Persze. :-) Először még mondtam is a többieknek, hogy várjunk rád, jössz te is, és veled együtt menjünk a büfébe... Még ott várhatnánk... :-))) Engedelmeddel átmásolom ezt a hozzászólást a NO DRINK-BASKET FAN CLUBBA, természetesen csak elrettentő példának. :-)
Tudom. Ezért írtam, hogy nem zrikálásnak szántam. Csak eleinte amikor szót mertem emelni a fanyalgás ellen, jónéhányan nekem estek. Akkor is írtam, várjuk meg, lesz-e eredmény, ltudnak-e játszani, győzni, bizonyítani. Korántsem olyan még a csapat, amit sokan elvárnak, - lehet nem is lesz idén- , de már kezd valami alakulni. Csak remélem, hogy nem lesz késő. Ajánlom a delfineken a fórumban a legek topicot.
Tény, nem repestem a boldogságtól, hogy Dzunics lett az edző, nem tagadom, nem igazán bíztam benne... De szerintem a dícséret sokkal többet ér, ha egy kezdetben fanyalgót állít a maga oldalára az ember. Láthatod, az utolsó hozzászólásom már dícséret volt Dzunicsnak és a CSAPATNAK. Ha olvasná a fórumot, szerintem többre értékelné ezt a dícséretet, mint azt, ha agyba-főbe dícsérik a semmiért, csak a neve miatt...
Nem hiszem, hogy védenem kell Pacey-t, de hidd el, hogy ő is jószándékból írta ezeket, borzasztó régóta jár már ő is meccsekre, és szereti ezt a csapatot és a legjobbat szeretné nekünk! És tegnap is (mint mindig) végigszurkolta a meccset, szóval nem hinném, hogy feltétlenül rászolgálna a zrikálásra!
Pacey ! Régen írtál már, csak visszakerestem néhány írásodat. Íme:
"Na, jólvan. Csak most meg nehogy idehozzák Dzunicsot..."
"Kb. ugyanannyit tett le edzőként az asztalra eddig, mint Farek. Semmit."
"Én kiváncsi vagyok, kivéve ha Dzunicsot próbálod ránklőcsölni...:)"
"Olvastam. Jó, gondoltam, hogy ő lesz, de azért reménykedtem, hogy nem. Nagyon jó játékos volt, de szerintem most van egy ugyanolyan tapasztalatlan, rutintalan edzőnk mint volt. Nekem Farek vagy Zsebe példája azt mutatja, nagyon kevés a szép játékosmúlt ahhoz, hogy az ember egyből jó edző is legyen."
A ket utolso meccs eredmenye mar melto volt a csapat nevehez, lassan ujra lehet remenykedni a nyolcba kerulesbe, plane, hogy a rivalisok is meg-megbotlanak. Pecsi meccs erdekes lesz. KKK a Klima-Vill ellen:-)