Kicsit késve váklaszolok,bocsi!
Nehogy azt hidd, hogy olyan egyszerü ám a dolog! Lényegre tapintva: egyesek szerint én vagyok az egyedüli oka,hogy az Ati nem lett dobogós az olimpián, és hogy nem csinált idén új országos csúcsot, meg ilyenek...
Olimpia után úgy volt vége is az egésznek,mert elegem volt abból, hogy bármit is csinálok, minden rossznak csak és kizárólag én vagyok az oka.Kib..ul szar szitu amiben vagyok:((
"Lebuktál,öreg!
Mi az,hogy BP=haza?????"
Miben buktam le?
Lehet nem tudod, de már majd 1 éve itt lakom.
"A kerek számokat mindig gyűjtöd sunyi módon.Nem baj,képzelem,hogy reggel milyen vörös lehetett a fejed,hogy nem vihetted el az 5000-t.:-)"
Hidd el, nagyon vörös volt...
1991 Bob Beamon tartotta 890-nel(1968 Mexikó),majd a 1991-es VB-én először Carl Lewis ugrott 891-et ,majd ha jól emlékszem még ugyanabban a sorozatban Mike Powell 895-re javította a csúcsot.
Tehát Mike Powell 895 1991. Tokió
Igazából azért hoztam szóba Backleyt, mert köze van a finn hármasugrólányhoz, Heli Koivulához, akit (nagyon helyesen) itt a topicban is megcsodáltatok. Heli Koivula ugyanis hosszú évekig Backley barátnője és menyasszonya volt, mígnem a télen (meglepetésre) szakítottak. (Állítólag a kapcsolat zavarta mindkettőjük sportkarrierjét, vagy legalábbis valami ilyesmit mondtak.) Nos, úgy tűnt, a szakítás tényleg használ mindkettőjüknek. Koivulát Finnországban kényeskedő primadonnának tartották, aki nem elég kemény az élsporthoz. Idén azonban nagyon jól ment neki, itt a VB-n simán döntőbe került és végül ötödik lett. (Ez minden idők legjobb finn VB-helyezése az ugrószámokban.) Backley is remek formába lendült, három hete 90.81-et dobott, kilenc éve nem ért el ilyen jó eredményt. Erre puff, fogja magát és itt a VB-n kiesik a selejtezőben. Pedig már éppen példának akartam őket állítani azzz elé, hogy nem jó az a nagy boldogság, egy sikerre vágyó atléta inkább szenvedjen egy kicsit.