Keresés

Részletes keresés

Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2007.11.24 0 0 29

Sziasztok!

Csak kipróbáltam, hogy müködik-e. 

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Előzmény: Mikolt (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 28
Naná, azért ha az ember teheti, akkor nem árt megnézni, miben lébecol egész nap a lába :)

Egyébként azon azért elgondolkodott, mikor az az ominózus "add ide a cipőd, vagy megszurkállak" mondat elhangzott kedves osztálytárs szájából, hogy lehet, hogy kúúúl egy ilyen cipő, de még akár veszélyes is lehet...
Előzmény: hodográf (27)
hodográf Creative Commons License 2007.11.24 0 0 27
Igen, ilyesmit szoktunk mi is a gyerekkel. Meg elmondtam neki, hogy gondolja végig, egy szezon alatt hányszor növi ki-teszi tönkre a cuccot, tehát felesleges pénzkidobásnak érzem. De szerencsére nem nagyon jön elő a téma, sőt, boldogan hordja a jóbaráttól megörökölt pólót-pulóvert is. (Amúgy az egyetlen, amiből nálunk csak és kizárólag "márkás" van, a cipő. De az sem úgy márkás, hogy mondjuk Adidas vagy Nike, hanem a nagyon jó kiképzésen van a lényeg. De ez az én mániám....)
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 26
Milánnál eddig kétszer fordult elő ilyen, megmondták, hogy nem fussa. Abból a pénzből, ami a kettő között a különbözet, egy hétig van kaja (kenyér, tej, Milán kedvencei). Megértette. Nike cipője pedig úgy van, hogy fogta a spórolt pénzét, amit a mamáktól kapott, és vett belőle egyet. Ugyanis roppant mód tud spórolni, és nagyon megfontoltan költi el. De hogy ezt kitől tanulta, azt nem tudom :)))

Meg hát benne van az is, hogy nekünk sincsen túl sok márkás cuccunk, ruhákban legalábbis semmi esetre sem, a műszaki cucc ugye más. És mivel elég jó a viszonyunk, meg lehet vele beszélni, hogy nekünk pl. elsősorban nem azért nincs, mert nem futja rá, hanem mert felesleges. Mondja meg őszintén, hogy jobban szeretne-e, jobb embernek tartana-e, ha tetőtől talpig mittomén adidasban járnék. És hogy szerinte ő maga többet érne-e. És akkor így már el lehet indulni.
Előzmény: Mikolt (11)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.24 0 0 25
Hahó!

Szilva2 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 24

Nagyon naív vagy. :))

Vannak szülők, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy a gyerekük kitűnjön a többi közül, és ennek rendesen megadják a módját. Beleszólást pedig nem tűrnek, vagy leugatják a fejed. Mitképzeszmá' hé....

A pálmát nálam egyébként még mindig a 10 éves (5. osztályos) kiscsaj köldökpirszingje viszi, fel nem fogatom, hogy mi a szarért nem tudtak élni nélküle. Egyébként mondjuk nekem mindegy, anyukát ismerve inkább nem csodálkozok semmin.

Előzmény: NyariEso (22)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 23

Hálistennek ennyire nem radikális a dolog, túl sokszor nem is volt terítéken a téma, szóval felesleges görcsöléseket inkább hanyagoltuk. Nagyritkán azért előjön, mert csak előjön, vagy inkább jött, és ha hisztivé fajult, akkor persze azt is közlöm, hogy nagyon szar nekik, hogy ilyen szegény szüleik vannak, szerintem keressenek egy gazdag szülőpárt, akik befogadják. De ez is ha kétszer-háromszor történt meg.

Mindösszesen azt mondhatom, hogy a 17 és 18 év alatt ennyi bőven belefér. :)

Előzmény: AliceCsodaországban (20)
NyariEso Creative Commons License 2007.11.24 0 0 22
Ettol en is felek, pedig hol vagyok meg a nagyobb gyerektol! :)

Nalunk nagyon sok helyen visszavezettek az egyenruhat, mikor felvetelizik a poronty, vallalja, hogy egyenruhaban kell majd jarni. Tehat ez lehetne az egyik, hogy a tobbi szulovel megbeszelni, hogy suliba ne a vadiuj najki-cuccba kuldjek oket. Vagy naiv vagyok? :)

Habar ez lehet nem is segitene annyit, hiszen a beszelgetes soran is johet a nyomas, ha a tobbiek az itt-ott vasarolt cuccokal kerkednek (meg ha nincs is eppen rajtuk).

A gyerekkel meg lehet beszelni az anyagi helyzetet, de ha olyan kornyezetben van, ahol mindenki mas megengedheti maganak a markast, o tovabbra is szurke kisegernek erzi majd magat. Esetleg lehetne iranyitani, hogy olyan tarsasagot keressen maganak, akiknel szinten nem a cimke szamit a ruhan, hanem valami mas (ez lehet kezmuves kortol elkezdve tanciskolaig vagy vitadelutan szervezesig barmi).

