Lehet akár az említett NATO szíj is. (Ami szerintem rettenetesen ronda, amolyan régimódi biztonsági öv, vagy a KGST piacokon hajdan beszerezhető textília derékszíj emlékeket keltő. Brrr!)
De egyébként hozzá hasonló szíjat egyszer a Tempora-ban láttam Timex óratartozékként árulni.
Azt viszont, hogy praktikus elismerem.
Ha teleizzadja az ember nyáron, úgy lehet vele tenni, mint anno az esti mesében Pampallini a nagy vadász rajzfilmhős, amikoris levéve az izzadságtermelő testrész felett kifacsarható belőle a nedű, majd ismét visszavehető a nedves testfelületre.
Valószínűleg a NATO-szíj megjelenésével kezdődött az eltolódás... :) De komolyra fordítva a keyboardot, én a helyedben hozzátennék a 150-hez még 700 dodót és megvenném az alábbi jó kis cal.861-est (a fickó NAWCC Member, nagy baj már nem lehet). Minek a könyv, ha megveheted a valódit?
M.
.)))))))))))))))))))))))))LOL)))))))))))
Látom tengerészgyalogos irányba tolodik a topic.
Hát igen, igen szvsz. nagy itt a kockázat ,
+néztem az omega forumot és ott bizza senki sem említette ,hogy hé srácok itt egy franko kis lehetőség illetve kettő,
pedig néhány nappal ezelőtt nagy volt a kirohanás ,hogy valaki 12 dudusért fénymásolt capszulát árult .
Hát igen, a Billy kölyök biztos nem fog átbaszni, viszont erről a szingapúri Roby gyerekről, ha csak a könyveket eladni ugrott be és órákat nem adott el, nehezen fogsz referenciákat kapni és benne van a kockázat. Szerintem, ha az a 50 zöldhasúnyi különbség nem olyan vészes neked, egy újabb maillel kérdezd meg a Billy boy-t, mi a rák van.
Nem azért szeressük a NATO-szíjat, mer' szép, hanem mer' praktikus. Különösen nyáron, mikor az emberfia izzad, mint a görény. Egy Poljot Aviatorhoz szerintem elmegy, nemcsak a Ruhlához.
Na, csak lehet valahol kapni, hát NATO tagok vagyunk, a kurva életbe! :)
GLASHUETTE: Akkor is rémes a NATO szövetcsík! Talán egy Ruhlán harmonizál... Úszni és lőni persze biztos nagyon jó, és sokkal olcsóbb, mint a jó minőségű kaucsukszíj, de olcsóbb és könnyebb a fémnél is. Nyilván ezért szereti a sereg. Én meg ezért nem szeretem...
Az U-N öröknaptárában pedig azért jóval több mindez ETA, mint két közkerék! Az automata alapszerkezet gyakorlatilag ugyanaz, de természetesen alapos finishelésen esett át. Viszont épp az alaplemez új, az hordozza az öröknaptárt. Ami bonyolultabb jóval, mint maga az alapwerk, nem is vitatja el senki UN-éktől a szerkezet egyediségét!
MESSERSCHMITT: Egy mozdulattal lekapjuk mutatólevevő fogóval a rosszul feltett percmutatót a helyéről, és visszatesszük jól. De NATO szíjat nem tudom, hol lehet kapni. Mivel nekem nagyon nem tetszik, ez nem is dúl fel különösebben... ;))
Kérdés azokhoz, akik tudnak rá válaszolni: mit tesznek a hozzáértők (értsd: órások) az olyan órákkal, amelyeknél egész órakor a percmutató nem a 12-őn van, hanem előtte vagy utána bóklászik 3-4 perccel?
Egy másik kérdés azokhoz, akik tudnak rá válaszolni: lehet kapni valahol Budapesten NATO óraszíjat? Ugyebár lyenre gondolok:
A Chopard megvonta a forgalmazás jogát az Orextől. Azt a pár fülbevalót még eladhatják, ami a kirakatban van, és vége. Úgy látszik valamivel nem voltak megelégedve Genfben. Nem tud valaki többet a dologról???
Messerschmitt: A csapágylemez és vagy 2 közkerék egyezik. Mindenesetre küldtem a direktornak egy IRGUMBURGUM! szövegű emailt. Hátha észbekapnak...
Nos, nincs kölcsön? :o)
Passionata:
Találtam neked Omega Speedmaster "Timecapsule" könyvet. A timezone.com Omega moderátorának (amerikai) valószínűleg lesz egy eladó. Azt írta, hogy a hét vége felé emailezzek neki. Úgyhogy akkor írj neki te, ha érdekel a könyv:
Bánatos vagyok, mert láttam egy angol krapek kezén egy Ulysse Nardin Acqua-t acél tokban gumi! szíjjal (potom 18.000 Euro, ahogy itthon láttam a katalógusban). Koronával oda-vissza állítható öröknaptár, 300 m-ig vízálló (én kb. 15m-ig). Egyáltalán nem jön ki a fotókon, hogy baromi gyönyörű az óra, és ahogy láttam, elég vastag zafírüveget raktak rá. Még azt is megbocsátom az UN-nek, hogy ETA alapokon építették. Akkor tehát most a kívánságlista: 11.000 E (L.U.C. 1.96 platina) 18.000 E (Ulysse N. Acqua acél) az annyi mint.... Nos 29.000 Eurót mondtak innen a hátam mögül a jólértesültek. Potom 7 milla forró pénz kéne most, amit szívfájdalom nélkül 2 ÓRÁ-nak nevezhető darabra elköltenék. Messerschmitt, kérlek, nem adnál kölcsön? (Becsszóra megadom)