Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
nem tudom, h mióta szaporodtak meg a repkedések, mióta nőtt gigantikussá pl. a konténeres áruszállítás, és mióta repkednek milliárdos számban emberek a világ egyik végéből a másikba, évente akár többször is, vagy akár heti szinten ide-oda ...
dee ... van egy sejtésem, hogy nem 2020-ban ugrott meg ez a szám, és akár több évtizedes tendencia ...
ésmégisch ... 2020-ban lett egy világnáthajárvány ...
érdekes, h a zembereket nem vágják le, mint a madárinfluenzánál a barom fiakat ...
nahh, úgy keveredtem ide, h Nemzethy Édesatyánk jézusváró szemetet vásárolt, és mekknésztem videón ...
nosch, a drágajó emper a legrövidebb gyertya gyújtásával kezdi az ügyet. ugye logikailag azért különböző méretűek a gyertyák, mert minden vasárnap meggyújtanak egyet, és hogy az utolsó gyertya kb azonos méretű legyen az elsővel a végítéletkor ... nade ez a balfasz mindenféle gondolkodásra utaló jel nélkül elsőként meggyújtotta a legkisebb méretűt ...
óvakodjunk az ergonómiai dilettánsoktól, a csöpp gondolkodásra képtelen vadbarmoktól, a matematikai antiálentumoktól, amit merészelnek "józan paraszti észnek" titulálni ...
képzeljük el ennek az embernek a világról alkotott képét, és "gondolkodását", ha egy ilyen nagyon egyszerű, pre feladat (aminek megoldásával nem egy érettségin bukna el, hanem ált.isk. 3. osztályban) megoldása meghaladja a képességeit ...
szokják nekem mondni, h ne vonjak le messzemenő köviket apró mozzanatokból, pedig de!
hogy nyúl egy ilyen disznó pl. egy nőhöz??? mivel kezdi? rögtön a végállomással, vagy bebiflázva a sorrendiséget, végighalad az erogén zónákon, mindenütt azonos időt eltöltve, és a csecsbimbókat potiknak vélve, végül eltalál a célig ... uhh .. jahhjjj ...
itt van a kis ágyikóm ... és kellene vmi a fejemre, de a sapimat kint hagytam. van egy kinti, meg egy benti sapim ... nagy a kísértés, h bugyit húzzak a fejemre ... nincs erőm kimenni a sapimér' sztem a bugyi éppúgy megteszi, és azért csak a kezemet kell kinyújtani ...
négy, szellősen teleírt spirálfüzet-oldal elolvasása 18' a kollegínának ...
és nem, nem egyedi esetről van szó ...
eddig egy kolléga volt ismeretileg kb rendben (ő másképpen volt hülye, de legalább végzeccsége volt 54-s OKJ ... de ő pl. tagadta, h az Aspirin lázcsillapító, és annyira, h el kellett olvasnom mind a papír, mind pedig a digitális ismertetőt 3-3x, hogy elhiggyem, h nem vagyok hülye ...) ... kilencet volt alkalmam megismerni ... a felhozatal olyan, h én leszek hiteltelen ... pedig tényleg ez van ...
de most!! SZABADSÁG!!! és gyilkos sem lettem!! yuhéyy!
egyszerűen, ha emberek 8 évtizeden át, és fél évszázadon át élnek egymás megevő dinamikákban, akkor a lényeg nem az, hogy az életük hossza - legalább amikor a végét járják - kitolódjon minél tovább, és azt kellemes időtöltésekkel rakják teli, hanem, hogy ezt a dinamikát minél tovább játszhassák ...
combnyaktörés - 270/ 140 RR - hányás - világnátha, havi 6-7-800 K, rezgő munkahely az anya "ápolása" <<< körbelihegése miatt ... most török, most agyvérzést kapok, most hányok, most belémreked a szar, most nem eszek, most falok, stb ... 2 év 16,8M Ft ... és rágjuk a botmixelt levest, mindenféle szervi probléma nélkül nem nyeljük le, a saját kölykünk csontjáról is rágjuk a húst, és ő odatartja nekünk ...
