Persze. :-) Először még mondtam is a többieknek, hogy várjunk rád, jössz te is, és veled együtt menjünk a büfébe... Még ott várhatnánk... :-))) Engedelmeddel átmásolom ezt a hozzászólást a NO DRINK-BASKET FAN CLUBBA, természetesen csak elrettentő példának. :-)
Tudom. Ezért írtam, hogy nem zrikálásnak szántam. Csak eleinte amikor szót mertem emelni a fanyalgás ellen, jónéhányan nekem estek. Akkor is írtam, várjuk meg, lesz-e eredmény, ltudnak-e játszani, győzni, bizonyítani. Korántsem olyan még a csapat, amit sokan elvárnak, - lehet nem is lesz idén- , de már kezd valami alakulni. Csak remélem, hogy nem lesz késő. Ajánlom a delfineken a fórumban a legek topicot.
Tény, nem repestem a boldogságtól, hogy Dzunics lett az edző, nem tagadom, nem igazán bíztam benne... De szerintem a dícséret sokkal többet ér, ha egy kezdetben fanyalgót állít a maga oldalára az ember. Láthatod, az utolsó hozzászólásom már dícséret volt Dzunicsnak és a CSAPATNAK. Ha olvasná a fórumot, szerintem többre értékelné ezt a dícséretet, mint azt, ha agyba-főbe dícsérik a semmiért, csak a neve miatt...
Nem hiszem, hogy védenem kell Pacey-t, de hidd el, hogy ő is jószándékból írta ezeket, borzasztó régóta jár már ő is meccsekre, és szereti ezt a csapatot és a legjobbat szeretné nekünk! És tegnap is (mint mindig) végigszurkolta a meccset, szóval nem hinném, hogy feltétlenül rászolgálna a zrikálásra!
Pacey ! Régen írtál már, csak visszakerestem néhány írásodat. Íme:
"Na, jólvan. Csak most meg nehogy idehozzák Dzunicsot..."
"Kb. ugyanannyit tett le edzőként az asztalra eddig, mint Farek. Semmit."
"Én kiváncsi vagyok, kivéve ha Dzunicsot próbálod ránklőcsölni...:)"
"Olvastam. Jó, gondoltam, hogy ő lesz, de azért reménykedtem, hogy nem. Nagyon jó játékos volt, de szerintem most van egy ugyanolyan tapasztalatlan, rutintalan edzőnk mint volt. Nekem Farek vagy Zsebe példája azt mutatja, nagyon kevés a szép játékosmúlt ahhoz, hogy az ember egyből jó edző is legyen."
A ket utolso meccs eredmenye mar melto volt a csapat nevehez, lassan ujra lehet remenykedni a nyolcba kerulesbe, plane, hogy a rivalisok is meg-megbotlanak. Pecsi meccs erdekes lesz. KKK a Klima-Vill ellen:-)
Szép győzelem volt! Nem gondoltam volna, hogy pont Bánénak (rutintalan edző..) sikerül csapatot csinálni egy csürhéből, de ez tényleg egy csapat győzelme volt. Bravó!
Bocsánatot kérek mindenkitől! Tévedtem 1-1 pontot!!!! 91-84 és nem 90-83!
DE nem érdekel! ( Bár Nostredamus nem jól mondta nekem Hmmm...)
Hajrá Kaposvár!!!!!!!!!!
Dzunics Braniszlav: Elég bután kezdtük a 2. félidőt. Magunknak köszönhetjük, hogy a végén csak szoros küzdelemben nyertünk
Váradi Attila: Több hullámvölgyünk is volt, de a 4. negyedben újra nyílttá tettük a mérkőzést. Sajnos a döntő szituációkban nem tudtunk fordítani.
Kaposkosár: Szoros végjáték után szerzett újabb nagyon fontos győzelmet az NB I/A-csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 14. fordulójában a Kaposvári KK, amely a Falco KC Szombathelyt verte hét ponttal.
