Passionata: Persze, csak nem a kakast kell folyton nézni. Azt a kakast el lehetne távolítani könnyedén (kénytelen vagyok képezni magam) csak akkor egyrészt Messerschmitt újat tanulna (amit nagyon nem szeretnék) másrészt nem lenne olyan érdekes a topic.
te_o: Dehogy is, pont fordítva! APT (Audemars Piguet Tamás) gyűjti a homokórákat, Messerschmitt pedig a Jaegert LeCoultre-t. Ezért bosszantják egymást.
En sem mondom tutira, de talan egy regebbi ETA verket takarhat a szam. Ui. tettek az oraikba azt is, a gyakori DOXA 103-as mellett. Amugy semmi lenyeges minosegbeli kulonbseg nincsen a ket szerkezet kozott. En eddig ETA 1437 -es DOXA-t lattam, ezt a verket eddig csak a nagyobb formatumu tokban. Gratula az elso svajcihoz!
KZT: A werkszám nekem így nem mond semmit. Amúgy, ha elfogadható állapotban van, akkor 10eFt-ot természetesen megér. DOXA-t amúgy egyáltalán nem hamisítottak, így nem kell a werk miatt különösebban aggodalmaskodnod!
Messerschmitt: Csak hánykolódtam az éjszaka. Egy láncfűrésszel kergettem álmomban a kakast, le akartam vágni a taraját, hadd kelljen APT-nek tarajért menni Kínába. Inkább tedd ki állandóra az 1.96 werkjét, hadd lássanak órát is a későn jövők.
Ma lattam egy Doxa-t, a gyartasi szam ket elso szama alapjan 60ban keszult, 1439 (?) werkkel. Letezik ilyen? Kicsit karcos hazzal de kitisztitottan 10eFt-ot meger szij nelkul?
A Törpapás, stb. órák lehetőségén túl figyelmetekbe tudom ajánlani a szüleim bortokolta fehér alapdukkózású vágódeszkaórát is, ami némi hagyma-, répa- és kapormotívumokkal lett kívánatosabbá téve a volt NDK-s ipar által.
Remekül illik a konyhai milliőbe. (Lassan már úgyis a konyhakész zöldségek kategóriájába tartozik az is amit itt összehordunk tegnap este óta. :)
MESSERSCHMITT: Kielemeztem a HTML forrást! Ügyes! De most aztán hiába bármi félrebeszélés, megvan a corpus delicti! Véged van, most állítom be a FREEZERT!! Gyónj meg haladéktalanul!!! ;))
Lelkesen csatlakoznék GRONES topictársunk MESSERSCHMITT ellen foganatosítandó szankcióiról szóló javaslataihoz! Pláne mint érintett! De a kakasos órát fejdísz gyanánt viselje (majd egy körgumival megoldjuk), karóra gyanánt meg van egy jó húsz kilós nagy faliórám, küzdjön csak azzal! Szenvedjen az ebadta! Ráadásul ennyi ballaszttal a FREEZER elől is nehezebben tud elszaladni! :))))
(MESSERSCHMITT: Amúgy egy kis szakmai kíváncsiság: hogy csináltad?)
ugyanmár, kedves Béla, egy leértékelt Navihawk a Citizentől azért már majdnem jó ...
Ha a Nyugati téri aluljáróban jársz, nézd meg a Margit-híd felé néző oldalon a trafikban lévő japán automata órákat. Van ott seiko 5-östől kezdve heartbeat citizen, de van egy seiko kocka (?) alakú bazinagy óra, az órához képest nevetségesen vékony fémszíjjal. Na ha megnézted, akkor majd szóljál ...
Grones:
Ha ki akarod élni a disznósajtból merített szadizmusodat, kötelezz inkább arany Submariner vagy twotone Crosswind viselésére! Ha méltó örököse akarsz lenni Marquis de Sade-nak!
Messerschmitt: ugy gondolom, hogy ezen tetted mellett már nem mehetünk el szó nélkül! Emberek, cselekedjünk! Büntetésül az alábbi javaslataim vannak:
- Irjon Messerschmitt barátunk egy átfogó elemzést a kakasos órákról, kiemelve azok előnyös tulajdonságait. Mindez kiegészítve a hong-kongi óraipar történelmi áttekintésével.
- Kötelezzük arra, hogy karóraként csatolja fel az óraipar ezen remek készítményeit és erről egy fotó erejével tanubizonyságot nyújtson.
Bármilyen más enyhén szadista jellegű megtorlási ötletet szívesen veszek!
Ne felejtsétek el, hogy APT-nél ott lapul a Freezer ha fórumtársunk netán ellenkezne.
APT:
Na jó, a jégverés én voltam, de a többi nem! A csupasz hátsóm fotóját meg ne rakd ki, mert a moderátorok rögtön kirúgnak, ha van egy csöpp jóizlésük! Lehet, hogy kiskorúak és várandós anyák is látogatják a fórumot, fogd vissza magad!