Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 2022.11.28 0 0 15986

Megérkezett a bórvíz?

Előzmény: Space Hamster (15985)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.28 0 0 15985

szemecském, fülecském, hajacskám, és a kakim is szép! 

HURRÁÁÁ!!

nem viszket, nem bizsereg, nem fáj, nem foltos ... 

Előzmény: Space Hamster (15983)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.28 0 0 15984

és holnapután mék mentálhigiénézni ... 

Előzmény: Space Hamster (15983)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.28 0 0 15983

szerencsére nem marattam úgy! 

friss vok, és üde, másik fejjel, a bőröm, mint a selyem-bársony ...

de tegnap úgy néztem ki, h bármilyen tett alól felmentést kaphattam volna ... 

akkor sajnos ma már nem követhetek el erőszakos bcs-t ... 

kár ... 

Előzmény: Space Hamster (15974)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.28 0 0 15982

kíváncsi vagyok Pogi könyvére, mennyiben ír más családokról, összefüggésekről, mint a Hihetetlen Magazin ... 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.28 0 0 15981

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 1 15980

most olvasom b+!, h advent hadművelet ... ohh, b+! ...

de mit szól(na) ehhez Jézus? ha újra eljönne, sok templomot kellene felgyújtania ... 

Előzmény: Space Hamster (15978)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15979

nem tudom, h mióta szaporodtak meg a repkedések, mióta nőtt gigantikussá pl. a konténeres áruszállítás, és mióta repkednek milliárdos számban emberek a világ egyik végéből a másikba, évente akár többször is, vagy akár heti szinten ide-oda ... 

dee ... van egy sejtésem, hogy nem 2020-ban ugrott meg ez a szám, és akár több évtizedes tendencia ... 

ésmégisch ... 2020-ban lett egy világnáthajárvány ... 

érdekes, h a zembereket nem vágják le, mint a madárinfluenzánál a barom fiakat ... 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15978

nahh, úgy keveredtem ide, h Nemzethy Édesatyánk jézusváró szemetet vásárolt, és mekknésztem videón ... 

nosch, a drágajó emper a legrövidebb gyertya gyújtásával kezdi az ügyet. ugye logikailag azért különböző méretűek a gyertyák, mert minden vasárnap meggyújtanak egyet, és hogy az utolsó gyertya kb azonos méretű legyen az elsővel a végítéletkor ... nade ez a balfasz mindenféle gondolkodásra utaló jel nélkül elsőként meggyújtotta a legkisebb méretűt ... 

óvakodjunk az ergonómiai dilettánsoktól, a csöpp gondolkodásra képtelen vadbarmoktól, a matematikai antiálentumoktól, amit merészelnek "józan paraszti észnek" titulálni ... 

képzeljük el ennek az embernek a világról alkotott képét, és "gondolkodását", ha egy ilyen nagyon egyszerű, pre feladat (aminek megoldásával nem egy érettségin bukna el, hanem ált.isk. 3. osztályban) megoldása meghaladja a képességeit ... 

szokják nekem mondni, h ne vonjak le messzemenő köviket apró mozzanatokból, pedig de!

hogy nyúl egy ilyen disznó pl. egy nőhöz??? mivel kezdi? rögtön a végállomással, vagy bebiflázva a sorrendiséget, végighalad az erogén zónákon, mindenütt azonos időt eltöltve, és a csecsbimbókat potiknak vélve, végül eltalál a célig ... uhh .. jahhjjj ... 

Előzmény: Space Hamster (15977)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15977

vmelyik origósgeci unatokozik, itt leskel, nincs témája, és ezeréves ügyeket emleget fel jobb híján ... 

https://www.origo.hu/itthon/20221026-huszonhet-evvel-ezelott-gyilkoltak-meg-rehak-gizellat.html

Előzmény: Space Hamster (15956)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15976

huhh .. saját ágy! 

puszi, jó éjszakát!

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15975

de miért ez a kis pufi Harry a "szépfiú" ... nagyon muris, ahogy szalad a banditák után ...

