ha anno az Omeyer-Gensheimer-Hansen-Karabaticék gerincre építve nem tudtak BL-t nyerni, akkor a mostani érkezőknél veretesebb névsor kell majd ahhoz, hogy egyáltalán szóba jöhessenek esélyesként
Yoann Gibelin megy Hansen helyére. Ettől függetlenül egyetértek a hozzászólásoddal.
Kristopansnak még egy jó váltással, lehet 2-3 jó éve és utána vége. Laci sokkal atletikusabb volt, de 35 felett ő is el kezdett belassulni.
Inkább a Mem, Máthé közül hozni kellene az egyiket,ha mozdíthatóak.
Beállóban, ha igazak a pletykák, akkor előrébb fogunk járni, mint a többi csapat. Pechmalbec kettesben, hármasban és zavaróban is klasszis védő, és mellette pazarul is támad.
Érdekes ami ott zajlik. Dominikot nem megbántva de az elmúlt időszak távozó-érkező mérleg egyáltalán nincs egyensúlyban. Pl, hogy ki érkezik Hansen helyett még csak pletykaként sem merült fel. Kristopansnak örültünk volna, ha a Vardar után ide jön ( téma is volt, többször járt Veszprémben, mint ahogyan Milosavljev is ) de a PSG-t választotta. Azóta teljesen beszürkült a játéka, sőt... Nekem most már fixen nem kéne.
De Vargas, Landin, Milosavljev, Corrales, Nielsen nekem ez a top 5. Persze ott van még Palicka, Green, Buric, Möller, Appelgren, Wolf, Bergerud, akik képesek meccset eldöntő tényezők lenni.
Maradjon is de rosszat érzek:::( Rodri top 3 kapus jelenleg Landinnal és DeVargas-szal.A Kielnek kell egy klasszis kapus és minden a kapuban kezdődik,minden követ meg fognak mozgatni szerintem,remélem észnél lesznek a vaezetők
Csak szólok,hogy egy nagyon fontos szempontot elfelejtetek,ami nekünk van és a Kielnek nincs:
STERBIK
…na ő az a plussz ami miatt sztem nem fog elmenni,2024-ig van szerződése és egy ilyen pletyka szépen strófolja az árat felfelé ,az újabb szerződéséhez Veszprémben
Kiel igazolás politikát ahogy én az utóbbi években látom nagyon nem vásárólnak ki szerződésből játékosokat nem is emlékszem már kit vásorálolt ki idő előtt a szerződéséből !Igaz ez most náluk vis maior .Nyilván ha menne Corrales a Veszprém elég jól megkérné az árát ! De nekem az jön le ,hogy Rodri nagyon jól érzi magát itt(aztán kitudja) Mindenesetre ha esetleg valami csoda folytán elmenne Milosavjevre le kell csapni !Mert akármilyen jó kapus Cupi őt 1 számú kapusnak a hullámzó teljesítménye miatt nem lehet betenni .
Ott azért másról volt szó. De nem festem az ördögöt a falra, mert megjelenik. Maradjunk annyiban, hogy annak az illetőnek,aki miatt a fórum bezárása megkezdődött igen komoly problémái voltak/vannak.
Igen :D de azért, ha magunkra nézünk és az elmúlt pár év szakmai vezetésére, a munka színvonalára és a számonkérésekre, akkor nyugodtan beállhat a veszprém is a sorba... most talán némi remény fény van. persze ettől független a szegeden nevetni még jól esik :D csak ne legyünk álszentek