Keresés

Részletes keresés

Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 203

Nem is azt mondtam, csak a Fideszhez. De tény, hogy nem balos, különben nem lenne ott zavarogni.

Nem lehet balos? Ezt miből gondolod? Egészen pontosan : hogyan tudnád bizonyítani?

Előzmény: csakis_3 (201)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 202

Mondjuk azt, hogy az egyik demokratikus gyökerű de ma már eléggé diktartóriába hajló, a másik meg diktatórikus gyökerű demokratikus párt.

A másik meg, miért ne lehetne összehasonlítani? Mellesleg nem is a pártokat hasonlítam, hanem az eseményeiken résztvevőket.

Az első része üres fecsegés, vélemény a semmiről.

A második pedig lehet igaz is. Győződj meg róla személyesen.

Előzmény: csakis_3 (198)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 201
Nem is azt mondtam, csak a Fideszhez. De tény, hogy nem balos, különben nem lenne ott zavarogni.
Előzmény: Conscience (187)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 200

Sokat dolgoztál vele, pajtás?

Szép munka...

Ingyen, csak puszta meggyőződésből csinálod ?

Előzmény: Törölt nick (197)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 199
Nem mondtam, hogy baj, ezt más adta a számba.
Én csak annyit mondtam, hogy jellemző.
Egyébként meg nem szorulok rá, hogy "tőled tudjam meg": ezúttal lehet, hogy a Fidesz oldalán is lesz ingyenes utaztatás. Csak nincs sok értelme, a tömeg kb. 1%-át tudnák így a Kossuth térre hozni. A maradék 99% jön magától.
Előzmény: póráz (188)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 198
Mondjuk azt, hogy az egyik demokratikus gyökerű de ma már eléggé diktartóriába hajló, a másik meg diktatórikus gyökerű demokratikus párt.

A másik meg, miért ne lehetne összehasonlítani? Mellesleg nem is a pártokat hasonlítam, hanem az eseményeiken résztvevőket.
Előzmény: takacsi (190)
póráz Creative Commons License 2006.03.19 0 0 196
Ez így van ..
Ezen az mszp bukik .. ígyis - úgyis ..
Csak a provokáció aggaszt .
Ha nem lett volna márc 15 én semmi fütyölés akkor a miniszterelnök akkorát égett volna mint a ház / persze így sem indokolja semmi a kommandósok demonstrative mutogatását/ , de " természetesen lett egy kis alkalom arra , hogy a nyugalomról tudjon a miniszteelnök beszélni .
Mit ad isten, ugyanazok a "pofák" mindenütt .
Előzmény: Állatka (189)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 195

Nem túl szerencsés ez az összehasonlítás.

Az MSZ(m)P nem hasonlítható a Fideszhez.
Az egyik "demokratikus", a másik meg "diktatórikus" gyökerű.
Ergo inkább a nyilasokkal hasoníthatók.

Ezt a szöveget már hallottam valakitől. De valószínűleg az a személy nem te vagy.

1. Az az illető - talán - meg is tudná védeni ezt az álláspontját, bár szerintem már nem él.

2. Te pedig nem tudod. Vagyis idéztél valakit. Akkor

a) tedd meg, hogy feltünteted a forrást

b) védd meg magad, amit mondtál.

Elég lesz néhány mondatban bizonyítanod.

Várom.

Várjuk.

Előzmény: takacsi (190)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 194
Hát arról én már igazán nem tehetek, hogy különbözik a két politikai erő vezetési stílusa.
Medgyessy-Kovács-Gyurcsány ott gitározik az ellentábor idegein, ahol csak tud: koccint Erdély elcsatolására a Kempinszkiben, nácizza a mérsékelt jobbközép Fideszt, miközben röhög a holokauszt áldozatain bele a kamerába, lezsidózza a fideszes képviselőt, a határon túli magyarokra uszítja a belföldieket és még a végtelenségig lehetne sorolni.
Orbánék talán egyetlen ilyen kiszólása a "panelproli" lehet, amit Surján mondott egy keserű pillanatában a választási vereség után.

Én tényleg nem tehetek róla, hogy a jobboldalon vannak azok az emberek, akik hisznek valamiben és ezért erkölcsileg és érzéseikben súlyosan meg lehet sérteni őket, és arról sem tehetek, hogy a "baloldali" politikusok ezt rendre meg is teszik.
Meg arról sem tehetek, hogy ezen páran fölháborodnak és kimennek fütyülni.
Viszont teljesen megértem.
Előzmény: csakis_3 (177)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 193

Aki nem volt ott négy éve ,az mindenképpen legyen ott idén. Az is, aki nem jobboldali, sőt MSZP-s, netán ki nem állhatja Orbán Viktort. Ha egyszer részese lesz egy ilyen hangulatú, felemelő rendezvénynek, lehet megváltizok a véleménye.

A Fidesz rendezvényein nincs gyűlölködés, g.cizés, senki sem bíztat senki t arra hogy l..eopjon valakit. Normális és jószándékú emberek találkoznak és megélik a közösségi lét, együttérzés, közös identitás élményét.

Felejthetetlen érzés volt 4 éve is. Én idén a barátnőmet, a szüleit és a testvérét viszem el, pontosabban ők jelezték, hogy szeretnének jönni.

