Ez már vicc!
Mit fogunk idén elérni? Mi a célunk? Ez már siralmas, áááááááááá .........!
De tudjátok mit nem értek? 4. a csapat dobott pontokban!!!,pedig nincsen jóformán
kidolgozott akciónk de mégis dobjuk a pontokat! "??????" Nincs védelmünk csak EZ A BAJ!!! 2. a KKK kapott pontokban!! :-((( Tanítsák meg a bandát védekezni!!! Ennyi az egész.Pedig már újra jöttek meccsre az emberek, most a héten meg lesznek vagy 100-an. De ezen nem is csodálkozom én sem adok 1000!!!! forintot ezért. Pedig kitartok a csapat mellett, mentem akkor is amikor "szarok" voltun és nem ment a szekér csak döcögött, DE EZ!????! Most sem hiszem el ezt az egészet! A klubb vezetése mit csinál??? Mi szurkolók sokszor le vagyunk szarva :-( De ez egy másik történet!
Csak jobbbbbbbb jöhet!
Hajrá KAPOSVÁR!
Nekem is vegyesek az érzéseim. Bobo mindig is a legkedveltebb kaposvári játékosok közé tartozott, nekem momentán nem is jut olyan kaposvári szurkoló az eszemben, aki ne pozitívan állna hozzá. Nem úgy volt eddig, hogy mikor épül már fel, hogy Gráczernek ne kelljen irányítania? Persze azt én se tudom megmondani, hogy ki maradt volna ki helyette a keretből. Egyszóval remélem, hogy Pécsen ismét formába lendül, és nyáron visszatér hozzánk!
Ha van egy kis időd keress rá a statokra a kosarlabda.com-on és tedd fel ezt a kérdést újra. Meg tudod válaszolni... Én kedvelem a Bobót, mert jó arc sokat köszönhet neki a klub, de ez viszont is igaz szvsz. Szóval csak mezőnyposzton lehetett volna cserélni, de akik most játszanak jobbak.
A térde nem a régi. A múlt heti Dombóvár elleni előkészületin kipróbálták Bobót: háááát, nem váltotta meg a világot. Amúgy nem Gráczer a kerékkötője ennek a csapatnak, nem őt kellene kihagyni, ha már Bobónak helyet akarunk szorítani. De jelenleg tényleg nem fér be.
Akkor tudott volna bizonyítani, ha játéklehetőséget kap, mivel meccshiánya van. Kit hagyott volna ki Bane? Gondolkodtam rajta, és nem tudtam semmit kisütni...
Nagyon sajnálom, hogy elment Bobó... de vegyes érzés ez. Sajnálom, mert meggyőződésem, hogy szükség lett volna rá még az idei csapatban, ugyanakkor mivel nyílvánvalóvá vált, hogy nem tud most bekerülni, kedvelem annyira őt, mint játékost és, mint embert is, hogy örüljek annak, hogy játéklehetőséghez jut egy másik csapatban. És ahhoz, hogy ne szakadjon el Kaposvártól és a KKK-tól, szerintem még mindig a lehető legjobb választás volt, hogy Pécsre ment. Nagyon remélem viszont, hogy ez csak ideiglenes dolog, és a szezon végeztével visszajön hozzánk!
Ennyire jok vagyunk, hogy egy Varga Rolandot elengedunk az egyik kozvetlen rivalishoz jatszani??? Kar, hogy a helyezesen ez nem latszik. Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna beepiteni a csapatba.
Hát szurkolás az tényleg nem nagyon volt, nálam még az a beújított ritmusú tapsolás is se működött ugye... De azért remélem, hogy Körmend ellen majd lesz végre igazi szurkolás, mint pl a Dombesz ellen az ősszel! Persze tudom, ez sajnos nagymértékben attól függ, hogy győzzünk-e a Mafc ellen, sajnos...