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15974

megijedtem, amikor tükörbe nésztem ... 

itt van a kis ágyikóm ... és kellene vmi a fejemre, de a sapimat kint hagytam. van egy kinti, meg egy benti sapim ... nagy a kísértés, h bugyit húzzak a fejemre ... nincs erőm kimenni a sapimér' sztem a bugyi éppúgy megteszi, és azért csak a kezemet kell kinyújtani ... 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15973

négy, szellősen teleírt spirálfüzet-oldal elolvasása 18' a kollegínának ... 

és nem, nem egyedi esetről van szó ... 

eddig egy kolléga volt ismeretileg kb rendben (ő másképpen volt hülye, de legalább végzeccsége volt 54-s OKJ ... de ő pl. tagadta, h az Aspirin lázcsillapító, és annyira, h el kellett olvasnom mind a papír, mind pedig a digitális ismertetőt 3-3x, hogy elhiggyem, h nem vagyok hülye ...) ... kilencet volt alkalmam megismerni ... a felhozatal olyan, h én leszek hiteltelen ... pedig tényleg ez van ... 

de most!! SZABADSÁG!!! és gyilkos sem lettem!! yuhéyy!

Előzmény: Space Hamster (15972)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15972

merthogy az egészet olyan embernek kellene átadnom, akinek, ha azt mondom: "behatási idő", asziszi, vmi disznó dologról van szó, és elpirul ... 

nekem nem dolgom írni-olvasni megtanítani embereket ... 

az sem lett volna dolgom, h J. napi szinten xarjon ... 

Előzmény: Space Hamster (15964)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.27 0 0 15971
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15970

a kis hami 4 db 3szögszendó volt, és 1l kóla ... fél doboz kecsöp ... Félix ... 

minden le van xarva!

ha holnap ápolnom kell a váltómat, leszúrom vajazókéssel, mert csak az van ... 

Előzmény: Space Hamster (15969)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15969

uhh .. huhh ... nyahh, most egy kis hami, és tente ...

Előzmény: Space Hamster (15968)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15968

szerintem beveszem a nyannyer Tiapridal-ját ... 

ohh b+! ... ohh b+! ... 

nem ... 

előbb kirándulok a lépcsőházban ... hátha ... 

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15967

nade miért kell ebbe behívni másokat? 

Előzmény: Space Hamster (15966)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15966

egyszerűen, ha emberek 8 évtizeden át, és fél évszázadon át élnek egymás megevő dinamikákban, akkor a lényeg nem az, hogy az életük hossza  - legalább amikor a végét járják -  kitolódjon minél tovább, és azt kellemes időtöltésekkel rakják teli, hanem, hogy ezt a dinamikát minél tovább játszhassák ... 

combnyaktörés -  270/ 140 RR  - hányás - világnátha, havi 6-7-800 K, rezgő munkahely az anya "ápolása" <<< körbelihegése miatt ... most török, most agyvérzést kapok, most hányok, most belémreked a szar, most nem eszek, most falok, stb ... 2 év 16,8M Ft ... és rágjuk a botmixelt levest, mindenféle szervi probléma nélkül nem nyeljük le, a saját kölykünk csontjáról is rágjuk a húst, és ő odatartja nekünk ... 

mindezt fél aggyal ... de a játékot, annak szabályait pontosan tartva ... 

Előzmény: Space Hamster (15965)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15965

meg különbenis, érdeklődjenek a házmesternél, akivel a kedves ukrán váltó megbeszéli, h milyen hangosan hallgatjuk a funky-t ... 

meg eddig sem voltak olyan nagyon kíváncsiak rám, és még most sem kapom amit kértem (Julikának!!! könnyen értelmezhető, és nyelhető ételek helyett, kapok pl. bulgurt, és csszrmrzsát, stb ... ) szóval amúgy sem vennének nagyon figyelembe ... így legalább meglesz az az illúzióm (mi más is lenne az élet), h a kalamajkának, aminek elébe néznek, én okozhattam ... 

nagyon olcsó, és gyalázatos örömke ... dehát örüjjünk annak, ami jut ... 

