Na akkor a mai edzésen nem leszel. Írtad előtte hogy vállvédőt vigyünk edzésre...Én csak kérdezném hogy az milyen fajta edzésre kell... Mert még olyat nem láttam...
Vagy kell vállvédő és sisak alul öltözés nem vagy csak sport cucc?? Én vállvédőt meg sisakot is viszek mert ez együtt jár
Remélem nem megint 5 ember lesz ott a juniorokon illetve a friss játékosokon kívül!!
A szombati délutáni edzésekről már volt szó de a múlthéten még rossz volt a pálya, remélem ezen a hétvégén már használható lesz és akkor 14.00-17.00-ig falván a hátsó pályán mehet a dolog.
Képtelenség. Ennyi meccset nem fognak tudni levezetni annyi idő alatt amennyi idő rendelkezésükre áll az időjárás miatt. Ajánlom nekik hogy kezdődjön máááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ezt lehet tudni róluk:
http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/2010 … arozat.pdf
Valszeg elcseszték a vezetők. Tavaly is volt, aki nem adta le határidőben, csak akkor még belefért, idén már nem.
Ezvaz egerszeg meg haladas micsoda? Olyan a nevuk mint valami soccer csapatnak. Lehet tudni valamit roluk? Szoval ezek szerint kik lesznek a masodosztalyban?
Az azért van, mert még nem zárult le, ez a nevezési herce-hurca, és még nem lehet tudni, hogy kik fognak indulni és kik nem, és amíg nem lehet tudni, hogy kik indulnak, addig nehéz sorsolást tartani. Most telik le az a 8 nap fellebbezési idő, amit adtak a csapatoknak, úgyhogy a hét végére vagy a jövő hét elejére valszeg okosabbak leszünk ez ügyben.
De én soha nem bántottam őket, értem én hogy emberből vannak hibázhatnak, csak ha én hibázok jön a sárga zászló, ha ők hibáznak mi történik? Nem volt 1 holdingom sem az egész arénán, az összeset vissza néztem töbször, ilyenkor jólesne egy bocsi tévedtem email. Tudom álmodjak szépeket, de azért mindenkinek vannak perverziói :)))))
Szerinted úgy mennek fel hogy tele van a zsebük zászlóval??:)) 1 zászlót hányszor tudsz eldobni ember?????:D:D
Gondolom megkérdeznéd a foci bírótól is hogy hány sárga lapot visz egy meccsre (nem adja oda a játékosnak)!!
Én nem szólnék be a magyar bíróknak mert megjegyeznek és csak rád fogják dobni...ha normálisan állnánk hozzájuk szerintem Ők is hozzánk!! (Emberi viselkedés ha valakit oltanak vissza adja...bárhol van a bíró mindig valaki azt mondja hogy ez nem volt jó ítélet...mindig csak az a kérdés hogy milyen helyzetből nézed a dolgot!!)
Találós kérdés: A hozzászólásom alatt található videón lévő falemberekre mennyi sárga zászlót dobnának a magyar birok a videon látható playeknél. A. 1000124 B. 4234242 C. 2431312 D. 1213123
Az a vicc hogy ha 3 ember van a pályán akinek nincs fent ezen a izén a neve vagy épp neocitrant szopogatott az este ami ugye tiltott szer az algopirinnel és a cataflamal 1ütt (kivéve ha van orvosi papirja hogy ezeket kell szednie mert más egyéb hasonlo ható anyagú és hatású gyógyszer nem megfelelő neki) akkor a csapat búcsúzik az adott szezontól. Vannak ilyen vicces dolgok benne :)
Tökre fölösleges ezen idegeskedni meg kérdezősködni, meg kell adni az örömet nekik hogy kitöltjük aztán játszunk. Ha kell naponta küldök puszit facebookon meg likokat a szövetségnek ha boldogabbak és jobban megy a foci magyarországon, csak jó lenne valami kis előrelépést a sok szopás után látni. Mert hát a legócskább ku..a sem ingyen sz..ik :)