Kozben meg ki vagyok akadva attol, hogy a tegnapelott pl. egy 11 eves es egy 13 eves beszelgeteset hallottam, ami a szineskepernyoju fenykepezos telefonjuk infrajarol, blututjarol es kepcserelgetesrol szolt. De biztos csak irigy vagyok, mert nekem sima monokrom, csak telefonalasra hasznalhato telefonom van ;).
piglet Creative Commons License 2007.11.24 0 0 21
Hú ez jó téma, még nem tudom, de félek tőle én is. Már megkérdezték a telefont, mire én közöltem, hogy mégis minek nekik.:-)) Viszem őket, hozom őket. Ha meg mást akarnak felhívni, akkor ott az enyém, vagy az otthoni.
Amúgy pont tegnap néztek kerek szemekkel, hogy a telefonálásért bizony fizetni kell.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.24 0 0 20
Én simán belevágnám ezt a pofájába...:-) Nem szégyen a szegénység, csak kellemetlen. Esetleg elé tennék egy kockás papírt, benne a havi jövedelmünk, és a mindenképpen szükséges kiadásaink, aztán számoljon, hogy ebből hogyan jön ki az ő márkás cucca. Esetleg keresse meg rá valami módon a pénzt.
Előzmény: Szilva2 (18)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.24 0 0 19
Hát így első blikkre szemétség, nyilvánvaló. Második nekifutásra: vannak azokban a garázsokban autók? Ugyanis a lakótelepi garázsok olyan kis méretűek, hogy ha autó van benne, akkor oda bizony nem fér be még egy kerekesszék... szerintem az lenne a megoldás, ha elcserélnék a lakást egy földszintire.

De milyen autoimmun betegsége van amihez kerekesszék kell?
Előzmény: Mikolt (9)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 18
Baromi egyszerűen. Közlöm, hogy nekünk erre nincs pénzünk. Nyilván normális keretet adok a dolognak, és nem belevágom a pofájába.
hodográf Creative Commons License 2007.11.24 0 0 17
Szerencsére nálunk ez nem divat, a kinézet már fontos, de a márka nem igazán. Nade nekem fiam van...........
Maminti Creative Commons License 2007.11.24 0 0 16
Megkérdezném tőle, hogy azonkívül, hogy a Soós Pistinek is ilyen csukája van, mit tud még a márkáról. És vajon ki az a Soós Pisti, hogy őt kelljen majmolni. De még nem vagyunk ebben a problémakörben, úgyhogy valszeg egész másként fogok reagálni, mikor odaérünk. Egyelőre iskolát keresünk...
manojoe Creative Commons License 2007.11.24 0 0 15
Nem tudják elintézni a lakásváltoztatást? bevonva valamelyik mozgássérült-érdekvédelmi szervezetet is esetleg? :(
Előzmény: Mikolt (9)
Maminti Creative Commons License 2007.11.24 0 0 14
Hahó, beköszöntem.
cszsm Creative Commons License 2007.11.24 0 0 13

Most megyek aludni, de holnap leírom. Hétfőn nyitunk, de én már most utálom az egészet. (csak a rengeteg takarítás meg fáradtság miatt, majd elmúlik) :)

Előzmény: Mikolt (10)
Yv Creative Commons License 2007.11.24 0 0 12
milyen iskolában?
Előzmény: Mikolt (7)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 11
es van meg egy tema: akinek nagyobb gyerekei vannak, hogyan kuzd meg azzal a problemaval, amikor az osztalytarsak/baratok nyomasara a gyermek elkezdi kerni a kizarolag markas cuccokat, es csak az a jo neki, amin valamilyen felirat van, hogy Adidas es tarsai?
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 10
meselj a boltrol:)
Előzmény: cszsm (5)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 9
akartam meselni mar regebben, hogy van egy ismerosom, akinek autoimmun betegsege van, es mar nem nagyon tud kimenni a lakasbol segitseg nelkul. szereztek neki egy kerekesszeket, elektromosat, de panelban laknak az elson, lift nincs, a szek meg 83 kilo. haromemberes feladat lecipelni. szemben van 6 garazs a kapu elott, es egyik tulajdonos sem engedi meg, hogy ott tarolja a szeket. nem is tudom, hogy erre mit mondjak:(
piglet Creative Commons License 2007.11.24 0 0 8
Meg én is :-)))))
Előzmény: manojoe (6)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 7
kerlek szepen kitakaritottam a lakast, letettem a gyerekeket, es varom a ferjemet, eppen iskolaban van.
Előzmény: AliceCsodaországban (3)
manojoe Creative Commons License 2007.11.24 0 0 6
Ünnepélyesen kipróbálom a klubtagságimat! :)
cszsm Creative Commons License 2007.11.24 0 0 5
Akkor én írjam, hogy teszt? :)
Előzmény: hodográf (4)
hodográf Creative Commons License 2007.11.24 0 0 4
Próba :)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.24 0 0 3
Mizujs, mesélj! :-)
Előzmény: Mikolt (2)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.24 0 0 2
es igen:)
Előzmény: AliceCsodaországban (1)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1
Halihó! :-)
(Csak kipróbáltam, működik e...)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2007.11.23 0 0 0
0. szabály: A klubban tilos írásjoggal nem rendelkező nicket kibeszélni, mivel ő nem védheti meg magát.
1. A klubba csak tagok írhatnak, de bárki olvashatja
2. Moderálást a topiknyitó kérhet, ő jelzi a pártoló moderátornak a beengedéseket, kizárásokat is.
Kivéve, ha súlyos MM sértés történik, vagy valaki pl. véletlenül bemásolta ide egy magánlevelét.Ebben az esetben a Társalgási moderációs topikban lehet jelezni a problémát..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!