A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A 17-48 sehol sem ázott be szinte, ellenben a 807-tel aki a vizsga utáni első napon úgy közlekedett, hogy az ülések majdnem a 3/4-ede használhatatlan volt, mert tök vízes volt...:-/. A 748 se egy álomgép, mert egy erőtlen sz*r az is, de a 807-nél szerintem azért mégis jobb ... A 748 hibája - az erőtlen motoron kívül - még az, hogy a váltója hamar felváltott 3-asba...pontosabban ütött.
A másik furcsaság a 17-12. Hogy az miért is áll? Vázállapotban semmi rohadást nem láttam (persze ettől még lehet), valamint a motorja/váltója jól működött...
Részben egyetértek veled, de egy pár dolgot én is hozzáfűznék:
A 17-25-öt egy párszor a halálból hozták vissza, igaz most tényleg jó a műszaki állapota. Reméljük átmegy.
A 17-59-ről csak annyit, hogy ha jó sofőr viszi akkor megy rendesen. Végülis ő is átment a vizsgán...
A 17-62 valóban jobb a fentieknél, de van, hogy ő is eléggé komótosan gyorsul. Szerintem ő még a következő vizsgán tutira átmegy..
Viszont ami furcsa nekem:
Van cinkotán a 17-48 és a 18-07 (tudom nem ráncos).
Mind2 busz hasonló műszaki állapottal rendelkezik/rendelkezett, azaz viszonylag jó vázállapot, kissé erőtlen motor...
Nos a 748 most is áll, de a 807 gyorsan átment a vizsgán...Mind2 átesett egy felujításon - igaz az se most volt - és úgy tudom, hogy a 748 GJSZ, a 807 Mezőtúri felujítású.
Bennem igazából csak az merül fel, hogy mégis honnan a búbánatból tudja, hogy mi van a 755-ben, és mi nincs már meg? Erre egy válasz létezik szerintem... (Na jó, igazából kettő, de a második szerintem nem opció - és ezalatt arra gondoltam, hogy egy sofőrtől tudja; még mielőtt valaki véletlenül felcseréli a két lehetőséget...)
Erre nem igazán akartam hajnalban reagálni, mert akkor most már lehet nem írnék, de a lényegi rész: Kezd k*rvára unalmas lenni az állandó nyavalygásod. Igen, értem, hogy az van kiírva, hogy 4-5 percenként, és nem úgy jön. Képzeld, ez máshol is így működik, csak itt kicsit nem az van kiírva, hogy 4-5 percenként, hanem ennek a többszöröse. És érdekes, mégse megy a sírás-rívás folyton...
Szóval felfogtuk először, hogy neked nem tetszik; eltűrtük még 394x, hogy beírtad, de mostmár elég lesz.
(Tudom, nem kötelező olvasnom a fórumot.. úgyhogy ezt a választ nem kérem senkitől. kösz.)
Szvsz addig van szükség a szólókra nagyon (mármint a leállítottakra), amíg meg nem jön az az emlegetett 42-44 AP szóló. Utána senkit nem fognak érdekelni egy ideig a szólók.
Csuklósok terén már más a kérdés, de persze abból egy darabot se veszünk még véletlenül sem...