Persze, ha úgy játszunk, mint szombaton, biztos hogy győzni fogunk. Végre volt védekezésünk. Nem csak olyan esetleges, hanem tényleg összerakottnak tünő (nekem). Ha ez így marad, akkor biztos lesz még pár jó meccs idén is, mert a dobott pontokkal Farek alatt sem volt gond. És én újra bízok a csapatban, mert volt újra CSAPAT, szerintem már az 1. negyedben is, csak akkor még a nagy akarásnak nyögés volt a vége. Utána pedig végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést, a végén pedig már hengereltünk, azért nem volt semmi az utolsó 34-9-es negyed. Arra még bármelyik Ivkovics-féle csapatunk is nyugodtan büszke lehetett volna. Úgy néz ki, Báne megtalálta a hangot a játékosokkal, és ami a legfontossabb, a játékosok meg megpróbálják azt csinálni,amit kér tőlük az edző... végre. Remélem ez már így is marad, és akkor biztos nem lesz újra szegyénteljes 300 fős a nézőszám...
Egyéni:
MarciuLIONis: jó volt. Küzdött, mint egy oroszlán, pontosan (100%?!!) dobott, mindenki várja a folytatást, igaz? Maxey: megtette kötelességét, ő is pontosan dobott, engem meglepett, hogy csak 69% lett, úgy éreztem sokkal jobban dobott. Ez kell tőle, ezért szerződtettük, soha rosszabbat, és akkor nekünk is jó lesz, meg neki is meglesz a jó statja év végére. L.D.: felejtős volt, sajnos. Sanders: Ha odafigyel, láttuk mire képes. És azt is sajnos, hogy mire, ha nem... Trepák: két nagy hiba (én azt hittem egész meccsre elszállt az önbizalma ettől), de utána szép centerjátékból szerezte pontjait.
Gordan: ennyit tud már csak, nem vagyok biztos benne, hogy Tömös nem lenne jobb-e nála. Persze tudom, őrá sokkal inkább a csapaton belüli tisztelete miatt van szükségünk. Hendlein: Megfogták őt az ellene befújt faultok, de azért a nagy rohanásból szép zsákolásokkal (is) kivette a részét. Konare: okés Adri, annyit elismerek, hogy blokkolni tud. Báne használja védekezésben, ő pedig egy picit jobban ért a dolgokhoz, mint én. De már ez is olyan, mintha a fogam húznák... Szikó: "akit úgy ismerünk, mint Bruce Bowen" by lecsó. Gáczer: nekem a legkellemesebb pozitív csalódás. Nyáron totál kész voltam, mikor hallottam, hogy leszerződtettük, de azóta már többször írtam, tökéletes csereember. Jól dobja a triplát (ez nagyon kell nekünk), megbízhatóan hozza az átlagát. És valszeg csak még jobb lesz, ha végre nem kell majd csereirányítania.
Az ellennél Savicnak eszméletlen passzai volt, nagyon nagy spíler.
Remélem megindulunk végre a tabellán is felfelé, és akkor a KKK neve újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez!
