Keresés

Részletes keresés

okumoto Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9697

Én a csehekre vagy a szlovákokra szavaznék...

Vagy Románia, Szlovénia, Pakisztán, esetleg Banglades? :) :P

Egyébként (OFF): már szinte mindegyik volt, ex-komenyista tagállam elhagyott minket... :( thx captain fletó...

szimizso1 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9696

Talán egy kicsit off, de érdemes meghallgatni/nézni:-)

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741

tehtube Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9695
Akkor hol is készülnek a Claviák???
ham_peet Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9694
sziasztok!

a legújabb fejlemények:

bekerült az anconai dobrotor a helyére. (remélem nem kell újra kiszerelni, mert a zégergyűrűs dob - tengely nem túl felhasználóbarát konstrukció...

pénteken kezték a srácok a politúrozást, kb két hét múlva kapom kézhez teljes pompájában. :-)
tehtube Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9693

Valaki már nem is járt olyan messze az igazságtól!

Van valaki viszont aki tudja :-)

Hammond rádió:

Régen kettő volt, most egy: http://www.live365.com/stations/leslieoverdrive

Ez olyan Jimmy Smith iskola leginkább.

Azt is immár csak egy órán át lehet hallgatni ingyen és 64kB/s-ban. Szóval a kiadós és minőségi élvezkedéshez fizetni kell. Így nem hiszem hogy lenne értelme. Ámbár kocsiba pl...

Évekkel ezelőtt mexűnt a Hammondbeat. Ez meg JTQ-Qualitons féle beates, rokkosabb stílus. Talán ismét lesz a beköszönő lo. oldal szerint.

djuice Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9692
vagy Ukrajnát :) Ők úgy is hamarabb voltak vörösek :)))

Más!
Kérnék szépen hammondos netrádió címeket!
(haver szedett vmi winamp plugint ami inteligensen veszi le a nótákat, számonként darabolva, id3 taggal rendesen kitöltve! csak kiír és már hallgat is... ) :)
Előzmény: szimizso1 (9691)
szimizso1 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9691

Sokkal pikánsabb lenne: Albánia, Bulgária, Románia. Azért nem hagynám ki a Cseheket az iparuk miatt, és a Szlovákokat.... esetleg Lengyelorrszág.

Előzmény: djuice (9690)
djuice Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9690
csak tipp: Törökország? :)
KarnEvil Creative Commons License 2009.05.25 0 0 9689
A Clavia állítása szerint minden Nord Svédországban készül, de nem lennék meglepve, ha pl. Magyarországon nyitottak volna egy összeszerelő-üzemet, ahogyan sok más cég... :)
Előzmény: tehtube (9688)
tehtube Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9688
Nemnyert. Persze a billentyűzete Fatar, de hol rakják össze?
Előzmény: trambi (9687)
trambi Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9687
Csak nem Olasz honban, mert a Roland is ott gyártatja a hangszereinek 80 százalékát. 
Előzmény: tehtube (9686)
tehtube Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9686
nemnyert
Előzmény: LittleBig (9685)
LittleBig Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9685
a gépek Svédországban, legalábbis az enyém még igen, a tokok Malajziában meg Kínában
Előzmény: tehtube (9682)
KarnEvil Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9684
Azt hiszem ez még nem volt, pedig többszörösen ontopic.
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a UK első számú ELP és Nice tribute zenekarát:

Noddys Puncture

Remélem hamarosan sikerül eljutnom egy koncertjükre.
A zenekar különlegessége, hogy a billentyűs Tom Szakaly, habár az angliai Rochdale-ben született (közel Todmordenhez, ahol az öreg Keith látta meg a napvilágot), mindkét szülője és magyar anyanyelve révén hazánk fiának számít.
KarnEvil Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9683
Szia Djuice,

Pár hónapja bedöglött a régi axeleros címem.
Az új címem (a többiek számára is): norbert.hammond -- kukac -- gmail.com
(Nem változtattam meg a nevem, csak a hammond a második szó, ami a nevem után eszembe jut :D )

Előzmény: djuice (9680)
tehtube Creative Commons License 2009.05.24 0 0 9682

Tegnap kaptam egy fülest, másodkézből.

