Keresés

Részletes keresés

e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.20 0 0 316
Cáfolj meg! ;)
Előzmény: [NáTlOz] (315)
[NáTlOz] Creative Commons License 2010.06.20 0 0 315
Hát végül is egyetértek ezzel az elmélettel...de azért megtudnák cáfolni 1-2...dolgot...
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.06.20 0 0 314
Egy biztos, Lottónyereményből meggazdult jósról még nem hallottam,...."

Biztos nem véletlen! ;)

S,hogy miért nem? Egyrészt azért, mert az "önjelölt jósoknak foggalmuk sincs mit hoz a jövő,csak dumálnak a "nagyvilágba."

A másik fajtája az embereknek,pedig
(mint például én is ezek közé tartozónak vallom magam)
nem a meggazdagodásra van " kihegyezve "! ;)
Hanem például ilyen"alapvető emberi tevékenységekre",hogy felébredve arra gondolok,hogy feltétlenül ide kell ülnöm a gép elé,mert valaki kapcsolatba próbál lépni velem!És a lelkiismeretem nem engedi meg,hogy sutba dobjam a másik telepatikus gondolatait.

Visszatérve arra,hogy hónapok óta nincs ötös a lottón.......

Meggyőződésem,hogy ez nem véletlen!

És ezt nem azért mondom,mert valamiféle sumákolásra,vagy valamiféle összeesküvés elmétekre gondolok.

Sajnos sokkal komolyabb dologról van szó!

Hihetetlen elméletnek tűnhet,de meg vagyok róla győződve,hogy az emberek tudatalattijával függ össze.Éspedig a rosszabb fajtájával!Hogy miért is?

Hogy megértessem mire is GONDOLOK ( ! ),egy teljesem más példát fogok most erre elmondani.

Pár hónappal ezelőtt,még a választások előtt a 75-ös trolival a Stefánia és Tököli út környékén láttam egy hatalmas plakátot.

Í T É L E T I D Ő T hirdetett!

Nagyon felbosszantott az emberi hülyeség! Meggyőződésem,hogy ha az emberek tudatalattijához kívánnak szólni,akkor nagyon nagy felelősséggel tartoznak,mert hatalmas károkat okozhatnak!

Tudom,hogy ez a hatalmas plakát a politikáról szólt, arról,hogy .......(nem kívánok részletekbe belemenni),.....
és azt is nagyon jól tudom,hogy emberi aggyal képtelenség megváltoztatni az időjárást( ? :) ),de akkor is......
nem tartottam jó ötletnek,mert a

R E J T É L Y E S D O L G O K ,rejtélyesek maradnak!

S,az időben "előre" haladva megvalósulni látom azt amiért bosszankodtam!

(Sajnálom,hogy megint hideget láttam jönni este az égen! :(((((

Jós! Láss!!!!!!
Az - ért :)))
Szép napot kívánok Neked és mindenkinek!
Előzmény: joy (312)
babaji Creative Commons License 2010.06.20 0 0 313

Több évtizedes okkultista-ezoterikus kutakodásaim alapján mondhatom hogy sehol annyi szemét és selejt mint a jövendöléseknél.Ilyesmire egy fillért sem érdemes áldozni....ma már akkor is elutasitanám a jóslatot ha PÉNZT KAPNÉK melléje :)))

Elvben és elméletileg nem lehetetlen megismerheti az Égi munkaprogram egyes részleteit,néha talán éppen reális is a divináció,de ennye böszmeség közül kiválogatni lehetetlen :)))

Távozz tőlem Sátán !

joy Creative Commons License 2010.06.20 0 0 312

Nem vagyok annyira nagyravágyó, meg van mindenem, ami a boldog, békés életemhez kell.

Természetesen, nincs az a pénz, amit ne tudnék elcseszni, de tökéletesen elvagyok a milliárdok nélkül is.

Egy biztos, Lottónyereményből meggazdult jósról még nem hallottam, de "adományokból" más rokan vettek autót, házat.

:o)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (271)
babaji Creative Commons License 2010.06.18 0 0 309

Az ember buta,én is buta vagyok.

A kereszténység azt mondja hogy a TUDOMÁNY és BÖLCSESSÉG és HIT égi csodaképesség vagyis KARIZMA.

Ha te a földi ember a "saját legjobb tudás"-odból adsz mégha megszakadsz is az igyekezettől tévedni fogsz.Ha nem is egyfolytában.

Mikor célszerü korbács,mikor kard és mikor kegyelem ? Ha csak akarod a jót az kevés,megcselekedni kell és ehhez az  földi kisember nem igazán alkalmas.

Ha  ellenbátor HELYESEN KÖZVETiTED istent intuició,ihlet,sugalmazottság,karizma által....az más téma :)))Az nem te vagy !

auretiel Creative Commons License 2010.06.17 0 0 307
A jövő még nem a múlt már nem létezik. Csak a jelen VAN.
Előzmény: repcsepista (306)
repcsepista Creative Commons License 2010.06.17 0 0 306

szijja bijja, a fogát?

A hellzet az, hogy van -e jelen, mert az jövő, ollan sose volt, sose lesz, mig mult, mig emlékszünk rá, van? - azaz, jobb egy kopaszi kákó, mint csak cécó?

