A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Pedig igenis szerintem a 807-tel egyszintben van, vagy tán jobb egy kicsikét. A 748-at sose láttam beázni, de a 807-et igen és nem 1X. Be valóban nem látunk a dekoritok/lemezek alá, és nem hiszem, hogy azért áll a 748, mert totálisan rohadna...
Valószínűleg 748 is a váza miatt áll, és nem azért, mert 807-el egy szinten van. Csak ezt utasként mi nem látjuk rajtuk, nem látunk be a lemezek/dekoritok/padló alá...
arra már tényleg nehéz szavakat találni, ami itt mostanában megy, úgyhogy nem is keresek.
az én álláspontom a ráncos szarokat illetően:
17-25: amikor itt volt, az elképzelhető legszarabb volt.
17-47: nem tudom (és amíg nem vezettem, nem is mondok róla véleményt!!!)
17-48: nem tudom (és amíg nem vezettem, nem is mondok róla véleményt!!!)
17-55: rég voltam vele, de akkor semmi extra baja nem volt, csak annyi, hogy gyenge. azóta sokan mondják, hogy szar lett. legalább az utastere kulturált volt, akkor még.
17-59: tényleg kurvajó egy gép, leszámítva, hoyg szar. bónuszként az eső a fejedre hullik, de ha ez még mindig nem elég: az utasoknak is.
17-61: iszonyat lusta, amúgy semmi különös.
17-62: enenk is baromi jó a marketingje, a f.szom se érti, hoyg mért. elviselhető, ennyi.
04-71: kölcsönben volt a troliból (asszem, de legalábbis az eredete biztos az). nagyon rendben volt, viszont talán a leglustább autó, amit eddig pipáltam.
04-73: nagyon szép és jó minőségűnek tűnő felújítás. jó autó, bár a kormány notóriusan nehéz. különösen a motor jó. megjárta azért ez is a hadak útját: vízforralás, parkfék, miegymás. de összességében jó.
ha nincs más, akkor meg bármelyiket el lehet(ett) viselni egy napra....
én a 124/125-ös helyett inkább az 5-öst mondanám a 06-20-ra.....de lehet hogy rosszul gondolom.....viszont 124/125-ön még sosem láttam, pedig járok arra :)
Téves. 64-es nem szerződéses, mert Solymár egy büdös fillért nem fizet érte. 65 az ORFK KJ miatt az, mint már tanult kollegám leírta nem is olyan régen.
Pontosan. Alkalmanként nekem is van bejárásom a garba, de ezt sosem hirdetem itt. Ha nagyon láb alatt/feltűnő vagy, könnyen seggberúgják azt az illetőt, aki behozott.
Vannak dolgok amiket nem biztos hogy nyílvános fórumokon kellene hírdetni ("saját szememmel láttam"). Ha valaki megelégeli a dolgot akkor első körben seggberúgják a biztonsági őrököt (engem mondjuk nem érint mert csak elhaladok a busz garázs mellett). Aztán ha az őrök hárítanak hogy a sofőr vitte be akkor seggberúgják a sofőröket (valószínű hogy kollektívan mert nem fogják megkeresni azt aki beviszi a haverokat). Ez már azért jobban fogja érinteni a fotósokat. Így is vannak olyan sofőrök akik utálják ha fotózzák a buszt és lesz olyan is aki azért fogja utálni mert seggbe rúgták amiatt hogy valaki más bevitt olyan embert a telepre akinek nincs semmi keresnivalója ott.
(Csak egy példa: A bolt raktárába még a saját anyámat sem vihetem be hogy megmutassam neki hol dolgozok)
Elhiszem hogy jó dolog a busz garázsba bejárkálni (én is szívesebben járnék oda suli helyett, hopp de hülye vagyok már nem járok suliba :D ) és ha van lehetőség nem kell kihagyni de akkor nem kéne beirogatni ide hogy honnan tudom hogy a '99-99' hogy van szétkapva és mik vannak még meg az utastérben.