A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
ezeket odaát kéne megbeszélni, nem itt. nem ennek a topicnak a témája és kurvára senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kicsoda. (az ottani moderátoroknak lehet, de nem itt!)
másrészt meg ez egy hülyeség, mert ha virtualbusfan virtualbusfannak regisztrálná magát, akkor te eleve kizárnád. szóval maradjunk abban, hogy meglátjuk, ki mennyire megbízható.
Nincs ilyen kritérium, csak jó lenne. Mert pl most átmentem oda, és ötletem sem volt arról, hogy ki lehet az aronson. Aztán végülis lerhet hogy ott is megszonánk, csak már jópár éve ezt használod,. így mindenki tudja, mennyire megbízható a nick, stb.
Virtualbusfan beír oda pár rendszámot, akkor tudni fogjuk, hogy azt a felével el kell osztani, és talán annak a fele igaz is. De ha pl Mókuskerék néven lesz, akkor nem fogjuk tudni hogy ki az új fantomrendszámosunk.
ja, ehhez volt egy kellemes élményem még tegnap (rajta voltam a problémás metrószerelvényen, ami a pótlást kiváltotta). próbáltam haza jutni és hát sokaknak eszébe jutott, hogy blaha-99-es.
most nem mondom el a sztorit, mert úgyse tudnám jól leírni, de a tehetetlen düh még mindig megvan.
amíg az a mentalitás, hogy a kopasz g.ci fölszáll a kisgyerekeivel és engedei őket randalírozni, sőt, lekúrja az utasokat, akik szólnak neki, hoyg ezt mégse kéne, addig szerintem nem man, hanem bomba.