hehe..alegjobban az tetszett, mikor Gast rajta kapták, hogy kiment hamburgerezni, mikor megtiltották neki!! jófej a srác..tök el tudom képzelni a jelenetet.
azt elvből el sem akarom képzelni, mikor az a néhány liba bejutott hozzájuk.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
ui. Zolika tökéletes lesz fekete hajjal..Villének mondd meg, hogy óvatosan azzal a zselével!
én alapvetően hűséges típus vagyok. de nem lehet az ember hűséges egyszerre mondjuk (véletlenül) 3 pasihoz????
na, azért nélküled nem igazi a buli. nem biztos, hogy képes vagyok két istennel elbánni. mi lesz szegény Villével, ha egyedül hagyom Zolika kedvéért? csak nem akarod, hogy ott üljön egyedül a pamlagon és magányosan kapcsolgassa a tívít...
Fél nyolckor érkeztetem magam!
Addig is gondold ki, mi a véleményed a cikkel kapcsolatban, amit adtam. Ha nem olvastad el, az sem baj, de ha igen, érdekelne a nézőpontod a rákkendroll életmód sajátosságait illetően...
Just a question of time, ahogy a rég megboldogult Depeche Mode dalolná... Én várok, mert ceretlek tégedet és rajtad kívül nincs vigasztalódásom. Addig elmegyek és futok pár kört a fürdőkádban s frissen, illatosan térek vissza, amúgy vadítóan buján s csábítóan... Dehát ez a metal cicák szenvedélyessége s vérmérséklete, amely egyenes arányban áll az általuk belélegzett muzsika intenzitásával. Ebből nyernek erőt, szilajságot. Puhány zenéhez puhány vonzerő párosul, mondotta volt Tom Jones rém szomorjún...
Zoltán haja éjfekete és a tükör előtt illegeti magát. Be van tojva, hogy nem fog tecceni kegyednek...
A Ville ember meg azt gyakorolja, miként tud leszokni az interjúközbeni hazudozásról, mert kellő áhítattal kívánja tudtodra adni, hogy imád és te vagy álmai macája... Huh, lehet, hogy a végén nem merek hazajönni, mer fölösleges anyacsavarnak érezném magam a románc közepibe??? Azér nyugtass meg, hogy te végső soron hűséges típus vagy... (Hogy kihez is, az már mellékes...)
mit ijesztgetsz engem, te galád! az oké, hogy alig lehetett rám ismerni, de hogy egyáltalán ne lehessen...mindenesetre azt megígérhetem, hogy így nem fogsz többet látni! (legalábbis nem tervezek több esküvőt...)
próbáld meg a pascalle képet átküldeni nekem, és onnan visszaküldöm, oké? vagy ilyet nem lehet csinálni, ha nem tod megnézni? próbáltad egyszerűen c:re menteni?
figyu szívem, most le kő vinnem a kutyát sz**ni, meg futtatni, kb. fél-háromnegyed óra múlva visszatérek, okés?
Láttad TE egyáltalán, mit küldtem neked ajándékba? Azt a bizonyos képet?
A kézrátevőset, amiről azt dadogtam anno, a másfeledik veresbor nyeldeklése közepette, hogy számomra a barátság megtestesítője???? Remélem, igen... Mert én annyira szeretlek, amennyire csak lyány kedvelhet egy másik lyányt a szíve mélyiről!
Ne rinyájjá, édes!
A fotókon egy kedves pár mosolyog. A fiú ismerős valahonnét, a csajszi nem annyira... Olyan 30 körülinek tűnik a színpadias mékáp mögött! Én egy iszonyatosan helyes és szép lányt ismerek, aki a 7köznapi életben állatira nem tűnik többnek 21-nél!
Mondd, a pascalle képet nem tudnád úgy elküldeni, hogy én is láthassam? Ha nem, hát nem, question volt mindössze...
Az előbbiek őszinték voltak! Nagyon aranyos minden kép, de szerintem te sokkal-sokkal édibb vagy úgy, ahogy megismertelek! Hát még Zoli, a vőlegény...
Megnéztem, szivecske, épp az imént értem vissza, de nem értem!
