Nem kicsit borzongok Mem jó ez rossz volt:) Amugy szerintetek mennyire reális az ő idehozatala? Mem nagyvàrosi fiú,pàrizsi,en a párizsba való szerződèsére nagyobb esélyt látok, veszprém túl nyugis. 24 ben lehetne csak hozni..addig meg Yahia/Ilic hát
Lékai helyére kit hoznátok ?szerintem ő sem fog már hosszabítást kapni 23 után .én a kis törpe hollandot bepróbálkoznék ha esetleg szabad lesz addigra.
Egyetértek különben! Jelen formájában ígéretes, de nem konkrét, ha Fabregas jön, márpedig... azért az egy elég erős jel. Viszont azt se felejtsük el, hogy ahogyan Te is írtad kell két klasszis átlövő, valamint az irányítóink szerződése is abban az évben fut majd ki.
Látva az Aalborg igazolásait, stratégiáját meglepne, ha Laugénál nem próbálkoznának. Alapvetően szerintem izgalmas ez az erőviszony átrendeződés, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Azért ha egy Fabregas idejön lehet jövőkép. Viszont ahhoz hogy komolyan versenyben legyünk kell két klasszis lövő az biztos. A két átlövő poszttól eltekintve szerintem megvagyunk 23 ra.
Hát bízok benne ,hogy ők is !de azért ide még kelleni fog pár veretős lövő is mer abban még elég gyengén állunk a jövőt nézve .. És persze e mellett össze kell ,hogy álljon mint csapat ami azért még egy elég komoly feladata lesz Ilicnek .
Alborg se viccel Landint leigazolták 2023 nyarától! Mi lesz itt jövőben felfordul a mezőny ?Psg-Kiel -Barca helyett jön Kielce-Alborg ?és szerintem az én tippem , hogy Magdeburg is oda fog érni a legjobbak közé!
Egyetértek! ha jön Fabregas az nem csak a pénz miatt lesz,ezt bizton állíthatom,hanem mert van koncepció. Jelenleg sztem a világ legjobb játékosát szerződtetjük nagy valószínűséggel,ezért igenis jár a gratula Lacinak. Descat helyett én is fiatalabbnál kopogtatnék,igaz
Szerintem kicsit túlgondoljuk ezt a "tudatos építkezés" dolgot. Szerintem minden élcsapatnál annyit tesznek, hogy megpróbálják összehangolni a lejáró szerződéseket és a lehető legjobb játékost megszerezni az adott időben az adott posztra. E mellet esetleg figyelnek a kiválasztásnál a játékstílusra (bár szerintem ezzel keveset foglalkoznak) és arra, hogy egy-két fiatal kiugró tehetséget lekössenek a jövőre való tekintettel. Az viszont egy fontos dolog, hogy akinek ez a feladata az megfelelő jövőképet tudjon felvázolni a kiválasztottaknak. Ez utóbbi döntő lehet.
szerintem Lacika vállát még nem kéne ütögetni elég kárt csinált eddig... de kétségtelen most kicsit kezd helyrehozni valamit .Descat helyet szerintem fiatal tehetséges szélsőben kéne gondolkodni mer lesz egy 32 éves Elissonunk aki mellé nem kéne még egy 30-as játékos főleg ,hogy a két játékos kb hasonló játékstílust képvisel.
Igen gyakorlatilag semmi konkrét. Viszont én megvédeném Lacit,amég nincs szerződés 100%os
megegyezés nem jelenthet be semmit és ha már lenne is,azt sem a hatmadik félidőben fogja bejelenteni. Nekem bizakodásra ad okot a jövő,szerintem Laci vállát jelképesen meg fogjuk veregetni párszor. A reakcióiból ítélve szerintem Fabregas szinte biztos Descat talán,Memre meg gyakorlatilag nem jött reakció:) de tudatos építkezés zajlik én úgy látom előremutató nem elkapkodott igazolásokkal.
Emlékszel amikor Skube gólt lőtt és leüvöltötte a fejét, mert az előre meghatározott helyétől két centivel arrébb állt? Leépíti Bodót, Rostát pedig kelienének a válogatottnak.