártyát is, de az hogy Trump ATV-t nézne azt te hol látod rajta?
Állítottam, de nem tudom hogy mivel cáfolná az állításaimat az a kártya.
Nagyon jól tudod hogy mit kérdeztem tőled, de nem tudsz rá válaszolni ezért csak egy trollkodós visszakérdezésre futotta. De ha tévedek, bizonyítsd be azzal, hogy válaszolsz a kérdésemre.
Trump nem Trvtko barátja és Trump nem néz ATV-t, nem tudja hogy mi fán terem, nem tudja hogy az ATV hová tartozik, hogy ad hírt, milyen oldali, vagy úgy egyáltalán bármit róla. Gondolom barátságos akart lenni és ennyi, semmi több. :-)
Igazuk van, szemét Trump még az AIDS-et se gyógyította meg, pedig már több hónapja elnök.
Amúgy ha ezek az AIDS-küldöttek 6 néhány hónap alatt megunták és feladták, akkor mit panaszkodnak? Ők feladták a sajátjaik képviseletét, Trump meg még most is elnök.
Szijjártó lehidalt, Orbán elsárgult: Donald Trump személyesen imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért
Vujity Tvrtko minden kommentár nélkül posztolta ki a facebookjára az amerikai elnöktől kapott friss, dedikált fotóját. A gondterhelthajóskapitány-nézéssel lefotózott Donald Trump azt írta a fotójára, hogy imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért, ahová a volt TV2-s leszerződött.
Hiába köszöntött már be az igazságon és valóságon túli, úgynevezett post truth korszak, a hírt, hogy Vujity Tvrtko kiírta a Facebookra, hogy meghívták Donald Trump elnöki beiktatására, hangos nyerítés fogadta szerkesztőségünkben. A fotón azonban tényleg olyan meghívókártyák láthatóak, amilyeneket a megbízhatóbb hírforrásokon is látni. V.T.
Leléptek Trump AIDS-ügyi tanácsadói, mert megunták, hogy az elnök szarik az egészre
Az amerikai elnök 18 fős HIV és AIDS-ügyi tanácsadótestületének a harmada visszaadta a mandátumát, és egy közös közleményben magyarázták meg hogy miért.
A szöveget a Newsweek hozta nyilvánosságra. Az áll benne, hogy azért távoznak, mert Donald Trumpot látványosan nem érdekli a betegség elleni küzdelem. Nem nevezett ki senki a nemzeti stratégia végrehajtásával megbízott hivatal (White House Office of National AIDS Policy) élére, megszüntette a hivatal honlapját is, és láthatóan semmilyen elképzelése nincs a kérdésben. Mindennek tetejébe, az egészségbiztosítási rendszer visszabontásával rengeteg HIV-beteg ellátását veszélyezteti.
"Annak szenteltük életünket, hogy megküzdjünk ezzel a betegséggel, de úgy érezzük, a továbbiabkan nem tudjuk hatékonyan végezni a munkánkat egy olyan testületben, ami egyszerűen nem érdekli az elnököt" - írják a közleményben. (Axios via Newsweek)
Vicces megnézni az Obama címlapokat. Látszik hogy a Time nagyon Demokrata. Csodálatos fotók Obamáról, Trumpról meg egy ilyen. Ezért nem kell hinni a sajtónak. :)