A további felzárkózást célul tűző kaposváriak kezdőcsapatában ezúttal a volt szombathelyi Gráczer kapott helyet az irányítóposzton. Mindkét együttes kapkodva rajtolt, a védekezéssel egyik edző sem lehetett elégedett. Az 5. percben a csereként érkező Hendlein fantasztikus szereléssel akadályozta meg Kálmánt a pontszerzésben, aztán megismételt mindezt Pankár ellenében is. A somogyiak ekkor remekül kapcsolták ki Kálmánt, a helyettesnek kinevezett Glavinics pedig eladott labdákkal tűnt ki. Pankár két triplája tartotta a vasiakat partiban, ráadásul a 2. negyedben megtorpanó hazaiak hibáit is jól használták ki Borszékiék. Dzunics aztán több cserével igyekezett felrázni a pontatlan somogyi gárdát. Az irányítóposzton tettekben és szóban is nagy csatát vívott Kálmán és Marciulionis, a pontokban mérve ebből az előbbi jött ki jobban. Igaz utóbbi parádés passzal „zsákoltatta meg” Greent. Az alakításaival és folyamatos reklamálásával hamar nézőtéri ellenszenvet kiváltó Kálmán azért a játékkal is foglalkozott, így a félidőig ismét tízen belülre került csapata. A pihenőt követően Trepák két óriási sapkát osztott Pankárnak, de a következő percek kimaradt helyzetei miatt a somogyiak nem tudtak nagyobb előnyt kovácsolni. Az addig hasznosan kosárlabdázó Sanderst a 4. faultja miatt cserélte edzője, a visszatérő Hendlein pedig többet hibázott. A zárószakasz előtt Váradi messziről vágott triplájával vált újra nyílttá a meccs. A hátrányát pillanatok alatt ledolgozó Falco megérdemelten egyenlített 69–69-re. Az utolsó percek izgalmait a kaposváriak bírták jobban, akik ezzel nagyon fontos győzelmet arattak.
A junior mérkőzésen: Kaposvári Kosárlabda Klub–Falco KC-Szombathely 74–61 (15–23, 25–17, 15–10, 19–11) Legjobb kaposvári dobók: Dénes (25/6), Kasza (16), Vojvoda (11).
Szombathely?
Hmmm... Nyerünk! A meccs a "szokásos" lesz. A második 20 perc lesz az igazi. :-)
Mindegy csak nyerjünk, és NE nyeljünk!!
90-83
Hajrá Kaposvár!!!
Idegenben nyeretlent fogadnak a kosárlabdázók 2006-02-03 20:01:00 Túl van az alapszakasz felén az NB I/A-csoportos Férfi Kosárlabda-bajnokság mezőnye. A 10. helyen álló Kaposvári KK a Falco KC Szombathely ellen kezdi meg a második kör küzdelmeit. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.
A kaposváriak eddig öt győzelmet és nyolc vereséget számlálnak, s ezzel a tizedik helyet foglalják el a tabellán. A középmezőny – és ezzel együtt a legjobb nyolc közé igyekvők táborának egy része – azonban olyan tömör, hogy egy-egy fordulót követően is átrendeződhet az állás. Épp ezért lenne kulcsfontosságú, hogy a második szakaszt jól kezdje a Falco KC Szombathely ellen. Az utóbbi hetekben tapasztalt formaingadozás miatt gyakorlatilag lehetetlen megtippelni a párharc győztesét. A MAFC otthonában látott lélektelen játék után ugyanis régóta várt fegyelmezett, összeszedett produkcióval rukkolt elő a somogyi gárda a Körmend ellen. A vasiak legyőzése önbizalmat is adhat a Dzunics-legénységnek. A szerdán mutatott teljesítmény minden bizonnyal elegendő lehet a szombathelyiek ellen is.
A Kálmán László vezette együttes idegenben nem nevezhető acélosnak. Mind a hat mérkőzésüket elvesztették, melyet nem hazai környezetben vívtak. A rendszerint jól dobó csapatot azonban ezek ismeretében is nagy hiba lenne előre leírni. A vendégeket az épp Szombathelyről érkező Gráczer Zsolt (képünkön) ismerheti legjobban, aki a tavaly őszi mérkőzésen három triplát is szerzett volt együttese ellen. Akkor 102–87-re kapott ki a Kaposvári KK, ezért is jó lenne visszavágni.
A kezdőcsapat
Kaposvári KK: Kestutis Marciulionis (litván), Ledon Green (amerikai), Erron Maxey (amerikai), Marco Sanders (amerikai, német), Brahima Konare (szenegáli, lengyel) vagy Trepák Zoltán.
Hihetetlen miket produkál idén a csapat, kár, hogy az ilyen bravúrgyőzelmekből van egyelőre kevesebb. A Falco ellen már majdnem azt mondanám, hogy esélyesek vagyunk, de inkább nem, mert abból szokott baj lenni. A nyolcba jutásról se beszéljünk egyelőre:-)