Azt is immár csak egy órán át lehet hallgatni ingyen és 64kB/s-ban. Szóval a kiadós és minőségi élvezkedéshez fizetni kell. Így nem hiszem hogy lenne értelme. Ámbár kocsiba pl...
Évekkel ezelőtt mexűnt a Hammondbeat. Ez meg JTQ-Qualitons féle beates, rokkosabb stílus. Talán ismét lesz a beköszönő lo. oldal szerint.
vagy Ukrajnát :) Ők úgy is hamarabb voltak vörösek :)))
Más! Kérnék szépen hammondos netrádió címeket! (haver szedett vmi winamp plugint ami inteligensen veszi le a nótákat, számonként darabolva, id3 taggal rendesen kitöltve! csak kiír és már hallgat is... ) :)
A Clavia állítása szerint minden Nord Svédországban készül, de nem lennék meglepve, ha pl. Magyarországon nyitottak volna egy összeszerelő-üzemet, ahogyan sok más cég... :)
Remélem hamarosan sikerül eljutnom egy koncertjükre. A zenekar különlegessége, hogy a billentyűs Tom Szakaly, habár az angliai Rochdale-ben született (közel Todmordenhez, ahol az öreg Keith látta meg a napvilágot), mindkét szülője és magyar anyanyelve révén hazánk fiának számít.
Pár hónapja bedöglött a régi axeleros címem. Az új címem (a többiek számára is): norbert.hammond -- kukac -- gmail.com (Nem változtattam meg a nevem, csak a hammond a második szó, ami a nevem után eszembe jut :D )
Találtam egy picike programot 500kB! Free! VSTi player! Minden igényt kielégít! :9 Lerántottam a rapidshareről a VB3 full verziót, működik vele hiba nélkül!
Forrás: http://mu-tech.co.jp/Soft/VstPlayer.zip
KARNEVIL SZÉPEN KÉRLEK NÉZD MEG ÉS VÁLASZOLJ AZ EMAILJEIDRE NEM TUDLAK MÁSKÉPP ELÉRNI!!!!! PLÍÍÍÍÍÍZ!
Én is gratulálok hozzá, jó kis modul! A billentyűs VK8-at használtam pár hete Szlovéniában (nem hurcoltam a CX-3-at a repülőn, inkább kölcsönöztem egy orgit), volt egy Doors tribute bulink és nagyon tetszett, kis csavargatással egész jó VOX Continental hangot sikerült kihoznom belőle. A Spring shock is nagyon hasznos volt :)
Lemezbörze a Pecsában, több mint 100 nagy asztal eladóval !!!
Figyelem, figyelem! Most vasárnap 24.-én a Petőfi Csarnokban Nemzetközi Hanglemezbörze! Több mint 100 asztal LP-vel, CD lemezekkel. A szervezők szerint az eddigi legnagyobb bakelitlemezvásár közeleg a válság ellenére (lehet pont ezért), tehát választékben nem lesz hiány. Most iratkozz Te is fel a Victor Audio hanglemez klubba! A börzén személyesen regisztrálhatod Magad standunknál a főbejárattól balra. Miért előnyös a klubbtagság Neked? • Folyamatosan hírlevélben értesítünk újdonságainkról, akcióinkról. • Az első vásárlásnál (interneten is) 20% árengedményt kapsz! • Klubbtagok további vásárlás esetén mindenkor 10% kedvezményt kapnak. és meg egy apróság, hogy on is legyen a topic: lesz pár tucat Hammond orgonás LP is a Jazz ládában, egyenesen az óperenciás tengerentúlról is:-)
Kis méretben és mindent egy dobozban, valószínűleg ebben találni meg leginkább a követelményeket.
A Vintage1 tényleg hiányzik a VK7-ből. Sokkal régiesebb, csövesebb hangzás a 2-nél, még a c3 vibrátója is jobb ezáltal. Egyébként 2002-ben jött ki. Aztóta keleten szépen hátradőlnek és ülnek a babérjukon :-)
Talán a Wersi még ilyen komplex kis modul, de félek hogy hangra nem jönne be. Olyannal sajnos még nem sikerült találkoznom. A B4000 se járt még errefelé.
Még idejöhet a Nord Rack. Annak ismerős a hangja, nemrég egy rock and roll bandában hallottam. (Pedrofon)
ez a natúr mdf doboz, 3x alapozva, becsisszantva, 2x festve. a furnéros verzió kb két hét múlva lesz szállítható állapotban, a politúr sajnos pepecs meló..
ebbe a fehérbe kerül egy 760-as erősítő rugós zengetővel bővítve, preamp on board. jack line bemenet, xlr motor kapcs, 220 betáp. anconai spacesound tölcsér, dob, motorok.
múlt héten megérkezett a németországból szerzett vk8m hangmodulom, ami a vk7-et fogja váltani az idei nyárra. A váltásnak elsősorban logisztikai oka van, hiszen így elég egy billentyűt vinnem (yamaha motif xs 7, amiben a hammondon kívül minden első osztály) ahhoz, hogy minden fontos hangszín kéznél legyen. Most, hogy sikerült többé kevésbé beállítani a hangszíneket és megismerkedni a szerkentyűvel bátran állíthatom, hogy remek darab a vk8M! bár a hangja nem vastagabb, viszont puhább elődjénél, ami sok helyen jól jön. kevésbé csengenek azok a frekvenciák, amik nekem a digitális hangzást jelentik. többféle erősítőszimuláció van rajta, amik nagyon jól használhatóak különböző karakterű hangok előállítására. A leslie szim. minimálisan változott, de egy picit közelebb kerül az eredetihez! az egyetlen dolog, amiben jobban tetszett a vk7, az a percussion, bár még nem próbáltam ki ennek minden változtatási lehetőségét. A chorus-vibrato az vintage 2 tonewheel módban meghökkentően szépen sír, főleg a vk7hez képest, akinek ez volt az egyik legnagyobb gyengéje. a d-beam kontroller inkább vakításra jó, viszont arra nagyon: a rugós zengető által keltett dörrenés, a spring shock és egyik kedvencem, a ring modulator nagyon izgalmasan alkalmazható. Szintén hasznos a stereo audio in, hiszen így nem kell külön keverő, a motif(amivel midivezérlem a vk-t), audioban is a vk-.ba van ledugva, a hangerőarány nagyon praktikusan állítható. tehát, a lényeg, hogy szerintem a vk8m igen versenyképes, dacára, hogy már 4 éves! Fontos megemlíteni, hogy a motif xs különösen jó masterkeyboard funkciójának is köszönhető, hogy a setup nagyon kényelmes és egyszerű. a szombati paso szülinapi bulin a dürerben végülis ez a digit felszerelés fog szerepelni, hiszen sajnos nem tudtuk megoldani költséghatékonyan az l122 és a 125 szállítását.
akit érdekel a sokat látott vk7 dobjon egy emailt: benkodavidjanos@gmail.com