A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
10-06 2-3 hete eléggé szét volt szedve. 02-61 lehet, hogy utasszempontból türhető de amiket hallok róla ... meg nyáron állandó forralja a vizet és állapotilag is rendbe kéne tenni ... :(
Maradjunk annyibann, hogy nagyon nem ertesz a buszokhoz. Kb 3 honapja utaztam a 123-as vonalon a 02-61-gyel es semmi baja nem volt. nem csorgott, nem zorgott, olyan utasteri futese volt, hogy meg lehetett dogleni rajta. annak vazugyileg garantalom, hogy semmi baja nem volt es szerintem most sincs.
Mas okbol is le lehet allitva, nem gondolod?
A 10-06 is motorhiba miatt all.
Pl. a 03-14-re, ha már sikerült eltüntetni róla. De a 12-87 is jó ideje szám nélkül mászkál (igaz arra a kocsira kb. kár a festéket pazarolni, kompletten újra kéne lemezelni). Apropó: 12-07-en is kíváncsi vagyok meddig fog tartani a rozsdára való ráfényezés... A 208 viszont egész szép lett.
A 238 csak 'majd 1 évig volt ott, de a 249 is megjárta már. Elég undorítóan néznek ki, az tény, de azért inkább olyan kocsikat küldjünk, amik darabokban vannak/váztöröttek...
Vannak még rendes emberek akik fejlesztenek is a Forgalomszervezésen.
A meghírdetésen pedig azért szerepel az útvonalban (kvázi végpontként) a Szent Imre kórházat, mert itt még kényelmesen át lehet szállni a 7-es család járataira.
16-án szerdán üzemzárásig ment a Teremszeg utcáig 17-én már a Zodony utcáig de össz-vissz kb. 5db. Zodony utcás tábla volt a vonalon többi Teremszeg utcás,utastájékoztatás felsőfokon :S