Száz pont felett dobtak a magabiztosan nyerő kaposváriak Kaposvári KK-Marso-Carmo Suzuki Nyíregyházi KK 102-71 (24-28, 23-15, 21-19, 34-9) Kaposvár
Negyedik mérkőzését nyerte a férfi kosárlabda NB I/A-csoportjában a Kaposvári KK, amely a Nyíregyházát verte magabiztos teljesítménnyel a Városi Sportcsarnokban. Utoljára a Zalaegerszegi TE ellen nyert magyar bajnoki találkozón a Kaposvári KK, amely csak egy újabb sikerrel léphetett volna előrébb a tabellán elfoglalt 11. helyéről. A hazaiak azonban ismét rosszul kezdtek. A kihagyott helyzetek után 7-2-re lépett el a Sitku vezette szabolcsi gárda. A vendégek erőcsatárát Sanders képtelen volt tartani. Palánk alatt sok kosarat kapott a kaposvári alakulat, jött is Konare akivel magasítani akarta csapatát Dzunics edző. A gondokat tetézte, hogy a somogyiak keveset mozogtak támadásban és akcióikat könnyen hatástalanította a nyírségi védelem. A negyed végére azért sikerült faragni a hátrányon, sőt a folytatásban Gráczer triplájával már a hazaiak vezettek 31-30-ra. Ekkorra már Sanders is feljavult és szerzett labdái nyomán újabb pontokat szerzett csapatának. A nagyszünet után Marciulionis ziccerével vett újabb lendületet a Kaposvár, Maxey két zsákolásával pedig már megvolt a tizes különbség is. A leindításokból rendre eredményes volt hazai csapat, ám Kapitány játékvezető sportszerűtlennek ítélt faultja nyomán Dasic pontjaival jött fel a Nyíregyháza. A gyenge napot kifogó Green több lehetőséget is elpuskázott, így a zárószakaszban is látótávolságban maradt a vendégegyüttes. Ahogy múlt az idő azonban a hét emberrel küzdő nyírségiek egyre fáradtabban kosárlabdáztak, a tíz játékost foglalkoztató Kaposvár pedig egyre biztosabban haladt a győzelem felé. Hendlein szép labdalopását zsákolással zárta, míg Konare sokadik szerelése aratott méltán elismerést a lelátón. A végén már a közönség kiszolgálására is törekedtek a 100 pontos határt is elérő hazaiak, akik valósággal kiütötték az enerválttá váló szabolcsiakat. Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Váradi, Kapitány, Márton. Kaposvári KK: Marciulionis (11/3), Green (8/3), Maxey (32/6), Sanders (12), Trepák (6). Csere: Filipovics (4), Hendlein (8), Konare (6), Szőke (4), Gráczer (11/6). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Marso-Carmo Suzuki Nyíregyházi KK: Savic (20/9), Dasic (14/3), Petrovic (10/3), Sitku (19/6), Marek (2). Csere: Kecskés (6), Gáspár (-). Horváth Imre. Az eredmény alakulása: 3. p.: 2-5, 8. p.: 15-26, 14. p.: 28-30, 19. p.: 39-40, 23. p.: 51-45, 28. p.: 65-60, 32. p.: 71-62, 37. p.: 86-67. Jók: Maxey, Marciulionis, Sanders, Konare, Hendlein, illetve Sitku, Savic, Dasic. Dzunics Braniszlav: - A 2. félidőben nagyon jól játszottunk, megtaláltuk azt a ritmust, ami a győzelemhez vezetett. Jól védekeztünk és akadt néhány kiemelkedő egyéni teljesítmény is. Horváth Imre: - A 2. félidőben elsősorban támadásban estünk szét, ez okozta a nagyarányú vereségünket.
A junior mérkőzésen: Kaposvári KK-Marso-Carmo Suzuki Nyíregyházi KK 79-60 (25-6, 15-22, 26-14, 13-18) Legjobb dobók: Kasza (21/9), Márkus (14/12), Kiss K. (13/3), Fodor (11/3), Horváth N. (11/3).
Csemegét ígér a litván és szlovén irányítók párharca Kun Zoltán
Hazai pályán folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapata. Szőkéék a Nyíregy-háziak együttesét látják vendégül a 11. fordulóban. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.
Három győzelem, hét vereség. Jelenleg ez a 11. helyezett Kaposvári KK mérlege az NB I/A-csoportos kosárlabda-bajnokságban. A felemelkedést a következő négy találkozóból álló szakasz hozhatja meg, melyből három meccset hazai pályán játszhatnak a somogyiak. Az elsőt a Nyíregyháza ellen vívják Hend-leinék. A vendégek legújabb szerzeménye a ZTE ellen nyerőemberként bemutatkozó szerb Jugoszlav Dasics. A 25 pontot elérő bedobó a jelek szerint jól pótolja a távozó Cvetko-vicsot. A gárda fő erősségei közé tartozik az irányító Bra-ne Szavics, aki várhatóan óriási csatát vív majd a legutóbb kiemelkedő teljesítményt nyújtó Kestutis Marciulionisszal.