Hol készülnek a piros Claviák???      :-)

(A nyertes jutalma egy jó link, remélem újdonság)

djuice Creative Commons License 2009.05.23 0 0 9681
Itt meg egy hazánk fia, Káldor István free Hammond pluginje. (még nem próbáltam ki!)

http://www.kvraudio.com/get/346.html
djuice Creative Commons License 2009.05.23 0 0 9680
Találtam egy picike programot 500kB! Free! VSTi player! Minden igényt kielégít! :9
Lerántottam a rapidshareről a VB3 full verziót, működik vele hiba nélkül!

Forrás: http://mu-tech.co.jp/Soft/VstPlayer.zip

KARNEVIL SZÉPEN KÉRLEK NÉZD MEG ÉS VÁLASZOLJ AZ EMAILJEIDRE NEM TUDLAK MÁSKÉPP ELÉRNI!!!!! PLÍÍÍÍÍÍZ!
okumoto Creative Commons License 2009.05.23 0 0 9679

Orgona szóló :) 'hátrálvafelfejlődésben'. http://www.youtube.com/watch?v=1uJGM63PNzo

80 centis szekrényre emeltem a lezli't, feleségem javaslatára. :) Márismégjobbanszól!!! :)

KarnEvil Creative Commons License 2009.05.23 0 0 9678
Én is gratulálok hozzá, jó kis modul!
A billentyűs VK8-at használtam pár hete
Szlovéniában (nem hurcoltam a CX-3-at a repülőn, inkább
kölcsönöztem egy orgit), volt egy Doors tribute bulink és
nagyon tetszett, kis csavargatással egész jó
VOX Continental hangot sikerült kihoznom belőle.
A Spring shock is nagyon hasznos volt :)
Előzmény: benkodavid (9673)
LaurensHammond Creative Commons License 2009.05.22 0 0 9677

Lemezbörze a Pecsában, több mint 100 nagy asztal eladóval !!!

Figyelem, figyelem! Most vasárnap 24.-én a Petőfi Csarnokban Nemzetközi Hanglemezbörze! Több mint 100 asztal LP-vel, CD lemezekkel. A szervezők szerint az eddigi legnagyobb bakelitlemezvásár közeleg a válság ellenére (lehet pont ezért), tehát választékben nem lesz hiány.
Most iratkozz Te is fel a Victor Audio hanglemez klubba!
A börzén személyesen regisztrálhatod Magad standunknál a főbejárattól balra.
Miért előnyös a klubbtagság Neked?
• Folyamatosan hírlevélben értesítünk újdonságainkról, akcióinkról.
• Az első vásárlásnál (interneten is) 20% árengedményt kapsz!
• Klubbtagok további vásárlás esetén mindenkor 10% kedvezményt kapnak.vinyl forever
és meg egy apróság, hogy on is legyen a topic: lesz pár tucat Hammond orgonás LP is a Jazz ládában, egyenesen az óperenciás tengerentúlról is:-)
tehtube Creative Commons License 2009.05.22 0 0 9676

Gratulálok a modulhoz!

Kis méretben és mindent egy dobozban, valószínűleg ebben találni meg leginkább a követelményeket.

A Vintage1 tényleg hiányzik a VK7-ből. Sokkal régiesebb, csövesebb hangzás a 2-nél, még a c3 vibrátója is jobb ezáltal. Egyébként 2002-ben jött ki. Aztóta keleten szépen hátradőlnek és ülnek a babérjukon :-)

Talán a Wersi még ilyen komplex kis modul, de félek hogy hangra nem jönne be. Olyannal sajnos még nem sikerült találkoznom. A B4000 se járt még errefelé.

