Amúgy, bár ezzel mindig beégek, jól vettem ki, hogy a gyengébbik nemhez tartozol?
Csak, mert olyan kevés a női kecskésünk, pedig oylan jókat tudnak írni... (Petilre emléxik még valaki???)
Ez volt már?
Karácsonyi idill A fenyőfán almakarika,
énekel, de halk a Marika.
Csábos tűzoltónő technikai hiba bekövetkezésében annyira biztos, hogy némi pénzt is megkockáztat érte (Lehet, hogy ő rontotta el azt az eszközt?) Fogadott a szirén apróba,
hogy rossz lesz a szirénapróba.
Uszító gyűlés Párizsban Dolga volt a gall hatóságnak,
nekiment a hallgatóságnak.
Szűk zokni Ha szoros a bokafix,
őrjöngni, mint bika fogsz.
Bütyök "mestere" tapétaalátétet használ gyógyszerként Úgy csinál a Matula kúrát,
megeszi a makulatúrát.
Nem egészen hiteles bostoni sztori Most fagy van, de a tél után
Jöhet egy teadélután!
Indexen az Állatfarmon A mű tabu-tárgyú:
A vezértatu bárgyú.
Egy végül kimaradt Vahur-sor a Vukból Miért nevetsz róka komán,
Nincs ez a móka korán?
Külhoni uralkodó kedvenc magyar írójának szóló üzenete-meghívója Légy büszke a Magyar Atomra,
És látogass el a gyarmatomra!
Idegesít a gyerek intelligenciája? Hú, de mennyire! Tibor IQ-ja
Kiborít? Ú, ja!
Ön az idős színésznőnek drukkol? Igen. Bátorítja
Táborit? Ja.
Ajjaj, anyjuk, a gyerek nem a Tövismadarak iskolás fejezetét olvassa - olvasta - véletlenül a vécén? Honnan hozta a budipapírt a Zoli?
Hiszen ez a buzi pap írta doli!
Ezért érdemes volt a formai követelményeket megmutatnom, grat részemről is!
Ez egyébként azon kevés topikok egyike, amiket csak szép csendben olvasok, írás nélkül, de azért néha egy kis biztatást megérdemeltek, úgyhogy ha már itt ugatok, annyit még ideírok, hogy HAJRÁ!
dancer szaki, ez igazán nívós bemutatkozás volt!!! Gratula érte!!!
Egy pár rím már volt, de ez itt mindennapos eset, oda se neki! Idevaló vagy!
(Ha valaki véletlenül "újrafelfedez" egy más használt rímet, akkor szoktunk kérni tőle egy olyan kecskét, mely a lopásról szól - ezt kértem az előbb sestől is - ez amyolan extra-játék, nehogy komolyan vedd, írsz egy lopósat, azt annyi :)))
De csak legközelebb, ez a sorozat bőven kárpótolt mindenért!!!
Neked természetesen a kacsacsőrök nem fognak látszani. Ugyanígy az u helyére b-t írva tudsz boldot (félkövéret), i-vel pedig italicot (dőltet) csinálni. Ha netán magyar a billentyűzeted, nem is kell átállítani:
Tegnap éjjel olvastam, hogy nagyon várjátok Csabee-t. Vele ugyan nem szolgálhatok, de míg előkerül, gondoltam megpróbálkozom a kecskerím-faragással. Nagyon jól szórakoztam!!! Áruljátok el, légyszi, hogyan tudom aláhúzni a sort?