A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A 11-47 elkerült Kelenföldről?? Valamint mikor lesz pontosan knorozás kelenföldön, pontosan az érdekelne, hogy mikortól meddig várható Gazdagréten a Transman megjelenése??
Kerek 4 hónapja vár váltócserére...hát valami förtelmes állapotban van már az a váltó,az ülésben nem lehet megmaradni a rángatástól,ráadásul a hangja is nagyon furcsa.A kuplungnak meg olyan szaga van,hogy attól meg a buszban nem lehet megmaradni.
Sőt, az ügyeleten a tartózkodóban egy nagy kapcsos dossziéban ki van téve bármilyen SZE és IT, kronológiai sorrendben, a legfrissebb legfelül.
Még a csömöri HÉV pótlásról is van benne anyag, amibe mi nem is adunk.
Innentől kezdve, aki nem nézi meg -pl. ha idegen vonalon dolgozik- magára vessen. Én reggel, kávé közben bele szoktam tekinteni, hogy milyen változások vannak -ez főleg akkor hasznos, ha a hüvi tartalékot nyomom, mert ugye "austria lotto".
Minden kezdéskor, minden munkalaphoz csatolnak egyet. Na most, a hónap végére, ha jól megy*, lesz 7 (hét) darab. Kétoldalas: Útvonalleírás, megállók ForTe kódjai, helye, garázsmeneti útvonalak, vonaltérkép. :)
*Kíváncsi leszek, vasárnap kapok-e belőle -ebben a hónapban minden HÉV pótláson ott voltam, és a vasárnapi az egy kr, szólószám, garban kezd és végez. :))
Ma egy túlbuzgó gyerek rá akarta írni a 10-50-re a vezetőfülke utastére felőli oldalára az azonosító számot filctollal. Még a sofőrt is képes volt megkérdezni. Nem fogta fel, hogy nem kell és egyfolytában mondta, hogy a 02-16-ra rá van írva oda.
Egyáltalán nem kapcsolt, hogy a sofőr nem figyelhet rá...