Megint sokat beszéltem?? :-((
Na mindegy úgy is mennem kell sajna a tv az emeleten van és nem nagyon akarok ingázni lehet hogy néha lenézek egyik másik rövid szünetben de nem biztos .Jó szurkolást mindenkinek!!! el ne aludjatok!!! :-)
Puszi mindenkinek!!:-)
ha ma már nem akkor holnap mindenképp jövök!!
Ma megint kitűnő versenynek nézünk elébe.
Szabó Gábor Kösz, hogy válaszolsz a kérdéseimre remélem mást is érdekelnek a témák.
KÉRDÉS !
Mint tudjuk az inditás a futószámoknál nem hibátlan. Az utóbbi napokban egyre többször előfordul, hogy egy versenyző felteszi a kezét jelezve hogy nincs még kész a rajtra.
Hányszor teheti meg egy futam alkalmával és meddig azaz melyik inditóbirói vezényszó elhangzásáig.
Véleményt .Úgy látszik a Dórit megviselte a betegség reméljük a két nap elég lesz hogy visszanyerje robbanékonyságát. Dicséretes volt hogy 191 cm.-ig mindent elsőre ugrott. Nagyon szorítok érte.
Más a brit sportsajtó nem pocskondiázta le Steve Backly-t. Beérte azzal hogy közölte rossz napot fogott ki. Meg kellene tanúlni ezt a toleranciát a mi " szakiróinknak " is .Sajnáltam kiesését mert nagyon nagy sportolónak tartom.
Álom futás volt az 5.ooo m.-es döntő.
Kérdés mint gondolsz a hosszútávfutás tendenciája az lesz hogy " csapatversennyé válik" lásd etiópok kenyaiak.
Nem sokára kezdünk mindenkinek jó drukkolást kívánok , lássunk jó versenyeket és nyerjen mindenki kedvence.