Előzmény: Space Hamster (15964)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15964

hehhe! csak azért, mert amióta vannakezeka zemésztési ügyek, amikortól a kedves kolléga agyontömte zéró rost kombinációban finomított szénhidrátokkal, és fehérjékkel, zsírokkal a nyannyert, sírva könyörögtem, hogy hadd próbáljam ki egy ciklus alatt, amit most, 3-4 hónap után nagykegyesen engedélyezett a kedves megbízó ... mermivelhogy a professzorok megállapították, h J-nak kutyabaja a zsémben, meg a rossz tápláláson, kevés mozgáson kívül ... 

nosch ... a nyannyer, most három hét után minden délután 16.00 és 16.10 perc között szarik! hehhewöehhe!

és mindent, de mindent elmondok, leírtam az ápolásiba, hogy hogy, smint ... deee ... egy egészen icike-picike dolgot saAjnos kifelejtettem ... mindent nekem sem kell összeszednem ... 

meg különbenis, érdeklődjenek a házmesternél, akivel a kedves ukrán váltó megbeszéli, h milyen hangosan hallgatjuk a funky-t ... 

nem, nem voltam ilyen, de tudok olyan lenni, amilyennek akartok engem ... wöehhehhe ... 

Előzmény: Space Hamster (15962)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15963

de lásd: 15951

hm ... édes lesz ... :DD

Előzmény: Space Hamster (15962)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15962

egyébként egész érdekes, h külső forrásoktól érdeklődik a módszereim iránt, és nem tőlem ... 🤣

Előzmény: Space Hamster (15961)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15961

a ma reggelről jut eszembe, egészen hangosan hallgatva ébredünk Chris Rea: The Road To Hell c. számára , és valahogy a kolléga tudomására jutott, h velem is hangosan hallgatja anyukája a zenéket, mert ezzel felelt meg, amikor én kértem arra, h ne tegyen olyat Julikával, h hírműsorok kifejezetten izgató, figyelemfelkeltő zajait kelljen hallgatnia. Tehát nem tudja értelmezni a szórakoztató, harmonikus dallamokat, és nem tud különbséget tenni a kifejezetten triggerelő zajok, és a jó kedélyt, "táncikát", vagy éppen lecsendesedést elősegítő, harmonikus hangok között. Csak azért mondom, mert lehet, hogy nem fogja tudni értelmezni, h az M1-Kossuth kombó miért nem = Chris Rea pokolba vezető útjával, vagy esetenként Halász Judittal, vagy Mozarttal ... most Black Wonderful Life-ja megy ... hangosan! De anyukája még lapít ...

Space Hamster Creative Commons License 2022.11.26 0 0 15960
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15959

mi lesz velem nélkülem? 

Előzmény: Space Hamster (15958)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15958

annyira szeretem magam, és olyan jólesik, h senki nem pofázik belém, h én hogy gondolom ... 

múltkoris (mindig) a kasszások megzavarodnak, mert kétfelé vásárolok ... nem tudják értelmezni azt a választóbaszást ... mindég meg akarják nekem mondani, h én hogy gondolom ... annyira kínos, és olyankor vicsorgok, meg hörgök is ... és elhiszik, h én vagyok hülye, mert ők nem tudják alkalmazni a választóbaszkurát ... 

nyahh ... ezért nem szeretek másokkal dumcsizni, mert alapvető dolgokat kell betűről betűre magyarázni ... sőt! van, akit írni-olvasni meg kell(ene) tanítni ... 

nincs csudálatosabb magamnál ... kár, h nem tudom elsiratni magam ... annyira szívszíggatóan tudnám siratni magam ... senki nem fog úgy, ahogy én tenném ... 

Előzmény: Space Hamster (15957)
Space Hamster Creative Commons License 2022.11.25 0 0 15957

börihöri ... 

ez a ketrec azér' ... lehet rossz ómen ... 

ámen! 

Előzmény: Space Hamster (15956)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!