1 bitta, mindenki vagy a multba temetkezett, él, (hja van gyökere) vagy kénszará szerá....vagyük a 1 zegg allatt, minden zegg, pukkadoza vala, begyütt,  be gyün, be gyühet -e? -na a jövő kérdése, miko idő noncse, mig az idő vasfoga, megeme(n)szte mident vala, ami eleve: jobb jövendőt, jobb framer nadrágot, ami zerintem, gatya?

aki a jövőben él, hallott, (hall ott vagy hal, de nincs viz) aki a multba, lemaradt? -vizbe? - jó lubickolni?

Előzmény: babaji (301)
babaji Creative Commons License 2010.06.17 0 0 305
babaji Creative Commons License 2010.06.17 0 0 303

A szeretet nem giccs és nem kényeztetés . Van  vaskosa, szigora és árnyékosa is 

Isten szeret minket mégis gyötrelmes az életünk.

A szeretet nem tévesztendő össze a  KIS-szeretettel ami  : önösén,a család,meg a nemzet aztán slussz passz.

Sajnos a jóslás hatékonysága nem garantált csak a dijazása. Az ember zsákbamacskát vesz. Sok a kiváncsi ember aki szeretné megtudni a jövőt hogy kicselezze !A kellemeset bekaszirozza ,a rosszat pedig kivédje valahogyan.

Ingyenes tanácsom : Ne kutassad a jövőt ,hasznosabb ha önzetlen jócselekedetek és ima által jókedved igényei szerint magad alakitod :)))

Előzmény: julamami (302)
babaji Creative Commons License 2010.06.17 0 0 301

Mózesnél ez olvasható : Jósnőt ne hagyjál életben  !

Egyebekben  is a Holy Biblia a jövendölést ELUTASITJA .....

babaji Creative Commons License 2010.06.17 0 0 300

Nem itélkeztem ! csak közöltem hogy a vállalkozásodat PÉNZES SZOLGÁLTATÁS ne itt reklámozd ingyen !Hiába nyomod a "szeretet"-frázist !

Nekem már fiatalabb korszakomban rengetegen jósoltak  és MINDEGYIK SELEJT VOLT !

Előzmény: julamami (299)
babaji Creative Commons License 2010.06.17 0 0 298

Mami szabad itt ingyen reklámozni a jóslás-vállalkozásodat ? HUZZÁL EL INNEN !

Engemet egy jövendölés akkor sem érdekel ha pénzt KAPOK érte :)))

babaji Creative Commons License 2010.06.16 0 0 295

www.joslas.org

Jóslás és selejt rokon-fogalmak !

babaji Creative Commons License 2010.06.14 0 0 293
A jóslás nem a jövőről szól csak az égi tervről.
auretiel Creative Commons License 2010.06.01 0 0 280
Most van egy kis időm két doboz közt( költözünk) újra megpróbáltam. Szólj, ha nem ment át.

Úgy látszik Mo-n nagyon sok tisztítani való van ma megint szakad. Tisztulás tisztulás tisztulás.
Előzmény: ebayhun (275)
auretiel Creative Commons License 2010.05.30 0 0 277
IGYEXEM IGYEXEM DE VMIÉRT MOST NEM MŰXIK A FREEMAIL, IGAZ ESIK, VILLÁMLIK, MENNYDÖRÖG ÉS NEKEM MOBILOM VAN
Előzmény: ebayhun (275)
ebayhun Creative Commons License 2010.05.30 0 0 275
auretiel, masnak is elkuldened? Ha igen, ide kerlek: ebayhun@index.hu. Koszi.
Előzmény: auretiel (257)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.29 0 0 274
GYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐZELEM!!!!!!!!!:D megkaptam, végre:D a gémélesre :D na olvasom is ;)
Előzmény: auretiel (266)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.29 0 0 273
A legjobbakat kívánom Neked is! :)
Előzmény: julamami (272)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.29 0 0 271
"De jó lenne az 5-ös Lottót elvinni, bár jó lenne, ha holnap nem felejtenék el

:o)"

( A múlt vasárnap mondtam a családomnak,hogy

- Képzeljétek elvitték azt a hatalmas lottó nyereményt!

Irigykedtem,(ááááá,dehogy, egy fenét! )mily szerencsés az illető!

Pár nappal ezelőtt rájöttem,hogy képzeltem az egészet,( JÖVŐBELÁTÁS????? ;) ))

így elég nagy a valószínűsége annak,hogy ma tényleg valaki telitalálatos szelvénnyel a kezében boldog milliárdos lesz!!!!!
Előzmény: joy (256)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.29 0 0 270
Sztem megint vmi gáz van a freemaillel..:S mert semmi...
Utoljára, de most erre: osziszandi@gmail.com hát, ha sikerül megkapnom, ha nem akkor ez van :(
Előzmény: auretiel (266)
julamami Creative Commons License 2010.05.29 0 0 267
Fogd meg a kezem, benne van a szeretetem. Add tovább, hogy másnak is legyen!
auretiel Creative Commons License 2010.05.28 0 0 266
újraküldtem. De nem kaptam hibaüzit, vki megkapta
Előzmény: szandrácska_ (265)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.28 0 0 265
nem kaptam meg :O
Előzmény: auretiel (263)
auretiel Creative Commons License 2010.05.27 0 0 263
Emil ment. És még egy kis csemege a pólusváltásról.
Előzmény: szandrácska_ (259)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.27 0 0 261
kez1
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.27 0 0 260
Bár ezek sem a legjobbak, de talán, jobb, mint joy-é :)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.27 0 0 259
szandyka_@freemail.hu -ra ha lehet :)
szandrácska_ Creative Commons License 2010.05.27 0 0 258
Igen! Megköszönném!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!