NYUGODT TALÁLKOZÓT 2-ÁN!

Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 192

Hogy örülhet ennek  Budapest rendőr-főkapitánya...

És kit érdekel Budapest rendőr-főkapitánya?

Neki van egy munkaköre, az adódó feladatokat a legjobb tudása szerint meg kell szerveznie. S amennyiben van hivatástudata, ez egy könnyű kis vasárnapi feladatnak ígérkezik ( például egy MTK-Újpest meccs rendőri biztosításához képest, de gondolom, egy Anima Sound System koncert rendőri biztosítása sem lehet könnyű ). 

Előzmény: kizsgé (182)
póráz Creative Commons License 2006.03.19 0 0 191
Azoknak az embereknek semmi köze szerintem a fideszhez ..

Ill. azért jelennek meg mindenütt mert provokátorok lehetnek , még ha nem is igazán tudják magukról ..
Előzmény: csakis_3 (186)
takacsi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 190
Nem túl szerencsés ez az összehasonlítás.

Az MSZ(m)P nem hasonlítható a Fideszhez.
Az egyik "demokratikus", a másik meg "diktatórikus" gyökerű.
Ergo inkább a nyilasokkal hasoníthatók.
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 189
Leírtam már, hogy nem különösebben érdekel, hogy ki mennyi utaztatást szervez. Nem értem, hogy miért rugózol ennyire ezen a témán. Nem baj, ha utaztat, pusztán jelzi a szavazóik kötődésének formáját és állapotát.
Ebben pedig óriási különbség van a fideszes és MSZP-s tábor között, ezért mondom azt, hogy Gyurcsánynak esélye sincs győztesen kijönni egy ki-ki szabadtéri demonstrációból. Ez a Fidesz pályája, teljesen egyértelműen.
Előzmény: csakis_3 (173)
póráz Creative Commons License 2006.03.19 0 0 188
Jobb ha tőlem tudod meg , hogy mindkét oldalon van ingyenes utaztatás..

Mi ezzel a baj?

Előzmény: Állatka (180)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 187

Szerintem melyiken?

Volt ott közöttük, akit személyesen ismerek. Évekig együtt jártunk Fradi meccsre. S nagyon jól tudom, melyik oldalon áll. De semmi köze a Fideszhez...

Előzmény: csakis_3 (181)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 186
Olvasd csak el a #172-es hozzászólást!
Előzmény: Conscience (176)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 185

Hány olyan esemény volt, amikor a Fideszeseket fütyültek ki, és hány olyan, amikor az MSZP-seket?

Számold össze, ha érdekel. Engem nem.

Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 184
A rendezők rajta lesznek.
Előzmény: póráz (179)
takacsi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 183
Jó ötlet.

Ha még a Harmadik Út is aznapra tenné Nagygyűlését.

Ott lenne valamivel több ember, mint Gyurcsányéknál.
A Fidesznél meg többszöröse....
Előzmény: Állatka (171)
kizsgé Creative Commons License 2006.03.19 0 0 182
Hogy örülhet ennek  Budapest rendőr-főkapitánya...
Előzmény: polites (168)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 181
Akkor szerinted melyik oldalon áll?
Előzmény: Conscience (176)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 180
A Fideszben még a saját embereik költségeit sem térítik meg, nemhogy a szimpatizánsokat ingyen utaztassák.
Ez (sajnos) nem az a párt, amelyiknek ennyi pénze meg szervezettsége volna. Egyrészt a pénz hiányzik, másrészt az akarat.
Előzmény: póráz (167)
póráz Creative Commons License 2006.03.19 0 0 179
A miépes "gyerekeket " külön figyelni kellene , mert ha balhé lesz akkor megint ők fogják kiprovokálni ..
Előzmény: Állatka (171)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 178
Persze. Azóta is hallgat.
Előzmény: Törölt nick (170)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 177
Hány olyan esemény volt, amikor a Fideszeseket fütyültek ki, és hány olyan, amikor az MSZP-seket?

Mellesleg ugyanúgy elítélem mindkettőt.
Előzmény: Állatka (174)
Conscience Creative Commons License 2006.03.19 0 0 176

Tudod, nem kell odamennie eg ynemzeti ünnepre és síppal megzavarni az ünneplő tömeget. Tudod, ha nincs a provokáció, amit az ott lévő Fideszes/Miépes emberek követtek el, akkor nincs válasz sem rá.

Fideszes? MIÉP-es?

Ezt ki mondta neked?

Amennyiben nem prezentálsz itt például egy olyan képet, amelyiken bármelyik provokátorról egyértelműen kiderül, hogy az általad leírtaknak eleget tesz a rájuk aggasztott skatulya, akkor te csak bevetted. Bevetted, amit be akartak veled vetetni. 

Előzmény: csakis_3 (165)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 175
És mi a baj azzal, hogy odaszállítottak olyanokat, akiket érdekel?
Előzmény: Állatka (166)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 174
Nyilván akkor is pont ugyanez volt a véleményed a fütyülőkről, amikor Orbánt vagy Martonyit fütyülték ki.
Előzmény: csakis_3 (165)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 173
Ezt ne nekem mond, nem nekem van baj a szállítással.
Előzmény: Conscience (169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!