A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Amúgy látom nem gyakoroltattalak le a vonalra... A Kolosyn az út közepére kell ajtót nyitni, mert utána majd elvárják, hogy álljak én is a padka mellé a villamossal... :o)
IrfanView: megnyitod a fájlból képet, a kép a progiban van. aztán CTRL+R, megjelenik egy ablak, amiben kiválasztod, milyen minőségű képet szeretnél. rámész a 800 x 600 pixelre, és OK. majd fájl -> mentés másként, és elmented ugyanazt a képet (uazzal a névvel), de ügyelj arra, hogy egy másik mappába rakd a letömörített képet, ha azt szeretnéd, hogy az eredeti képed is megmaradjon. a többi lépést innentől kezdve már Te is tudod. :-)
Én mindig is manuális módban fotóztam de ez nem javít azon, hogy fakó,életlen a kép. Nagy zoomnál sokat vesztett az élességből, illetve nem fókuszált elég gyorsan és még sok apró ilyen-olyan hiba volt.
először valahogy én is így voltam az S2100-sal, de aztán rászoktam a zoom/záridő/blende állításra nagyjából. :-) (persze vannak olyan pillanatok, amikor nem figyelek, és zoomnál a 320-as záridejű képnél hagyom a 10-es blendét, és full sötét lesz a kép. :D )