A szabolcsiak ellen van mit törleszteni: az elmúlt szezon elején a forduló meglepetéseként nyertek a somogyi megyeszékhelyen. Az újabb fiaskót mindenképp el akarja kerülni a hazai egylet. Szerencsére valamennyi sérült felépült, így teljes kerettel dolgozhatott Dzunics Braniszlav vezetőedző.
– Az elmúlt időszakban tovább próbáltuk csiszolni a csapat játékát – nyilatkozta lapunknak a szakember. – A két utóbbi meccsen már nyerési esélyeink voltak, ám mindkétszer rossz megoldásokat választva alulmaradtunk ellenfelünkkel szemben. A héten edzőmérkőzést vívtunk a Dombóvárral, hiszen az edzéseken gyakoroltakat csak mérkőzésszituációban ellenőrizhetjük. A nyírségiek ellen videófelvétel alapján készül-tünk, megpróbálunk hatásos taktikát kidolgozni ellenük.
Tagja volt az első NB I-es kaposvári kosárlabda-csapatnak, később pedig 48 éves koráig pattogtatott a megyei bajnokságban. Mindig győzni akart, az ellenfelek pedig rettegtek, ha dobásra emelte a kezét. Gálosi Ferenc a héten ünnepelte 50. születésnapját - ebből az alkalomból egykor játékostársai egy sajátos meccs keretein belül köszöntötték. (2006-01-20)
Alkalomra készített pólók két színben, középkorú és fiatalabb játékosok, remek hangulat. Így ünnepelte a kaposvári kosarasok egy csoportja Gálosi Ferenc 50. születésnapját. A legendás 14-es reggel még nem tudta, hogy mi vár rá a nagy nap estéjén. Gálosi Ferenc: - Nagyon meglepődtem, még az egész napot végigdolgoztam és egy nagy meglepetés volt a család részéről, hogy összehívták a baráti társaságot, a régi csapattársakat. Csak amikor a Munkácsy előtt megálltunk, akkor kezdett derengeni, hogy miről van szó. Gálosi Feri két fia, Csongor és Ciprián, és felesége, Ildi már egy éve tervezte azt a meccset, ahol az egykori NB I-es csapat a későbbi megyei bajnokságban szereplő együttessel csaphat össze. A társak egy mindig nyerni akaró játékost köszöntöttek. Szabó Tamás, egykori SÁÉV-játékos: - Csupaszív, lelkes fiú volt, és igazi közösségi ember. Sopronból jöttünk haza, és megálltunk a sümegi várnál. Fogadtunk, hogy ki tud felfutni megállás nélkül, jó magas domb. Feri elvállalta, de egyszer megcsúszott a dombon, így nem fogadtuk el a sikerét, és nem kapta meg a söröket. A hírek szerint nehezen fogadta a döntést. Később a megyei bajnokságban, a Munkácsy BK soraiban több fiatal is tanulhatott Gálositól. Gyarmati Szabolcs, egykori Munkácsy BK-játékos: - Ferivel könnyű volt játszani. Főleg a küzdeni tudását, a sportszerűségét és az örökös győzni akarását lehetett ellesni tőle. És nem kevésbé a remek dobótechnikáját és kiváló technikáját. A gálameccsen is megcsodálhattuk az ünnepelt és a játékostársak tudását - még akkor is, ha már valamivel lassabban csinálták meg, mint korábban. Gálosi Feri pedig büszke lehet arra, amit 29 éves pályafutása alatt elért... Gálosi Ferenc: - Arra, hogy ennek a városnak a kosárlabda-sportjáért a barátaimmal sokat tettünk. Megteremtettük a lehetőségét annak, hogy jelenleg ilyen kitűnő csapata legyen a városnak.