Még idejöhet a Nord Rack. Annak ismerős a hangja, nemrég egy rock and roll bandában hallottam. (Pedrofon)

Előzmény: benkodavid (9673)
tehtube Creative Commons License 2009.05.22 0 0 9675

Nagyon jó lesz. A doboz gyönyörű, a 760-as erősítőjének hangja is a tranyósok közt a lexebb.

Kíváncsi leszek az olasz egységekre, mennyire válnak be?

Előzmény: ham_peet (9674)
ham_peet Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9674
ez a natúr mdf doboz, 3x alapozva, becsisszantva, 2x festve.
a furnéros verzió kb két hét múlva lesz szállítható állapotban, a politúr sajnos pepecs meló..

ebbe a fehérbe kerül egy 760-as erősítő rugós zengetővel bővítve, preamp on board. jack line bemenet, xlr motor kapcs, 220 betáp.
anconai spacesound tölcsér, dob, motorok.
Előzmény: tehtube (9672)
benkodavid Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9673
Roland Vk8M teszt:

vk8m

múlt héten megérkezett a németországból szerzett vk8m hangmodulom, ami a vk7-et fogja váltani az idei nyárra. A váltásnak elsősorban logisztikai oka van, hiszen így elég egy billentyűt vinnem (yamaha motif xs 7, amiben a hammondon kívül minden első osztály) ahhoz, hogy minden fontos hangszín kéznél legyen. Most, hogy sikerült többé kevésbé beállítani a hangszíneket és megismerkedni a szerkentyűvel bátran állíthatom, hogy remek darab a vk8M! bár a hangja nem vastagabb, viszont puhább elődjénél, ami sok helyen jól jön. kevésbé csengenek azok a frekvenciák, amik nekem a digitális hangzást jelentik. többféle erősítőszimuláció van rajta, amik nagyon jól használhatóak különböző karakterű hangok előállítására. A leslie szim. minimálisan változott, de egy picit közelebb kerül az eredetihez! az egyetlen dolog, amiben jobban tetszett a vk7, az a percussion, bár még nem próbáltam ki ennek minden változtatási lehetőségét. A chorus-vibrato az vintage 2 tonewheel módban meghökkentően szépen sír, főleg a vk7hez képest, akinek ez volt az egyik legnagyobb gyengéje. a d-beam kontroller inkább vakításra jó, viszont arra nagyon: a rugós zengető által keltett dörrenés, a spring shock és egyik kedvencem, a ring modulator nagyon izgalmasan alkalmazható. Szintén hasznos a stereo audio in, hiszen így nem kell külön keverő, a motif(amivel midivezérlem a vk-t), audioban is a vk-.ba van ledugva, a hangerőarány nagyon praktikusan állítható. tehát, a lényeg, hogy szerintem a vk8m igen versenyképes, dacára, hogy már 4 éves! Fontos megemlíteni, hogy a motif xs különösen jó masterkeyboard funkciójának is köszönhető, hogy a setup nagyon kényelmes és egyszerű. a szombati paso szülinapi bulin a dürerben végülis ez a digit felszerelés fog szerepelni, hiszen sajnos nem tudtuk megoldani költséghatékonyan az l122 és a 125 szállítását.

akit érdekel a sokat látott vk7 dobjon egy emailt: benkodavidjanos@gmail.com
tehtube Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9672

Hűűűha! Ez nagyon szépen sikerült!

Furnérozott, vagy a festés miatt nem?

Gratulálok.

Előzmény: ham_peet (9668)
szimizso1 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9671

Nagyon szép lett!!! Gratulálok hozzá!!!

ham_peet Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9670
köszi!

"sajnos" etz a fehéret megrendelésre csináltuk, de vérzik a szivem, hogy ki kell adnom a kezemből... nagyon szép lett.
Előzmény: okumoto (9669)
okumoto Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9669
gyönyörű!!!!!!!!!!!
ham_peet Creative Commons License 2009.05.21 0 0 9668
Kis lépés az embernek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!