Nem mondtam, hogy baj, ezt más adta a számba. Én csak annyit mondtam, hogy jellemző. Egyébként meg nem szorulok rá, hogy "tőled tudjam meg": ezúttal lehet, hogy a Fidesz oldalán is lesz ingyenes utaztatás. Csak nincs sok értelme, a tömeg kb. 1%-át tudnák így a Kossuth térre hozni. A maradék 99% jön magától.
Ez így van .. Ezen az mszp bukik .. ígyis - úgyis .. Csak a provokáció aggaszt . Ha nem lett volna márc 15 én semmi fütyölés akkor a miniszterelnök akkorát égett volna mint a ház / persze így sem indokolja semmi a kommandósok demonstrative mutogatását/ , de " természetesen lett egy kis alkalom arra , hogy a nyugalomról tudjon a miniszteelnök beszélni . Mit ad isten, ugyanazok a "pofák" mindenütt .
Hát arról én már igazán nem tehetek, hogy különbözik a két politikai erő vezetési stílusa. Medgyessy-Kovács-Gyurcsány ott gitározik az ellentábor idegein, ahol csak tud: koccint Erdély elcsatolására a Kempinszkiben, nácizza a mérsékelt jobbközép Fideszt, miközben röhög a holokauszt áldozatain bele a kamerába, lezsidózza a fideszes képviselőt, a határon túli magyarokra uszítja a belföldieket és még a végtelenségig lehetne sorolni. Orbánék talán egyetlen ilyen kiszólása a "panelproli" lehet, amit Surján mondott egy keserű pillanatában a választási vereség után.
Én tényleg nem tehetek róla, hogy a jobboldalon vannak azok az emberek, akik hisznek valamiben és ezért erkölcsileg és érzéseikben súlyosan meg lehet sérteni őket, és arról sem tehetek, hogy a "baloldali" politikusok ezt rendre meg is teszik. Meg arról sem tehetek, hogy ezen páran fölháborodnak és kimennek fütyülni. Viszont teljesen megértem.
Aki nem volt ott négy éve ,az mindenképpen legyen ott idén. Az is, aki nem jobboldali, sőt MSZP-s, netán ki nem állhatja Orbán Viktort. Ha egyszer részese lesz egy ilyen hangulatú, felemelő rendezvénynek, lehet megváltizok a véleménye.
A Fidesz rendezvényein nincs gyűlölködés, g.cizés, senki sem bíztat senki t arra hogy l..eopjon valakit. Normális és jószándékú emberek találkoznak és megélik a közösségi lét, együttérzés, közös identitás élményét.
Felejthetetlen érzés volt 4 éve is. Én idén a barátnőmet, a szüleit és a testvérét viszem el, pontosabban ők jelezték, hogy szeretnének jönni.
Neki van egy munkaköre, az adódó feladatokat a legjobb tudása szerint meg kell szerveznie. S amennyiben van hivatástudata, ez egy könnyű kis vasárnapi feladatnak ígérkezik ( például egy MTK-Újpest meccs rendőri biztosításához képest, de gondolom, egy Anima Sound System koncert rendőri biztosítása sem lehet könnyű ).
Leírtam már, hogy nem különösebben érdekel, hogy ki mennyi utaztatást szervez. Nem értem, hogy miért rugózol ennyire ezen a témán. Nem baj, ha utaztat, pusztán jelzi a szavazóik kötődésének formáját és állapotát. Ebben pedig óriási különbség van a fideszes és MSZP-s tábor között, ezért mondom azt, hogy Gyurcsánynak esélye sincs győztesen kijönni egy ki-ki szabadtéri demonstrációból. Ez a Fidesz pályája, teljesen egyértelműen.
A Fideszben még a saját embereik költségeit sem térítik meg, nemhogy a szimpatizánsokat ingyen utaztassák. Ez (sajnos) nem az a párt, amelyiknek ennyi pénze meg szervezettsége volna. Egyrészt a pénz hiányzik, másrészt az akarat.
Tudod, nem kell odamennie eg ynemzeti ünnepre és síppal megzavarni az ünneplő tömeget. Tudod, ha nincs a provokáció, amit az ott lévő Fideszes/Miépes emberek követtek el, akkor nincs válasz sem rá.
Fideszes? MIÉP-es?
Ezt ki mondta neked?
Amennyiben nem prezentálsz itt például egy olyan képet, amelyiken bármelyik provokátorról egyértelműen kiderül, hogy az általad leírtaknak eleget tesz a rájuk aggasztott skatulya, akkor te csak bevetted. Bevetted, amit be akartak veled vetetni.