A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
A 9 napközben nem olyan vészes, a rongálás sem komoly, inkább a szemetelés, szotyizás.
Ugye FKU-940, 947, 948, 949, 950 az itteniek, ebből a 940 és a 947 nagyon rég nem jött errefelé, helyettük most FLR-709 és 742 kapott helyet.
Az FKU-940 az jobban össze van firkálva, amúgy az összes többi abszolút átlagos állapotú, nincs jobban összefirkálva mint a többi, máshol járó Volvo. Mondjuk a 435-k már többet kapnak.
szép jo estét! fél off ! Nagy kérdésem lenne! szokta-e olvasni a forumot a Vitézi Dávid v. a BKK-tol valaki?? mert lenne egy nagy kérésem. a 13ker gogol utca 18 20 hsz-mal szemben a Betonútépitö ZRT magán-parkoloja elött majd 2éve itt rohad egy fehér OPEL OMEGA kombi. a motorja teljesen szét van szedve és be van pakkolva a csomag tartoba. a 2008- 2010 parkolo matrica van rajta. de idei évtöl már mozgás-sérült kártyával parkol a kocsi. más emiatt nem tudták tavaly teljesen felfesteni a fkf szakemberei a sága cik-cak? jelet !!!!!! kérlek segitsetek eltüntetni a KOCSIT. HA kell a rendörséggel.
Kérlek mondj már rá egy típusszámot... mert a múltkor az Én kezembe is akadt egy ilyen jellegű gép. (valószínűleg annál az adott típusnál van valami probléma)
Szia.Nekem is Olympus gépem van csak 1hibája van.Még pedig az érintkezés.Neked nincs ilyen hibája?Múltkor pl a Camponánl lefényképeztem egy buszt a buszvezető kedvesen érdeklödött,hogy milyen a gépem mert mondta,hogy ismerős neki.Kiderült,hogy ugyanolyan.Neki is sajnos érintkezési hibája van.És az egyik osztálytársamnak is van ilyen problémája.Neked nincs ilyen problémád a gépeddel?
A 9-esen nem jellemző annyira a rongálás, ott más a baj az utasokkal. Általában a 947-950 vannak ott. Inkább a keresztúri vonalakon fogynak el a cinkotai, exkelenföldi FLR-ek.
Itt inkább az lenne a megoldás hogy ne itt legyen az időkiegyenlítés hanem esetleg Kucorgó térnél. Ott nem lenne ekkora baj hogy melyik mikor indul tovább.