Oroszkak benne voltak a valasztasokban, trollokkal, hekkelesel. Ez bizonyitott teny. Trump kampany kapcsolatban volt oroszkakkal (ezzel semmi baj) de elfelejtette oket elmondani, mikor kitoltottek a megkivant papirokat, ez furcsa, ez gyanus. Flynn hazudott, amikor azt irta, o nem kulfoldi ugynok, nem kap kulfoldrol penzt. Nagy szarban van, ez buntetendo. Jared majd kiderul, mit irt be a papirjaiba, de ugy tunik, sutymak, egyelore. Egesz Trump slepp ugyvedekkel veszi korul magat, meg Trump ugyvedjenek is ugyvedje. Trump ujrairatta GOP platformot anno: addig az volt, amit Mitt Romney mondott, hogy Russia a legnagyobb ellenseg. Ez hirtelen megvaltozott, Trump kampanya alatt. Miert es hogyan tortent ez a fordulat? Jo lenne latni Trump uzleteit. Azt tudjuk, szaudikakat imadja, mert milliokert vesznek ingatlanokat tole. Latjuk is mar, hogy kedvezi oket. Jo lenne latni, mennyivel tartozik orosz bankoknak. Mit sutymogott Flynn, Manafort, Jared oroszkakkal, ki fog derulni.
Ehhez jön hozzá Clinton mama rakás másik botránya is. És a többieké.
Mondanom sem kell hogy egyik se került börtönbe, sok esetben pedig pont az ellenkezője történt. Felfelé buktak, elmozdították őket a régi állásaikból amikben botrányt csináltak és kaptak helyette egy magasabb pozíciót, több fizetéssel.
De 1-2 év alatt biztosan MINDEGYIK dolog elavult. Így működik a politika.
oh a koverkes emberek, alltalaban azok akik nem engedhetik meg maguknak, h mast is egyenek/ igyanak mint a lonyalakat, es olcso szemet kajat, nagyreszuk allami segelyen ell, es az osszes Demokratat szavaz(na ha fel tudna kellni a kanaperol) , mert tudjak honnan jon az ingyen love.... oket Trump szavazonak hivni az konkretan csak bizonyitja mekkora barmok itt egyesek :oP
es hogy el ne felejtsuk, ugye ott van az a szegeny amerikai diak, aki minden letezo intelem ellenere elment a "jo koreaba" , es minden letezo tiltas ellenere ellopott egy propaganda plakatot... es minden letezo figyelmesztetes ellenere patkanyt evett ... es a dog obama nem tett semmit, h hazahozza :oP
Ezek szerint csak a saját állataid eszed és a saját kertedből eszed a növényeket. Ami a boltban van arról nem tudod (csak sejtheted) hogy hogy került oda. És a bolti hús bizony nem mosolygós nagy területen felnevelt malacokból van. :)
Nem tudom mi az, hogy usabasher, de nincs paranoiám, és élvezem, hogy kis országban élek. Abban viszont igazad van, hogy gyógyíthatatlan vagyok, mert náthától eltekintve sose voltam beteg, így nem is szorultam gyógyításra.
:-) Nincs szükségem tanácsadókra. Úgy neveltek, hogy ne egyek olyasmit, amiről nem tudom miből van, vagy olyan állat húsát, amiről nem tudom mivel táplálták. (Például a hamburgerekhez szállított marhákét, amelyeket növekedési hormonokkal etetnek.)
Általánosítás. :) Nálunk 2 hetente van egy szatyor szemét, ételt ki nem dobunk, egy erdőben élünk és lábnyomot se hagyunk sehol. Nem vágunk ki élő fákat, sokkal szerényebben és csendesebben élünk mint mikor még Magyarországon voltunk. Szóval nem mindenki környezetszennyez az USA-ban. :-)
Az egyik az, hogy az USA nem világelső kövérségben. (Mielőtt okosat akarsz írni, nem nehéz elindítani a Google-t és rákeresni.)
A másik hogy a halára éhezés rosszabb mint elhízva élni. Nem? Az egyik meghal, a másik betegen él. Boldog kövér emberről már halottam, de boldog halottról még nem. (Az esetleg megboldogult, de nem boldog.)