Fiúmat hál istennek nem izgatja Cyranoi méretem Nem zavarja Kolost orrom,
Bár nagyobb, mint egy kolostorrom...
A volt miniszterelnöknek sms-ben üzennek otthonról ,hogy a mostoha időjárás miatt elmarad a disznóvágás, maradhat otthon Nem lesz, mivel havazik, tor,
Ne is gyere haza, Viktor!
Egy diktátor uralma alatt csak éjjel van szórakozás! A nép csak akkor happy lent,
Ha fent a vezér lepihent.
Végvári tárgyalás: a követ parancsnokhoz intézett mondandója szerint az ostromlók csak félig lövik szét az erődöt, ha a fejedelem önként feladja magát Meghagyja a fele várad,
Ha a király vele fárad.
Humoros jelenetekben bővelkedett az orosz drámaírók karatebajnoksága És a poén a legvégén:
Magát vágta Lev gégén!
Hú, a csajszi egész jól bírja a töményet, de... ... majd meghasal Szilvia talán
Keresztapám szilvaitalán!
Ez van... hogy a gyerek Görögben üdülhessen, kénytelen vagyok én a Balcsinál, kannás bor mellett vakációzni... Magyar sors: nagyon jól nyaral a lányom hellén
Strandokon, míg én a tüdőm kihányom Lellén...
Egy régebbi rímem, amit minőségi okokból selejteztem anno ,de msot, mintegy "in Memoriam" jelleggel, kicsit átdolgozva, előkerestem a gutterből ("Haláláig a magyar színésznő volt az arcvágás világbajnoka, távoztával a paraguayi válogatott kapusé a korona") Eddig grimaszban (szegény) Schütz Ila vert
Mindenkit, de most te ütsz, Chilavert!
Aranyos egyember Aczél! Jó fej Endre,s
Rendes.
A nyírségi vasember edzésben Nyeregben Gereben,
Átteker Beregen.
Meg vagyok fázva, de ezzel a dallal azért elboldogulok még Kiéneklem, ha nem lazán is,
a hangom egy kicsit nazális :(
és végül egy angol:
Oh, come on, you must be joking about that! I know that you're a true believer, Davies,
But you can't still think storks deliver babies!
(OFF)
eccer egy keresztrejtvényben, noha a vízszintesekben szinte biztos voltam, azért visszanéztem ellenőrzésképpen a függőlegest, aminek nyilván római 54 kellett hogy legyen a meghatározása, de egy pillanatra elbizonytalanodtam, mert mégsem az volt, hanem ... Ullmann, svéd színésznő (/OFF)