Vixont ahogy a dolgok mostanában állnak pár évtized múlva Európában is pakiarabnegró katyvasz lesz, és az ő leszármazottaik már hiába mennek Amerikába, csak még rosszabb lesz tőlük ott minden. A homo sapiens végórái megkezdődtek...
Egyelőre azt mondják hogy ételmérgezés volt és abba halt bele. Ami gyanús, de nem kizárt hogy tényleg abba halt bele. Északputrisztán Korában nincs nagy kultúrája az egészséges étkezésnek. Vagy úgy az étkezésnek általában. (Mivel nincs mit enni.)
Meg kell várni a boncolás eredményét. Egyelőre csak annyit mondtak hogy a csontja nem tört.
A diák hülye volt mint a segg, beutazott Észak Koreába és ellopott egy posztert Kim Jong Un-ról, hogy azt visszahozza az USA-ba, ahol 10.000 dollárt ígértek neki érte. Szerinted ez így jó ötlet volt? Megszegte az Észak Korea-i törvényeket, ami elég egyértelmű, tudta is hogy törvénytelen dolgot tesz és rohadtul megszívhatja miatta. Még valami szöveget is mondott mikor ellopta a plakátot, erős szarkazmussal. És azt mondod hogy Trump-nak kellett volna hogy a srácot megmentse? Amúgy Obama megmentette? 10 hónapja neki is lett volna rá. Tavaly márciusban tartóztatták le a diákot.
10 millaird $ az bolhafing Bush 1 TRILLIÓ (*) $-os háborúskodásához... es azt is elvesztette ugye mert semmi eredménye a Kurdokon kívül , minden csak rosszabb lett
Tja, öcsisajt, csakhogy Obombernek volt 8 éve, s ezalatt még hozzá sem kezdett a dologhoz még elvi/tervezési szinten Sem. Ehelyett hány tízmilliárd dolcsit szórt ki "demokráciaexportra", mérsékelt/nem mérsékelt lefejezök támogatására/kiképzésére, stb.? Ezek az ablakon kiszórt összegek mind hiányzanak az USA belsö infrastruktúra modernizálásánál.
Milyen ironikus, hogy sok ember milyen komolyan vette a Trumpot, mint politikai szereplőt, hogy milyen igéretei vannak, meg hogy milyen politikát képvisel, aztán a végén kiderül, hogy annyira inkompetens, hogy semmire nem képes, úgyhogy tök mindegy, hogy mit ígért, vagy hogy milyen politikus lenne.
De mondjuk szerintem már eleve nyilvánvaló volt, hogy nem képes felmérni, hogy milyen nehéz ez a munka.
Bármilyen nehéz feladatra lehetne találni annyira buta embert, aki lelkesen elfogadná a megbízást, mert fogalma sincs a nehézségekről.
par honapja az epito mernokok szovetsege kozze tette amerika ininfrastrukturajanak az evertekelo bizonyitvanyat, (az osztalyzatok nem valltzotak 2013 ota.. elotte magasabbak voltak) ez jol mutatja, h az elozo elnokunk nem koltott egy centet sem a kozmuvekre :o(
az bizonyitvany osszesegeben adott egy: D+ -t (ez magyarra forditva 2 -nek felel meg !! 1-5 ig szamozva )
reszeltesen :
Repterek : D (2)
Hidak : C+ (3)
Vizeromuvek : D (2)
Csapviz: D (2)
Energia ellatas: D+ (2)
Veszelyes anyag tarolas: D+ (2)
Folyami szallitas : D (2)
Arvizvedelem: D (2)
Kikotok: C (3)
Kozteruletek (parkok) D+ (2)
Vasut: B (4) (a vasutak magankezben vannak)
Utak: D (2)
Iskolak: D+ (2)
Szemet lerakok: D+ (2)
Tomegkozlekedes: D- (2)
Szenyviz tisztitok: D+ (2)
ertem en, h az elnokur nigeriabol szarmazott, es Malaziaba nott fel, ne de kerdem en miert kellett egy FEJLETT orszagbol FEJLODO orszagot csinalni ????? csak, h jobban otthon erezze meget ???
NEM beszéltem a kártyáról. Azt mondtam hogy ha tényleg azt írta hogy Imádkozik érte és az ATV-ért, akkor azt baráti gesztusnak szánta.
Nem a kártya a lényeg.
(Ezen a ponton már nem tudom hogy tényleg nem érted azt az egyszerű 2 mondatot amit leírtam, vagy csak színleled hogy nem érted.)
Amúgy én meg imádkozom az afrikai gyerekekért, lehet hogy küldök nekik egy képeslapot is. Akkor most ez azt jelenti hogy minden afrikai gyerek ismer engem személyesen? :D
persze gondolom nem, mert akkor kiderulne, h a belepoje az konkretan az allohelyre szolt az emelveny moge, ahonnan nem is lathatott mast mint a kivetitott :oP
ugye tobbszor verte a mellet a "pulitzer" dijjara, amirol aztan kiderult, h konkretan egy emlekerem, annyi koze van a pulitzer dijhoz, mint az olimpiai emlekeremnek az olimpiai aranyhoz :o)))