A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
jó az a kis modell a MAN előtt. :-) honnan vetted/kaptad?
pár kép tőlem is:
(az a bicikli az enyém. :-) levihettem volna a képről, de azt hittem, hogy hátul fordul meg a busz, és nem ebben a kanyarban. de tévedtem, és így ott maradt. :D )
Amelyek régebb óta várnak motorra, azokon szükség van kisebb, de inkább nagyobb lakatos/vázmunkára is.
Ha meg "beesik" egy megállt (szívó)motor, egy olyan kocsiban, amin egyébként nincs szükség más művelet elvégzésére, mint a motorcsere, akkor "gyorsan" kicserélik a motort, hogy mehessen tovább. Pusztán ennyi benne a logika. :)
Nem erről beszéltem("hülyeuser"). Hanem arról, hogy az utazóközönség zöme, nem firtatván az etnikai, vallási, korosztályos stb. hovatartozásukat, egyszerűen nem érdemel többet egy nyitott platós teherautónál vagy zárt marhavagonnál.
Na de itt nem az ajtóban állásról van szó, hanem a nyitott ajtó belső élétől számított teljes ajtónyílás előtti terület. Tehát bőven nem vagy útban az ajtónak mégis visszanyílik. Ráadásul ha azt nézed, hogy ne állj a sárgán, attól még valamelyik testrészed, táskád belóghat. Ekkora utasforgalomra nem alkalmas, mert látszólag még csomó hely van a buszon, de ha felszállsz, akkor már benne maradsz a fotocella látóterében.