Ha a ma esti kakaspaprikás főzése előtt, közben és utána végigkóstoljuk mindenkinek az idei pálinkáját, meg megiszunk még utána egy-két bögre korai szedésből készült murcit, akkor a hozzá nem értő is ránézésre meg tudja állapítani, hogy igencsak drogos befolyás alatt állunk.
De telepisilhetünk holnap este akár egy akós hordót is, az a drogteszt bizony már negatív lesz! ;-)))
"Aztán itt a videó maga. Egy nagyon kis látószögű fixkamerás felvétel, és csodák csodája, az illető éppegpont a tér ama pontján ül, amely ehhez a kis képhez megfelelő. Mintha csak tudta volna, hogy oda kell ülnie.
Nem sok pénzt tennék a kóserságra."
Nem ismerem a drogfogyasztás szokásait, falusi embörként leragadtam a pájinkánál és a fröccsnél, de csak van valamilyen általános szokás, hogy hogyan fogyasztják el azt a valamit, nemde?
Ha általában valamilyen sík felületről nyalják fel, akkor eléggé kézenfekvő, hogy a beépített kamerát az íróasztalára irányítják az első egy-két kísérletnél, és ha nem jön be, akkor mondjuk a dohányzóasztalra, vagy a bárpultra. (Egy polgármester-helyettesnek általában van az irodájában bárpult?) De semmmiképp nem a csillárra!
Gyanítom, hogy a leghülyébb magánnyomozó is, ha megbízást kap egy hűtlennek sejtett férj, vagyí feleség levadászására, és tudja, vagy nagy valószínűséggel sejti, hogy mely szobában történik majd a nagyjelenet, akkor annak a helyiségnek a bekamerázasakor valószínű nem a menyezetre, vagy a szoba sarkában lévő állóvázára fogja irányítani a lencsét, hanem a kanapéra.
Vagy rosszul gondolom?
Emellett sejtem azt is, hogy a személy kiválasztása nem úgy történt, hogy ezt a pasast útáljuk legjobban, tehát ezt buktassuk meg, hanem inkább azt tudom elképzelni, hogy a hivatal dolgozói között széltében-hosszában keringett már régóta a hír, hogy a hapsihoz a nap valamely időszakában nem szabad bemenni az irodájába, akármilyen sürgős ügyről van is szó. Elég könnyű kitalálni, mit is csinálhat ilyenkor. (4-5-nél több reális alternatíva nemigen van!)
„A szoci kampánykövetkeztetés: az alpolgármester drogfüggő, monnyon le. A szemforgató bunkója még azt is hozzáteszi, valami egészen kíméletlenül ostoba szövegben, hogy őt ezért nem bélyegeznék meg. Na, most kapjatok a fejetekhez, taplók! Akkor mi az úristent csináltatok, ha nem megbélyegeztetek? Mi a fasz közötök van hozzá? Most tényleg vegyük végig, hogy magánügy, hogy egészségi probléma, hogy satöbbi?
1. látom, hogy afélé haladunk, amit kedvezőnek látok az ország számára (perspektiva);
2. retenetesen élvezem,hogy a mostani ellenzék vérthányva sem képes alternativát nyújtani a fidesszel szemben;
3. tapasztalom hogy mig az előző 8 évben csak egy eszement összevisszaság uralkodott minden területen, mára már szépen rendbe és helyére lett téve egy csomó eddigi probléma.
4. a ballibák és külföldi haverjeik dűhrohamai igazolják, hogyx a kormány jó uton jár (IMF kölcsön viszafizetve, nyugdijalap rendezve, az oktatás és egészségügy rendbehozatala halad, de a honvédelemtől a sportig minden téren haladás tapasztalható az előző káosz után).
5. anyagilag is jobb szinten vagyok.
Ergo, testileg-lelkileg elégedett lehetek s még inkább az leszek, ha ez jövő ilyenkor si folyatódni fog. A ti lelkivilágotok meg fikarcnyit sem tud érdekelni!
, a biróság meg úgy gondolta, hogy mégiscsak illő lenne megszámolni újból az első forduló listás szavazólapjat! csak hát azt Rytkó elévtársnőtök már rég ledaráltatta, megsemmesitve a bizonyitékokat! Pintért pont Ficzere elvtrás és Rytko elvtársnő tájékoztatték félre!
Úgy egyébként sehhonan nézve sem szép ügy ez, mert -
- van egy felvétel aról, hogy drogozik a polgi (most abból indulok ki, hogy ez igaz, de csak azért hogy le végig tudjam vezetni a gondolatomat.
- ellenzék szól neki nyilvánosság előtt, hogy vagy lemond, vagy nyilvánosságra hozzák
- ha lemond, akkor ezzel el is ismerte, hogy igen tényleg ő volt
- ha nem moind le, akkor a felvétel a koöz elé ekrül, de még van lehetősége a megvádoltnak, hogy bizonyítsa az igazát.
Tehát teljesen logikátlan lemondania, mert onnan ő már vesztett.
egy lehetősége van, bízni abban, hogy nem tudják bizonyítani. (vagy nem is tette meg, ekkor a borító személye kerül bíróság elé)
Viszotn: ha bűncselekményről szerzek tudomást, akkor nem az az helyes állampolgáricselekedet, hogy felszólítom, hogy mondjon le, hanem az, ogy feljelentem. és innen már az igazságszolgáltatás ügye. Nekem ez tűnik tisztességes eljáárásnak,de tudjuk, hogy itt politikusokról van szó, tehát egyáltalán nem meglepő amit léptek.