Egy biztos, Lottónyereményből meggazdult jósról még nem hallottam,...."
Biztos nem véletlen! ;)
S,hogy miért nem? Egyrészt azért, mert az "önjelölt jósoknak foggalmuk sincs mit hoz a jövő,csak dumálnak a "nagyvilágba."
A másik fajtája az embereknek,pedig (mint például én is ezek közé tartozónak vallom magam) nem a meggazdagodásra van " kihegyezve "! ;) Hanem például ilyen"alapvető emberi tevékenységekre",hogy felébredve arra gondolok,hogy feltétlenül ide kell ülnöm a gép elé,mert valaki kapcsolatba próbál lépni velem!És a lelkiismeretem nem engedi meg,hogy sutba dobjam a másik telepatikus gondolatait.
Visszatérve arra,hogy hónapok óta nincs ötös a lottón.......
Meggyőződésem,hogy ez nem véletlen!
És ezt nem azért mondom,mert valamiféle sumákolásra,vagy valamiféle összeesküvés elmétekre gondolok.
Sajnos sokkal komolyabb dologról van szó!
Hihetetlen elméletnek tűnhet,de meg vagyok róla győződve,hogy az emberek tudatalattijával függ össze.Éspedig a rosszabb fajtájával!Hogy miért is?
Hogy megértessem mire is GONDOLOK ( ! ),egy teljesem más példát fogok most erre elmondani.
Pár hónappal ezelőtt,még a választások előtt a 75-ös trolival a Stefánia és Tököli út környékén láttam egy hatalmas plakátot.
Í T É L E T I D Ő T hirdetett!
Nagyon felbosszantott az emberi hülyeség! Meggyőződésem,hogy ha az emberek tudatalattijához kívánnak szólni,akkor nagyon nagy felelősséggel tartoznak,mert hatalmas károkat okozhatnak!
Tudom,hogy ez a hatalmas plakát a politikáról szólt, arról,hogy .......(nem kívánok részletekbe belemenni),..... és azt is nagyon jól tudom,hogy emberi aggyal képtelenség megváltoztatni az időjárást( ? :) ),de akkor is...... nem tartottam jó ötletnek,mert a
R E J T É L Y E S D O L G O K ,rejtélyesek maradnak!
S,az időben "előre" haladva megvalósulni látom azt amiért bosszankodtam!
(Sajnálom,hogy megint hideget láttam jönni este az égen! :(((((
Jós! Láss!!!!!! Az - ért :))) Szép napot kívánok Neked és mindenkinek!
Több évtizedes okkultista-ezoterikus kutakodásaim alapján mondhatom hogy sehol annyi szemét és selejt mint a jövendöléseknél.Ilyesmire egy fillért sem érdemes áldozni....ma már akkor is elutasitanám a jóslatot ha PÉNZT KAPNÉK melléje :)))
Elvben és elméletileg nem lehetetlen megismerheti az Égi munkaprogram egyes részleteit,néha talán éppen reális is a divináció,de ennye böszmeség közül kiválogatni lehetetlen :)))
A hellzet az, hogy van -e jelen, mert az jövő, ollan sose volt, sose lesz, mig mult, mig emlékszünk rá, van? - azaz, jobb egy kopaszi kákó, mint csak cécó?
1 bitta, mindenki vagy a multba temetkezett, él, (hja van gyökere) vagy kénszará szerá....vagyük a 1 zegg allatt, minden zegg, pukkadoza vala, begyütt, be gyün, be gyühet -e? -na a jövő kérdése, miko idő noncse, mig az idő vasfoga, megeme(n)szte mident vala, ami eleve: jobb jövendőt, jobb framer nadrágot, ami zerintem, gatya?
aki a jövőben él, hallott, (hall ott vagy hal, de nincs viz) aki a multba, lemaradt? -vizbe? - jó lubickolni?
A szeretet nem giccs és nem kényeztetés . Van vaskosa, szigora és árnyékosa is
Isten szeret minket mégis gyötrelmes az életünk.
A szeretet nem tévesztendő össze a KIS-szeretettel ami : önösén,a család,meg a nemzet aztán slussz passz.
Sajnos a jóslás hatékonysága nem garantált csak a dijazása. Az ember zsákbamacskát vesz. Sok a kiváncsi ember aki szeretné megtudni a jövőt hogy kicselezze !A kellemeset bekaszirozza ,a rosszat pedig kivédje valahogyan.
Ingyenes tanácsom : Ne kutassad a jövőt ,hasznosabb ha önzetlen jócselekedetek és ima által jókedved igényei szerint magad alakitod :)))
Sztem megint vmi gáz van a freemaillel..:S mert semmi... Utoljára, de most erre: osziszandi@gmail.com hát, ha sikerül megkapnom, ha nem akkor ez van :(