mindezt fél aggyal ... de a játékot, annak szabályait pontosan tartva ...
meg különbenis, érdeklődjenek a házmesternél, akivel a kedves ukrán váltó megbeszéli, h milyen hangosan hallgatjuk a funky-t ...
meg eddig sem voltak olyan nagyon kíváncsiak rám, és még most sem kapom amit kértem (Julikának!!! könnyen értelmezhető, és nyelhető ételek helyett, kapok pl. bulgurt, és csszrmrzsát, stb ... ) szóval amúgy sem vennének nagyon figyelembe ... így legalább meglesz az az illúzióm (mi más is lenne az élet), h a kalamajkának, aminek elébe néznek, én okozhattam ...
nagyon olcsó, és gyalázatos örömke ... dehát örüjjünk annak, ami jut ...
hehhe! csak azért, mert amióta vannakezeka zemésztési ügyek, amikortól a kedves kolléga agyontömte zéró rost kombinációban finomított szénhidrátokkal, és fehérjékkel, zsírokkal a nyannyert, sírva könyörögtem, hogy hadd próbáljam ki egy ciklus alatt, amit most, 3-4 hónap után nagykegyesen engedélyezett a kedves megbízó ... mermivelhogy a professzorok megállapították, h J-nak kutyabaja a zsémben, meg a rossz tápláláson, kevés mozgáson kívül ...
nosch ... a nyannyer, most három hét után minden délután 16.00 és 16.10 perc között szarik! hehhewöehhe!
és mindent, de mindent elmondok, leírtam az ápolásiba, hogy hogy, smint ... deee ... egy egészen icike-picike dolgot saAjnos kifelejtettem ... mindent nekem sem kell összeszednem ...
meg különbenis, érdeklődjenek a házmesternél, akivel a kedves ukrán váltó megbeszéli, h milyen hangosan hallgatjuk a funky-t ...
nem, nem voltam ilyen, de tudok olyan lenni, amilyennek akartok engem ... wöehhehhe ...
a ma reggelről jut eszembe, egészen hangosan hallgatva ébredünk Chris Rea: The Road To Hell c. számára , és valahogy a kolléga tudomására jutott, h velem is hangosan hallgatja anyukája a zenéket, mert ezzel felelt meg, amikor én kértem arra, h ne tegyen olyat Julikával, h hírműsorok kifejezetten izgató, figyelemfelkeltő zajait kelljen hallgatnia. Tehát nem tudja értelmezni a szórakoztató, harmonikus dallamokat, és nem tud különbséget tenni a kifejezetten triggerelő zajok, és a jó kedélyt, "táncikát", vagy éppen lecsendesedést elősegítő, harmonikus hangok között. Csak azért mondom, mert lehet, hogy nem fogja tudni értelmezni, h az M1-Kossuth kombó miért nem = Chris Rea pokolba vezető útjával, vagy esetenként Halász Judittal, vagy Mozarttal ... most Black Wonderful Life-ja megy ... hangosan! De anyukája még lapít ...
annyira szeretem magam, és olyan jólesik, h senki nem pofázik belém, h én hogy gondolom ...
múltkoris (mindig) a kasszások megzavarodnak, mert kétfelé vásárolok ... nem tudják értelmezni azt a választóbaszást ... mindég meg akarják nekem mondani, h én hogy gondolom ... annyira kínos, és olyankor vicsorgok, meg hörgök is ... és elhiszik, h én vagyok hülye, mert ők nem tudják alkalmazni a választóbaszkurát ...
nyahh ... ezért nem szeretek másokkal dumcsizni, mert alapvető dolgokat kell betűről betűre magyarázni ... sőt! van, akit írni-olvasni meg kell(ene) tanítni ...
nincs csudálatosabb magamnál ... kár, h nem tudom elsiratni magam ... annyira szívszíggatóan tudnám siratni magam ... senki nem fog úgy, ahogy én tenném ...