Köszönöm az infot, de sajnos elkéstem, a fnac lapja mindwen jegy elkelt feliratot jelez.Átolvasgattam a forum lapjait,és késve találtam meg a
"SENKI NEM AKAR JÖNNI PÁRIZSBA, MYLENE FARMER-KONCERTRE?"
:-((((((((((
kérdést,látom már februárban rendeltetek jegyet,
azért probálkozom, hátha valaki elad egy darabot.
pedig jo tizenegynéhány éve rajongok érte, sajna itthon csak Kate Ryan(?) átdolgozásai miatt ismeri az átlag.
engem nagyon megfog a nyelvezete, nem győzöm hallgatni, mindig felfedezek benne valami ujat, vagy ami visszaköszön a saját életben is.
képileg csak egy éve nyűgöz le, akkor szereztem be totál véletlen a Media marktban találtam rá a Live a Bercy és a Mylenium Tour-DVDkre-ki se bujtam a képernyő mögül napokig, annyiszormegnéztem.ezért lett volna jo a koncert, a képeken látni a rajongokat, majd elájulnak!
Most szereztem be a Music Video II+IIIt, de ezektol nem vagyok annyira elragadtatva...majd a régi klippekre lennék kiváncsi, ezek tul kisfilmszeruek és sokszor nem érzem igazan passzolni a szöveghez, de következő megnézésnélmár biztos más lesz!
üdv Nektek egy most csatlakozott Mylene rajongotol
Nathalie Cardone: Hasta Siempre (CD 2 titres); Hasta Siempre (CD maxi) (írott CD); Album (írott CD) + klipek (első generációs kópia - BETA kazettáról)
Zazie: Made in Love (album boîtier cristal); Made in Live (írott CD); Made in Live (DVD 18 titres)
Axelle Red: Toujours moi (írott CD)
Alizee: Gourmandises (írott CD); Mes Courants Electriques; En Concert (DVD) + klipek (részben ugyanabból a forrásból, mint Nathalie Cardone); TV-s fellépések; néhány remix
amúgy egyszer (jó, többször is) volt Mylene a Viván, valami top40ben a seal-es Les Mots-tal és úgy definiálták, hogy egy baromi nagy francia énekesnő, aki meghódította már Európát És Észak Amerikát is.
Aztán nem olyan rég volt az AlternaVivában a Fuck them all, ami engem is nagyon meglepett. Bár szerintem sosem jön el az az idő, hogy a Fuck them all, vagy bármelyik másik videó kiszorítsa az Éjjel érkezemet vagy a Bébi Gabi - Lala ultramegagigasztárokat:(
természetesen Mylene Farmer (Bár én nem vagyok akkor fan, mint ti, nekem igazából az Anamorphosée meg az Innamoramento jött be, meg van tőle 2 best of-om, ennyi, de végülis bejönnek a régik is, csak inkább mást veszek meg).
Zazie: őt nagyon szeretem, próbálok tőle beszerezni dolgokat, ha valakinek van, akkor szóljon, vagy ha valakinek kell, nekem is meg van: Rodéo, Zen, Made in live (2cd),Zen
Axelle Red: ő is egy kedvenc, tőle is próbálok beszerezni dolgokat
Les Rita Mitsouko: már majdnem 30 éves zenekar élükön egy három gyerekes házaspár
aztán még van pár de most csak ezek jutottak az eszembe, amik tényleg fontosak
lehet hogy megköveztek, amiért bontom a fórumot, de francia zene rajongókat keresek. ugye itt sokan vannak (mylene f. miatt) de amúgy még hallgattok francia zenét?