A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
köszönjük, mert az ötleted előtt egyáltalán nenm akartak uatast vinni...
volt olyan hogy egy ismerősöm egy buszsofőr kérte meg 233E vezetőjét hogy vigyen el és akkor is húzta a száját megkérdezte hol akarok leszállni majd hogy miért ott...
sőt még amikor egyszer nem jártak a villamosok akkor a zavaros intésére se állt meg 2db 233E egyik a fejét elfordította másik meg egyszerűen kikerülte
De, tegnap már át lehetett menni. Az megint egy más kérdés, hogy előre meg volt hirdetve 12-20. közöttre a lezárás, terelés; és végül 10-16. lett belőle...
Üdv! Elvileg ezek ma már az eredeti útvonalon mennének, akkor miért van még kint a terelt útvonalas tábla? :S (vagy még nem fejezték be az aszfaltozást az átjárónál?)
de amúgy is, az a hely már le van foglalva, mivel az a hely a paraméterkönyv szerint a Corvin negyed. kíváncsi leszek, hogy átnevezik-e a megállót is emiatt. :D
De oda van írva, hogy járműgazdálkodási okokból szóló busz is közlekedhet a vonalon. Magyarul gyakorlatban szóló, papíron midi, ergó nem sírhat az utas, ha neadjisten midi kerül oda.
Most néztem a laptáblát a bkv.hu-n, ott a kiállókat is meg lehet találni, ha szemfüles vagy. Ha jól emlékszem a 33-ason két kocsi áll ki csonkában, a 4:45-ös első, ami 4:20-kor indul a Leányka utcától, és egy 6 óra környékén. A 33E-n és 233E-n is a reggeliek mind meg vannak hírdetve a Városház tértől.
A gratulációt egy kicsit magamra veszem, mert az alapötlet tőlem számazik, de sokak segítsége kellett, hogy ez végülis létre jöhetett. Ha már csak 1-2 embernek gyorsabbá tesszük a közlekedését, már megérte.
Kipróbáltam ma a 33-as család garázsmeneteit este, ill. egyet, épp 233E jött, le akartam tesztelni, megáll-e. Meg is állt, felszálltam. Sőt, minden érintet megállóban lelassított. Nézte, van-é fölszálló. Kelenföld, város-központnál fel is szálltak páran, de szerintem összekeverhették a 7-es családdal, így szólni kellett a Kórháznál, hogy végállomás. Én természetesen tudtam. De elviekben a garázs előtt van még egy olyan megálló, ameddig elvihetné az utasokat, nem?
Összességében jó húzás volt ez a BKV-tól, mert azért ki van használva, és van értelme!Pláne akiknek épp kapóra jön. Legalább visszatértek a Fehérvárira hosszú idő után a metetrend-szerinti buszok. Köztük az egykori 3-as, habár csak garázsból ki-, ill. bemenet. Kár, hogy a reggeli garázsból kiálló buszokat ne jelölik, csak a garázsba beállókat. Pedig meg kéne teljesen hirdetni. Valakinek véletlenül nincs erről infója, pontosan melyek, mikor indulnak forgalomba álláskor? Ill. szívesen fogadom a haza meneteknél is az időpontokat, mert ahogy néztem, azok sincsenek teljesen meghírdetve.
hát, akkor jó sokáig garanciális:) (lehet, nemtom)
apropó, fehérvár.
új hűha: 02-45. először csak azt vettem észre, hogy az első ajtószárny mozog. de nem ám csak föl-le, ahogy előfordul másoknál is, hanem menet közben, kanyarban be-ki is lifeg (nem nagyon). aztán megéreztem a talpam alatt a padlót. aztán meg is hallottam a talpam alatt a padlót. aztán eszembe jutott, hogy az az ajtó talán nem véletlenül lötyög....
eddig bírta a katona józsef utcát kispesten 50-nel, meg a lőrinci besence-közdűlőt.