A klubelnök ő lesz 3 évig, de a csapatot működtető társaságot nem ő fogja vezetni. Én így értettem. A miénkre lefordítva: Csík Zoli a Zrt. vezére, Szabó János a klubelnök. Az lesz nyilván a kérdés, hogy a klub mekkora befolyást fog tudni gyakorolni a társaságra, lesz-e esetleg rajta kívül másik tag is.
Persze, egyértelmű, hogy nem reális. Az Aalborg egy nagyon szisztematikusan és eredményesen felépített csapat, kész játékkal és taktikai elemekkel. Bár egy hete már Momo is villantott ezt-azt mi ettől még nagyon messze vagyunk. Azért remélem, hogy két igazán komoly meccs után mi jutunk majd F4-ba, de sok víz lefolyik még addig a Dunán
Akkor Blonztól valazínű megválnak. Nem értem mi lehet a mellőzésének az oka,az egyik legnagyobb tehetség a posztján,irígykedtem mikor szegedre igazolt. Talán nem tudja elsajátítani a szisztemet…?Lehet elgondolkodnék rajta Descat helyett,fiatal és az izlandival boztos megértené magát. Sandelt én is elnézegetném,de persze jöjjön Mem;)
már csak hasznosan kellene elkölteni.... Nem érzem komfortosnak, hogy ezzel részesévé válunk a propagandagépezetnek (lásd FB post), de hát pecunia non olet.
Nem kicsit borzongok Mem… jó ez rossz volt:) Amugy szerintetek mennyire reális az ő idehozatala? Mem nagyvàrosi fiú,pàrizsi,en a párizsba való szerződèsére nagyobb esélyt látok, veszprém túl nyugis. 24 ben lehetne csak hozni..addig meg Yahia/Ilic hát…
Lékai helyére kit hoznátok ?szerintem ő sem fog már hosszabítást kapni 23 után .én a kis törpe hollandot bepróbálkoznék ha esetleg szabad lesz addigra.