Esküvői fotók számomra VADIDEGEN emberekről!!!! Én értem, hogy hozzá akarsz menni Zolihoz, dehát nem az lenne a legtisztább megoldás, ha eccerűen eléje toppannál és mekkérnéd a mancsát??? Egyébként alig várja a kérdést, már mindent előkészített, van itten pezsgő, karikagyűrű (az imént akasztotta le a függönykarnisról, picit rozsdás, de lelkesen leheli és tisztogatja...), tanúid pedig lennénk mi, Villével duettben...
Zolikának mondd meg, hogy tekerje le azt a csövet, elég lesz neki pénteken abból, hogy nem jut majd levegőhöz!!
Villének meg üzenem, hogy a fogyi tart, de péntekre épp eléggé ki leszek éhezve egy melegszendvicsre...
úristen, de el bírnám viselni, ha elrebegné a Gone with the sint!haha!
Iszonyúan örülök, hogy visszanéztél! Te, nem hiszed el, totál leizzadtam és szanaszét álltak az idegvégződéseim! Kb. háromszor leállítottam a gépet és újraindítottam, de egyszerűen nem megy! Már tízszer elküldtem az alábbit:
A fiúk iszonyúan készülnek a bulira. Zolika nyakára épp most tekeredett rá a porszívócső s ő a maga módján, szolidan s halkan agonizál...
Ville vadul skálázik s azt kérdi, vajh fogyózol-e még, mert a Gone with the Sint mindenképp elbúgja majd a kis fülecskédbe, de ahogy elnézi, lassan gebébb leszel, mint ő, ami nem kis teljesítmény!!! Ha így folytatod, nem hoz neked mogyorós-rumos diós-áfonyás-epres fagyit a hétvégén...
Csókollak, Virág és tudom, mi történik odaát, de egyszerűen nem képtelen vagyok hozzászólni!!!!
itt vagyok, el ne emészd magad!!
csak nemtom miért nem sikerült neked, pedig valaki odaát úgy örült a topikodnak, hogy csak na!
csodálkoztam, hova lettél...
nézd meg az emiled!!!
Mostanáig se megy... Csak remélem, hogy visszanézel ide. Órák óta görcsölök, de egyszerűen el vagyok átkozva. Ha másként nem megy, holnap délben üzenek, ne haragudj. Nem értem, hogy lehet, hogy a topicnyitást engedélyezi, utána pedig egyszerűen lebénul az egész...
Virág!!! Azért üzenek itt, mert egyszerűen nem működik! Egyszer sikerült és azóta se, ha megfeszülök, akkor se tudok mit csinálni! Totál kiakasztó... Asszem, ez tényleg tarthatatlan, hétfőn bemegyek az első boltba (valami Fotexbe, vagy ilyesmibe...) és vásárolok új gépet...
IZENET A TETTESTÁRSNAK:
Petyus, szeretnék kettő körül belépni, hogy mire háromkor Flower gépre kap, át tudjak nézni ezt-azt. Nem tudom, meddig szeretnék maradni, de ha neked a délelőtt nem elég, hívj fel és megállapodunk az estében, jó? (Későig nem fogok rosszalkodni, legfeljebb hatig-hétig és ha valami miatt kell, talán visszajövök tizenegy körül, de ha bármiért gond lenne, itthon leszek!)
Zolika pedig itt hüppög a vállamon, mert ugye a képre ő is ráugrott, még ha szerényen, a háttérben meghúzódva is...
Azt kérdi, visszafestesse-e a háréját péntekig bogárfeketére, hogy jobban tessék neked...
Most mész el, Virág??? Hisz ebben a pillanatban vettem észre, hogy mégis képes letölteni azt a képet, amit anno neked küldtem és ami nem egyébről szól, mint a BARÁTSÁGRÓL!!!!! Azért remélem, látod holnap is... Szép álmokat és akkor három óra!!! Előtte hívlak és megmondom, hol találkozunk, jó?
ez már valami...természetesen szó sem volt róla, hogy ilyen bulit kihagynék!
és remélem mekklesz az a maxi...
most viszon búcsúzóm, sorstárs, kicsit kimerítő volt ez a hét, és bár sok dógom lenne a neten, úgy döntöttem, ma kialszom magam...nő az esélye, hogy holnap mégsem megyünk sehova...hihi!
szóval komolyan, csók, és Ville legyen veled, meg az erő is azért, bár ez a mondat kifogott volna rajtam, ha ki kell mondanom...
holnap 3kor connect, mert Róbert úr moziba megy - ENYÉM A GÉP!!!!!!!!!!!!
