A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem is tudom, mikor tették félre... Csak azt, hogy amikor kövérgázzal elindultam vele (volt az én kezeim közt is végnapjain), akkor olyan kékes-fehéres füstje volt, hogy a T-72 -es füstálcázója elbújhatott volna mellette. :)
Motorcsere és vizsgaszemle miatt tették félre. Van rajta lemezmunka is, de nem tűnik olyan vészesnek. A motorján kívül konkrétan semmi baja nem volt neki.
valszeg az ajtónyitásnál a ván elcsúszott és mivel az első megálló neve azonos a vával így oda kell figyelni, bár a megállókat a gps kezeli de biztos vissza lehet valahogy léptetni
Hát meg aztán a garázsból kihajtáskor igen érdekes történet kifordulni a Törökkő utcára -az első tőlünk kiálló 118-as is néha beletolat egyet, már ha az első megállója a "Vízművek" -legalábbis régan az volt. (Lehet hogy most felküldik kezdeni a vasúthoz? Rég jártam).
Már bocs, de ha lenne nekem egy platós Csepelem, akkor azt nem adnám erre az utazóközönségre. Hozzunk át pár Ikarus-Zemunt Szerbiából, meg egy rakat régi Jelczet Lengyelországból, azokra talán már felengednénk őket, nem?
Sajnos az utazóközönség jelentős részének nem való csillió forintos alacsonypadlós, légkondicionált, maszturbátorral szerelt autóbusz, hanem bőven megfelel nekik a platós Csepel, ponyva nélkül.
igen az ajtókkal gondok vannak... az is gond hogy sokan fogni akarják az ajtó kapaszkodóját és így belenyúl a fotócellába és máris visszanyílik az ajtó
majd érdemes megnézni a videót amit felrakok mindjárt