Keresés

Részletes keresés

Capitano Creative Commons License 2002.12.20 0 0 149
fehér édeset hozzál mert azt szeretem és franciasalátát spritéval!
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 148
Oh ez jau. Akkor oly maudon be fogunk rugni mint a lau.

Mizu? Vidéki lyellegü enba vagy? :))))

Ja télleg a vicc az enyém volt!!! :)

Előzmény: DocBubus (145)
Capitano Creative Commons License 2002.12.20 0 0 147
na akko! nem mindegy:)
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 146
ö már nincs itt hála a joistennek itt veccelödött. Meg meg volt sértödve mert a bandábol én kaptam a legtöbb jutalmat. Ö meg kevesebbet. :)))) Hülye picsa.

Holnap ahogy meglesz a telefon felhivom a Zsoltit. Fel lesz hivva az bisztos.

Egyébként meg nem birok ezzel a pezsgövel. Egy üveggel haza fogok vinni. Az bisztos.

Előzmény: Capitano (144)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.20 0 0 145
te fasz! nem én írtam hanem weres!!:)))
zsolti jön holnap, fél 6 körül megyek hozzá
Előzmény: Capitano (144)
Capitano Creative Commons License 2002.12.20 0 0 144
Tamás a vicced szokás szerint szar:9 Vörös ha holnap tényleg berúgacc akkor azt megköszönöm és megígérem hogy nem fogok szégyent hozni a bolygó kapitánya címre!Elhívhatnád a zsoltit is,A Zsoti fel lesz híva! Teccik éteni! Hánysz már mint a lakodalmas kutya? Szerintem fogj egy spárzacskót és ami van azt tömd bele!Holnap reggel gazdasági jog lesz de szerintem csak indexé m4egyek be aztán etelére oszt találkozunk!D hormonzagavos picsának meg kennyed el a szályát
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 143
Faszom mingyá elmegyek azt szétoffolok valami csicska forumot.

De mibe Tomi?

DocBubus Creative Commons License 2002.12.20 0 0 142
télleg hozzál enni vazz
Előzmény: Weres (141)
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 141
Nem tudok többet enni... Ezek állatok. Tényleg mi a faszomba viszek el innen kaját? Mert nehogymár megusszák ennyivel! :)
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 140
Bubus egy vicc csak neked, remélem ezt most értékelni fogod :

A programozó megy haza éjjel egykor részegen a munkahelyéről az albérletébe. Egyszer csak elé veti magát egy kicsi béka.
Mivel nem sikerül elsőre ráugrania a kis jószágra, a béka gyorsan kiabálni kezd:
- Programozó! Programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka változtatott át! Csókolj meg, akkor visszaváltozom, és már mint bűbájos királylány megcsókollak!
- Hö-hö. - Mondta a programozó, és zsebre tette a békát.
A 4-es villamoson egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi:
- Programozó! Programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királyleánnyá változom, utána egy egész hétig azt csinálsz velem, amit akarsz!
- Hö-hö. - És zsebre teszi.
Hazaér, megint érzi, hogy mocorog a béka.
- Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királyleánnyá, és egy álló hétig minden kívánságod teljesítsem?
- Tudod, királylány, rengeteg a munkám, stresszben élek, alig vagyok otthon, egy királylány púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka - hö-hö - az cool.

Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 139
Höhh. Reagálok. Mert csak, jol. :P

Sztem megörültem. Picsába, hosszu ö vel csak lusta vagyok odáig felnyulni. Most is kodot irsz?

DocBubus Creative Commons License 2002.12.20 0 0 138
basszameg megváltoztattam a neptun kódom és elfelejtettem mire!!!!!
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 137
Látom behaltatok, megyek még enni.
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 136
JIIIIIIIIIIIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 135
Ha nagyon akarom már most is van, de öszintén szolva fingom nincs hogy erre akarom-e költeni. Meg nem tudom mennyiért tudnám most eladni a régieket....
Előzmény: DocBubus (134)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.20 0 0 134
miko lezs megin annyi pénzed hogy vehess alaplapot meg procit?
Előzmény: Weres (133)
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 133
Milyen gépet cicus?
Előzmény: DocBubus (131)
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 132
Szar duma de bejön mert holnap nagyon le foglak itatni titeket. Jo a puding bubust nem, de egyébként ami belefér.

