Elindítottam afehér Echolette-760-142 kompozíciót. szépen megy a mechanika, jól szólnak az echolette hangszórói a 760erôsítôvel, csak a rugós zengetô nem akar zengetni.. :-(
a reverberôsítô alapzaja hallható, de nincsen hall. meg fogom próbálni egy másik rugóval, hátha abban van valami szakadás.
Köszi ! Nagyon szép példa, melyben a zene, és ez a song , szinte majdnem minden résztvevőben ugyanazt a feeling-et ébreszti fel. Sokszor nem is lehet egy zenei élményt elmesélni, vagy ugyanazt érzed Te is, mint aki melletted áll, akár hallgatóként, de mégjobb, ha a szinpadon zenészként. Ez az ''érzés'' tud egy jó, és zenei érzelmekkel megáldott zenészt boldoggá tenni. ( ha csak rövid időre is, de megszűnik körülötted minden )
Azt is immár csak egy órán át lehet hallgatni ingyen és 64kB/s-ban. Szóval a kiadós és minőségi élvezkedéshez fizetni kell. Így nem hiszem hogy lenne értelme. Ámbár kocsiba pl...
Évekkel ezelőtt mexűnt a Hammondbeat. Ez meg JTQ-Qualitons féle beates, rokkosabb stílus. Talán ismét lesz a beköszönő lo. oldal szerint.
vagy Ukrajnát :) Ők úgy is hamarabb voltak vörösek :)))
Más! Kérnék szépen hammondos netrádió címeket! (haver szedett vmi winamp plugint ami inteligensen veszi le a nótákat, számonként darabolva, id3 taggal rendesen kitöltve! csak kiír és már hallgat is... ) :)
A Clavia állítása szerint minden Nord Svédországban készül, de nem lennék meglepve, ha pl. Magyarországon nyitottak volna egy összeszerelő-üzemet, ahogyan sok más cég... :)
Remélem hamarosan sikerül eljutnom egy koncertjükre. A zenekar különlegessége, hogy a billentyűs Tom Szakaly, habár az angliai Rochdale-ben született (közel Todmordenhez, ahol az öreg Keith látta meg a napvilágot), mindkét szülője és magyar anyanyelve révén hazánk fiának számít.
Pár hónapja bedöglött a régi axeleros címem. Az új címem (a többiek számára is): norbert.hammond -- kukac -- gmail.com (Nem változtattam meg a nevem, csak a hammond a második szó, ami a nevem után eszembe jut :D )
Találtam egy picike programot 500kB! Free! VSTi player! Minden igényt kielégít! :9 Lerántottam a rapidshareről a VB3 full verziót, működik vele hiba nélkül!
Forrás: http://mu-tech.co.jp/Soft/VstPlayer.zip
KARNEVIL SZÉPEN KÉRLEK NÉZD MEG ÉS VÁLASZOLJ AZ EMAILJEIDRE NEM TUDLAK MÁSKÉPP ELÉRNI!!!!! PLÍÍÍÍÍÍZ!