Ami a mártírságot illeti, hát alighanem akad vetélytársam, haha! (Nem neked szólt, kis Virág!)
Itt most jön egy hülye kis négyzet, de ne érdekeljen. Csak a sóbányába küldött egyszeri melósok fáradhatatlanságával próbálkozom... De valamiér nem megy...
Ez nem feltételezés volt - hanem értetlenség és tátott száj. Nem értettem, na! Most aztán ülhetünk a srácok előtt és válaszolgathatunk az értelmes tesztkérdéseikre, hogy kiderüljön, melyikünk agyalapija a gyökértelenebb! (The Cure vagy ABBA??????) Egyébként meg ne haggyá lógva, mert a fiúk iszonyúan készülnek a bulájra. Zoli kiszedette a szemöldökét, Enter pedig megígérte, hogy percenként csak három cigit fog elszívni, így ha kitévedtek a konyhába, nem kell öblögetnie, mielőtt magához von...
Mondd meg nyugodtan, ha most haragszol, nekem már tényleg nem lehet rosszabb. Ami pedig a megszégyenítő anyagiakat illeti, hát erről tudnék mesélni... Melózom, ez igaz, de végül ami marad arra, hogy éljek, egérszarra sem elég... Annyira sajnálom, Virág, tudod, mennyire szeretlek, te vagy az egyetlen, akivel osztozni tudtam ebben az elvarázsoltságban... És még az ajándék sem sikerült. Tényleg nagyszerű nap ez.
sajnos még hozzá űkell szoknod, hogy a memóriám kapacitása kifejezetten véges, és alacsony szintű. egy álmatlan éjszakán forgolódva pottyant bele csöpp eszembe, hogy mit is kavartam ott, hogy ne csórja el illetéktelen azt a cdt.
a nyári mókák hosszú-hosszú spórolás, férjem jószándéka, és alantas melók eredménye (lesz, ha összejön annyi). na mindegy, téma klóz, senki orrára nem kötöm anyagi helyzetem, megalázó. holnap de nem biztos, hogy itthon leszünk, de lehet.
Egyébként meg télleg nem gondoltam, hisz a Lovesongs-t is mostanság vetted meg (jó, spórolt maniból) és ugye a nyári időszámítás is számodra fog minden jót jelenteni... Bocsesz. De ugye ezt egymagad is elő tudtad adni, nem kellett hozzá a mindenki fölött felügyelő őrszem?
Cicám, hisz épp aznap ugattunk teflonyon. Egyetlen szóval sem említetted, én meg ott álltam, mint a sült birka...
Van másutt egy topic, de ezt itt nem tudom megüzenni, meg ugye a levélküldés se megy, szóval nem tudom... Kifejezetten téged várlak ott.
tényleg abszolút félreértettél Viveca, én NEKED dugtam el, nem magamnak...rohadtul nem tudnám megvenni a havi 6ezer forintos egyetemi ösztöndíjamból, örültem, hogy legalább neked el tudom rejteni, hogy neked meglegyen. ilyen egyszerű. szó sem volt róla, hogy én megvenném, lehet akármilyen értékes és akár lenne akármilyen olcsó, 50 fölösleges forintom sincs, és nem azért élek valakivel, hogy a hóbortjaimat finanszírozz, magyarán nemtom a Robit se csak úgy lelejmolni, mert kő az a cd!
nagyon szépen megkérlek, hogy barátot láss bennem, és ne ellenséget. én TÉNYLEG jót akarok neked!
ne haragudj, többet télleg nem szólok. csak annyit, hogy miattam nem kell innen elmenned, mert én többet nem nézem meg egyetlen hozzászólásodat sem, és hozzád se szólok. erről biztosíthatlak. persze tudom, minek is képzelem magam, hogy miattam van, de az télleg nem lenne jó, ha a többieket bűntetnéd miattam. vagyis libit és blodflowert viszed magaddal, de mi lesz bélával? ő nem érdemli ezt miattam!!!!
A lámával, illetve a tegnap éjszakával kapcsolatosan kértem véleményt. Arra nem is gondoltam, hogy ettől majd valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy minden egyébbe is beleszóljon.