Aztán lehet hogy nem lesz belöle semmi, mert hazafelé elüt a villamos. :)

Előzmény: Capitano (129)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.20 0 0 131
látod én nem kertelek:-) én egy rohadt ingyenélő geci vagyok:-)) de hát ki kell használni hogy a kollega kapott egy valag pénzt:) amilyen hülye fogja magát és elveri az egészet:)
vegyé gépet bogaram!
Előzmény: Capitano (129)
Weres Creative Commons License 2002.12.20 0 0 130
:)) Na ennek örülök. Egyébként leginkább most egy jollakott napközisre hasonlitok. Ennék még csak nem tudok felállni innen hogy elmenjek a zabáig.

Az ásványviz is messze van basszameg.

Nagyon jau ez a Bal gyerek eszméletlen mennyire illiek a hangulatomhoz ez a mix.

Hja és erötellyesen elgondolkodtam azon, hogy bejöjjek 24én melozni. Gábor lesz bennt, és Jenö felemelte a bért 900/orára. szorozzátok meg 17-el. Megéri? :))

Előzmény: DocBubus (128)
Capitano Creative Commons License 2002.12.20 0 0 129
Tényleg vveres ha ilyan hagy úr lettél engem is meghívhatál egy kis italra a régi barátságunk emlékére:) (de szar duma)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.20 0 0 128
kölcsönadtuk az autómat. amúgy is utálnék ebbe a kibaszott őrületbe autózni...
nem szoptatlak. a multkor volt egy kellemetlen incidensem, úgyhogy megígértem nem fogok úgy berugni mint az albán csacsi. csak szolidosan pityókásan.
amúgy ahogy elképzelem, hogy ott tömöd a fejed és piálsz, tökre karácsonyos hangulatom támadt.)
Előzmény: Weres (126)
Weres Creative Commons License 2002.12.19 0 0 127
Kocsid felett.....

Edit gombot a népnek!!!!!!!!!

Weres Creative Commons License 2002.12.19 0 0 126
Mi az hogy nem???? Bazzeg most szopatsz? :)

Anyád még mindig teljhatalmu uraként rendelkezik a kocsiddal?

DocBubus Creative Commons License 2002.12.19 0 0 125
diccse autóm:)
amúgy jó fogsz járni velem me megfogadtam nem baszok be. úgyhogy max pár sörre fogom meghivatni magam:)
Előzmény: Weres (124)
Weres Creative Commons License 2002.12.19 0 0 124
Most sztem sejtem... :) Mindegy holnap muzeummal kezdünk és megiszunk egykét tequilát abban biztos lehetsz! Megyünk Westendbe vásárolni. Nem tartasz velünk? Furikázhatnál mert nincs kedvem ebben a lobaszo idöben gyalogolni. :)))))))))))))) (AAAH de geci vagyok. Üssetek!!!!! :P)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.19 0 0 123
weres. ugye tudod hogy te nagyonnagyonnagyon jó barátom vagy? :DDDDD
DocBubus Creative Commons License 2002.12.19 0 0 122
na feketem. basszátokmeg:)
Weres Creative Commons License 2002.12.19 0 0 121
Na ez itt a gáz hogy nincs tömény. Csak pezsgö meg bor. De most ittam meg másfél liter ásványviz - 2 liter narancslé kombot és ugy lötyög a hasam mint az állat. Hidegtálat majd viszek nektek ezek a verebek alig ettek valamit, itt van kábé három kurvanagy tál kaja, plusz egy kondér töltöttkáposzta. Csak nem tudom miben viszem el... Zacskoban jau lesz? :)
Capitano Creative Commons License 2002.12.19 0 0 120
Ugy igyál mint ha én is ott lennék,mármint a helyemben is!Csak sokt és gyorsan tudom, ahogy kell.Ja igen és majdnem elfelejtettem: mindenképpen keverdd össze vagy egy fajta töményből nagyon sokat!És persze hozzd el holnapra ami megmarad!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!